Galiba Babam Kawasaki er6n alıcak
Reklamlar
-
Abilerim Yaşım 17 Babam işe gidip gelmek için çinli bisan almıstı şimdi sorun felan çıkarıyo diye biraz soğudu
babamın daha 10.000 km tecrübesi var. 200cc motordan sonra 650cc motora geçmek doğru değil biliyorum ama babama anlatamadım. ulan daha
ekipman felan yok 80 tlye ls kask almış bir tane o bana yeter diyo herneyse yapacak birşey yok kafaya taktı konuya geçelim.
Babamın Bir Arkadaşı Var Kawasaki er6n 12000tlye satıyor babamı tanıdığı için 11000e inmiş 2006 model
ne kadar km olduğundan emin değilim ama hatırladığım kadarıyla 38500 de idi motor temizmiş dediğine göre yarın bakmaya gidicez herneyse
benim sormak istediğim motor nasıldır teknik özellik, yakıt, kalite vs kullananlar illaki vardır beni bu konuda bilgilendirirmisiniz.
Reklamlar
-
Ulan soyle babamiz olmadi be! Neyse onu bosver birak baban alsin ona hic bir sey olmaz emin ol. Motor da sikir sikir makine. Yakitmis ozellikmis kaliteymis hic sormana gerek yok on numara super kalite.
Ama sen binme henuz!
-
Hayırlı olsun. Kazasız belasız.
Benim bildiğim en pratik motor kontrolü şu şekilde oluyor;
Motor yağ çubuğunu çıkartıp motoru çalıştır. Motor çalışırken yağ çubuğunun deliğini baş parmağınla kapat. Yarım tur kadar gaz ver.
Eğer parmağını itecek şekilde az veya çok hava kaçışı varsa motor üfleme yapıyor demektir.
İki şey sonsuzdur insanoğlunun aptallığı ve evren. Albert EINSTEIN
-
babanın amacı işine gidip gelmek olduğu için alabilir bence apaçilik yapacak hali yok
-
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Anne babalar evlatlarından şikayet eder genelde motosiklet hususunda.
Senin durum tam tersi olmuş sanki
-
-
Er6n nin de sakasi yok, ekipmani guclendirmeli lazim foruma uye yap, takilsin biraz buralarda
-
ahmetkorkmaz adlı üyeden alıntı
Motor yağ çubuğunu çıkartıp motoru çalıştır. Motor çalışırken yağ çubuğunun deliğini baş parmağınla kapat. Yarım tur kadar gaz ver.
Eğer parmağını itecek şekilde az veya çok hava kaçışı varsa motor üfleme yapıyor demektir.
Sıfır aldığım motosiklette bile o üfleme oluyor içeride basınç olduğu için havayı oradan atıyor normal bişe bana göre...
ya ben yanlış biliyorum ya da siz doğru söylüyorsunuz
-
06 Aralık 2014, 09:50
AydınOğlu09 adlı üyeden alıntı
Sıfır aldığım motosiklette bile o üfleme oluyor içeride basınç olduğu için havayı oradan atıyor normal bişe bana göre...
ya ben yanlış biliyorum ya da siz doğru söylüyorsunuz
Şimdi aşağı inip denedim benim motorum da sıfır ve 3760 km de. Benimki üflemiyor.
Eğer parmağını deliğe kapatmazsan dışarı yağa atar, ki bende öyle oldu.
Önemli olan parmağının arasından dışarı hava atmasın. Baya da gaz verip denedim ama hiç hava çıkışı olmadı.
İki şey sonsuzdur insanoğlunun aptallığı ve evren. Albert EINSTEIN
-
06 Aralık 2014, 10:11
Hayırlı olsun, bende baba diyebilir miyim.
-
06 Aralık 2014, 10:31
Kask disinda koruma yok, 200 den 600 cc.ye gececek. O konuyu gecelim demissin ama babani seviyorsan bence ikna et o konuyu gecme derim. Benim yasim da genc degil ben de iki cocuk babasiyim ama altimda 600 cc guc olursa canim ceker onu illa ki arada kullanirim. O yuzden hic degilse korumalari tam olsun ona ikna et sevgili kardesim.
-
06 Aralık 2014, 11:05
Yok Abi Ben Binmeyeyim diye bana bisanı bırakıcak
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:50 ----------
Abi Herşey iş ,güç seyahet felan
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:52 ----------
HamzaGcr adlı üyeden alıntı
Önce ekipman sakası yok.
Abi çok dedim git dedim adam gibi mont al eldiven al kask felan diye paradan geri kalır sıfır ybr alıp sürersin diyede tınlamıyo
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:54 ----------
kdiner adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun, bende baba diyebilir miyim.��
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:58 ----------
Sj's adlı üyeden alıntı
Ulan soyle babamiz olmadi be! Neyse onu bosver birak baban alsin ona hic bir sey olmaz emin ol. Motor da sikir sikir makine. Yakitmis ozellikmis kaliteymis hic sormana gerek yok on numara super kalite.
Ama sen binme henuz!
Yok Abi Ben Binmeyeyim diye bana bisanı bırakıcak
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:00 ----------
Siyah&Beyaz adlı üyeden alıntı
Kask disinda koruma yok, 200 den 600 cc.ye gececek. O konuyu gecelim demissin ama babani seviyorsan bence ikna et o konuyu gecme derim. Benim yasim da genc degil ben de iki cocuk babasiyim ama altimda 600 cc guc olursa canim ceker onu illa ki arada kullanirim. O yuzden hic degilse korumalari tam olsun ona ikna et sevgili kardesim.
canım abim gerçekten cok dedim bisan saten normalde 100cc 200cc motor yaptı adam gibi 200cc motor kullanmışlığıda yok yani
önceki mesajlarda dediğim gibi ekipman al üstüne kalan parayla sıfır ybr diyorumda yok :(
-
06 Aralık 2014, 11:18
Güzel kardeşim işin zor biliyorum ama er6 yı alma olayına karışma ama ekipman aldır bir şekilde. Babanla muhabbetin iyiyse böyle kötü oldu adam akıllı bişiler al apaçi gibi oldun falan de : )) daha güvenli deme daha karizma bişiler alaımde ekipman alış verişine onunla git sen iyi seç. İnternetten yaşına uygun bişiler bul göster yavaş yavaş kanına gir. UZUN LAFIN KISASI BİR YOLUNU BUL ADAMIN KANINA GİR NABZA GÖRE ŞERBET VER İKNA ET KORUMA ALSIN.
şu hayatta ANNE BABA gibi değerli ve güzel birşey yok
-
06 Aralık 2014, 11:37
Şimdi aşağı inip denedim benim motorum da sıfır ve 3760 km de. Benimki üflemiyor.
Eğer parmağını deliğe kapatmazsan dışarı yağa atar, ki bende öyle oldu.
Önemli olan parmağının arasından dışarı hava atmasın. Baya da gaz verip denedim ama hiç hava çıkışı olmadı.
Bende denedim 5400km'de benimkide, ve hava atmadığını gördüm, sizinde dediğiniz gibi sadece yağ atıyor açık iken , yani yanlış biliyormuşum
-
06 Aralık 2014, 11:46
leokaplann adlı üyeden alıntı
Güzel kardeşim işin zor biliyorum ama er6 yı alma olayına karışma ama ekipman aldır bir şekilde. Babanla muhabbetin iyiyse böyle kötü oldu adam akıllı bişiler al apaçi gibi oldun falan de : )) daha güvenli deme daha karizma bişiler alaımde ekipman alış verişine onunla git sen iyi seç. İnternetten yaşına uygun bişiler bul göster yavaş yavaş kanına gir. UZUN LAFIN KISASI BİR YOLUNU BUL ADAMIN KANINA GİR NABZA GÖRE ŞERBET VER İKNA ET KORUMA ALSIN.
şu hayatta ANNE BABA gibi değerli ve güzel birşey yok
denicem abi herfırsatta ikna etmeye çalışıcam almassaada bize kalıcak ben illaki alırım ona yorum için teşekürler
-
06 Aralık 2014, 12:30
Rica ederim kardeşim.. Sana başarılar kazasız sürüşler diliyorum....
-
06 Aralık 2014, 16:57
-
06 Aralık 2014, 18:29
Satacak kişiyi ikna et, babanı ikna edemiyorsan.
-
06 Aralık 2014, 19:54
cbr lerde o yağ çubuğu yok, onu nasıl test edicez?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)