karşı cins olsaydınız kendi motorunuzla girerdiniz. hatta trafiğe çıkmadan da sınavdan geçersiniz.
Ayrıca cub tarzı nedir anlamadım bir motor ya cubtur ( debriyajsız ) ya da değildir.
karşı cins olsaydınız kendi motorunuzla girerdiniz. hatta trafiğe çıkmadan da sınavdan geçersiniz.
Ayrıca cub tarzı nedir anlamadım bir motor ya cubtur ( debriyajsız ) ya da değildir.
Cup tarzı 4 vites debriyajsız motorlara örnek:
ya bişi sorcam yazılı sınavlar toplam kaç soruydu?
Evet arkadaşlar.
A2 ehliyet almadan önce sürücü kursunuzu iyi seçin. Eğitim verdiği motorsikleti, motorsikleri ve size kaç saat direksiyon dersi vereceklerini mutlaka öğrenin.
Çünkü aldığınız eğitim ve kalmanız ya da geçmeniz çoğu kursun umrunda değil.
Ama bazı kurslar gayet başarılı. Denizli'den A2 ehliyet almak isteyenlere C*nk*rt*r*n Sürücü Kursu'nu tavsiye ederim..
Adamların birden fazla motoru oluyor. Sınav sahasında sınav günü dahil bütün kursiyerler bol bol çalışma ve pratik yapma fırsatı bulabiliyor. Motora iyice alışıyor, heyecanınızı yenmenize faydası oluyor.
Yoksa 50 lira ucuz olsun diye gider dandik bir kursa denk gelirsiniz, onun da uyduruk motorsikletiyle boğuşur durursunuz.
Adamlar herşey için son dakka sizi arar, direksiyon dersi diye bi gün herkesi çağırırlar. Ne saat planlaması, ne de teknik eğitim olur. Bin gez derler, rastgele çalışır, hoplar zıplarsınız.
Ama profesyonel bir kurumsa, adayları saat verip de uygun zamanda çalıştırır, hatalarını farkettirip düzelttirir, motorlar da iyi olacağından pek biniş , denge , vites , fren vb sorununuz olmaz.
Sınav yönetmeliğinde pist ortamı belli.
Yeterince pratik yapmışsanız da heyecan olmuyor. Motora alışabilmek önemli.
Herkese şimdiden başarılar.
Mehmet Enis hocam sayende başlık çok bilgilendirici bi başlık oldu.
sorulara olan ilgi alakan için çok teşekkürler
kendi motosikletinle giremiyorsun dostum. bana öyle dediler. ehliyet kursunun belirlediği motosiklet plakası vs. hangi motosikletle gireceğin hepsi önceden puanlama yapan amcalara veriliyormuş. eğer bilseydim kendi motorumla girebileceğimi o 10 metrelik 2 cm yükseliğindeki platformdan arka teker üstünde geçerdim :D yoksa ben de ehliyet sınavına freewind ile gittim. kenara koydum üstümü bile çıkartmadan cbf150ye bindim döndüm geldim. sonra tekrar kendi motoruma bindim selametle dedim evime geldim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:24 ----------
bence cinsiyetçilik yapmaya gerek yok. süremeyen geçemez. benim sınavımda iki komisyon üyesinden birisi bayandı. o yüzden mi geçtim acaba?
Toprağı hatmeden asfalta hükmeder
Twitter/instagram @ywitcan
Yiğit Can
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)