Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

125 kt tekleme

REKLAM ALANI

Motosikleti
    125 kt
    merhaba,125 kt kullanıcısıyım motorum ısınınca 3. viteslere kadar orta gazda tekleme gibi yapıyor karbüratör , bobin ,ateşleme ,beyin değişti suboplar çok iyi ama neden olabilir ilgilenenler yorum alabilirmiyim ?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mtgemlik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj pulsar-Rks 150s- Tvs apache rtr 200
    Bobin buji değiştiğine göre ateşlemeden değildir tabi statör arızalı değilse. Hava ayarı bozuk olabilir. Bende aynı durumu yaşamıştım hava ayrını açtım biraz düzeli.

ferhatkars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki SV 650 S.... Suzuki R-CG 250 melez kross
    karbüratör değişti demişsiniz ama hava ayarı düzgün yapıldı mı acaba? hava ayar vidasıyla biraz oynayın... yarım tur ileri veya da yarım tur geri çevirerek...
    ayrıca hava filtresine de mutlaka bakın... ekstra bir delik açılmış ve oradan fazla hava çekiyor olabilir...

Bence de gaz ayarındandır.Bildiğim kadarı ile benzin çok gelirse boğulmaya başlıyor hava fazla gelince teklemeye başlıyordu doğru mu biliyorum

Motosikleti
    125 kt
    Alıntı mtgemlik adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bobin buji değiştiğine göre ateşlemeden değildir tabi statör arızalı değilse. Hava ayarı bozuk olabilir. Bende aynı durumu yaşamıştım hava ayrını açtım biraz düzeli.
    statör de değişti hava ayarıyla da ilgili değil çok ayar yaptırdım bende yaptım ama tık yok :(

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:02 ----------

Alıntı ferhatkars adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    karbüratör değişti demişsiniz ama hava ayarı düzgün yapıldı mı acaba? hava ayar vidasıyla biraz oynayın... yarım tur ileri veya da yarım tur geri çevirerek...
    ayrıca hava filtresine de mutlaka bakın... ekstra bir delik açılmış ve oradan fazla hava çekiyor olabilir...
    yapıldı kardeşim . hava filtreside oldukça temiz ve hava kaçağı da yok incelemediğim nokta kalmadı ama malesef durum böle

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:06 ----------

Alıntı ELque adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bence de gaz ayarındandır.Bildiğim kadarı ile benzin çok gelirse boğulmaya başlıyor hava fazla gelince teklemeye başlıyordu doğru mu biliyorum
    bilmiyorum valla karbüratör ateşleme sistemi komple değişti yine aynı

mtgemlik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj pulsar-Rks 150s- Tvs apache rtr 200
    Buji motora uyum sağlamıyo olabilir. Başkada bişey gelmiyo ki akıla.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)