http://www.haberler.com/motosiklet-k...739632-haberi/
arkadaşlar olay yerinden 5 dakika sonra motosikletim ile bizzat geçtim, yok böyle bir şey motor kullanmaktan soğuttu beni o görüntüler
http://www.haberler.com/motosiklet-k...739632-haberi/
arkadaşlar olay yerinden 5 dakika sonra motosikletim ile bizzat geçtim, yok böyle bir şey motor kullanmaktan soğuttu beni o görüntüler
Motosiklet'in yanında yazan '' Ver ayarı '' yazısı her şeyi anlatıyor, daha'da bir şey demem..
ablaya vermişler ayarı
resim öylesine konmuş olabilir ön yargıda bulunmayın hemen
Birşey anlayamadım motor apaçi motoru gibi duruyor kullanıcısının adı Pınar Eğer resim başka bir kazadan ise bayan sürücünün kullandığı motora bile çarpıyorlar nasıl bir şöfordür bunlar
bayan surucuyle ne alakası var. bayan dıye kaza yapmıcak degıl ki. ayrıca araç surucusu gıdıp bılerek çarpmamış yani şuç tamamen motorda geçersen kırmızıda vurursun gelen arabaya. üzülmedimde açıkcası trafık kuralları keyfe keder cıkartılmamış. yınede ınsanlık adına geçmiş olsun umarım bıseyı yoktur dıyorum.
heee söför gelmiş el freni çekip araça spin attırıp arka tekerle motora vurmuş karıyı 2.80 uzatmış bu masalda burda bitmiş
memlekette her cinsden insan var daha okuduğunu anlamayıp yorum yapıyorlar bunlar birde söför olup araç kullanıyorlar bazen motora bindiğime pişman oluyorum ölümle dans ediyormuşuz meğer.
Bu kısmı herşeyi açıklıyor... kamyonet söförününde başını belaya sokmuş karakolda sabahlamıştır adam
Pınar Karabaş (28), 35 GC 3056 plakalı motosikletiyle kırmızı ışıktan geçerek Hakan E. idaresindeki 35 GC 1464 plakalı kamyonetin sağ arka kısmına çarptı.
Haber de kızın kullandığı motorla kırmızı ışıkta geçtiği ifade ediliyor ama yanlış yorumlarla yanlış bir haber olasığı da yüksek.
Sonuçta Bayan veya erkek sürücü araba veya motor herkesin bir ailesi var arkasından ağlıyacak insanlar var.Üzüldüm açıkcası.
Belki kız daha yeni yeni kullanmaya başlıyor ve büyük ihtimalle motor başkasına ait motorun üzerinde ki yazıda bir erkeğe ait olduğunu gösteriyor.
Yine Büyük ihtimale yol boştu çünkü gece yarısı kaza olmuş bayan sürücü gazı sonuna kadar açtı ışık yanınca duramayınca haliyle geçmek istedi son anda dönen aracı farketmeyince arkadan kamyonetin kasasına girdi.
Kamyonlar ve kamyonetler geniş ve uzun araç sınıfına girdikleri için dönüşlerini açık alırlar büyük ihtimalle bu kamyonet dönüşünü açık aşdığı için bayan sürücü kaçma manevrası bile yapmaya fırsat bulamadı.
bence kusur 8 de 5 motosiklet sürücüsünde 8 de 3 araç sürücüsünde.
Tekrardan kendisine acil şifalar diliyorum.
Motosiklet resimde görünen aynısı ve aynı şekilde, ve kazanın olduğu yerde kırmızı ışık falan yok, köprü üstünde tahli yol ayrımı var çevre yoluna çıkış tam o ayrım kısmında olmuş kaza, muhtamelen çok hızlı geliyordu arkadan çarptı, motosiklet parçları her tarafa dağılmış ve yol kan içindeydi..
Not: İzmirde bayan apaciler bile mevcut heleki karabağlarda
olay aktepenin o tarafta oluyor sanırım. ayrıca evet karabağlarda böyle apaçiler çok. çarpma ile ağır yaralandıysa
1-aşırı sürat
2-ekipman yetersizliği
geçmiş olsun acil şifalar olsun.
kaç yaşına gelirsek gelelim sonra aileler diyor ki bak motor kazası olmuş dikkat et.. aman tehlikeli evladım.. genç arkadaşlarımız çok iyi bilir bunu
Toprağı hatmeden asfalta hükmeder
Twitter/instagram @ywitcan
Yiğit Can
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)