Ben Seyhan 150 den bobber yaptım, muayeneden geçmedi. T gidon taktim ona bile ağır kusur yazdılar. Toplamda 9 adet ağır kusur vardı. Motoru trafikten çektim ve bu işlere lanet ettim.
Ben Seyhan 150 den bobber yaptım, muayeneden geçmedi. T gidon taktim ona bile ağır kusur yazdılar. Toplamda 9 adet ağır kusur vardı. Motoru trafikten çektim ve bu işlere lanet ettim.
Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.
üzerinde ve sasede oynama kesme biçme oldugundan o tarza cevrilmiş bir çinli ruhsatta cross motor muayeden gecmedi
hatta 2. el alan arkadas da magdur olmustu, muayenesini yaptıramadıgı için.
ilgili baslık forumda mevcut.
üzerinde oynama yapmadan önce bu konu iyi arastırılmalı tabi vitrinlik olmayacak, kullanılacaksa
Adım CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
O kadar midem bulandı, yoruldum ki artık 'orjinalci' oldum. Bundan sonra her şeyin orjinali güzel benim için.
motosiklet vizeden geçer tabi vize şartlarına uyması lazım mesela şasi no ve motor no değişirse geçmez bunlar önemlidir bide rengi önemli ruhsattaki renk uyuyorsa sıkıntı yaşamadan geçersiniz birde egzozunuzun fazla ses çıkarmaması lazım geriye başka sorun kalmıyor. Güzel bi proje olur fotolarını bekleriz başlarsanız kolay gelsin türkiyeyi geliştirecek olanlar sizin gibi insanlar işte farklı olmaya çalışanlar
Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
Sizin ılacınız sr 400
Daha büyük cc isterseniz Kawasaki w800
--------Efsaneler Ölmez Sadece Şekil Değiştirir 1985-2000 2013-20..--------
JeT KaMiL'in OĞLU
Motorun başlığı şu:
http://www.motosiklet.net/forum/mt-k...r-projesi.html
Vallaha güzel olmuş aslında.
Bu arada tekne imalatı mı yapıyorsun.yer neresi?Bende balıkçılık merak
ıda varda
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:18 ----------
Yığınla engeli en azından kafamda geçebilirsem başlıyacağım.Nasip olurda yaparsam mutlaka yapım aşamalarını fotolayıp koyarım siteye.
Değerli Necati abim; cafe racer olgusunun çıkış noktası ; motosiklet teki ekstra bütün fazlaliklardan kurtulup daha seri ve hızlı hale getirmektir.Temel amaç çok masraf etmeden "hafifletmek tir" . Burada yapilacak temel işlemler :
1. Sökulmesi mümkün olan yan kapak,kuyruk,camurluk, sele, gereksiz elektrik tesisatı, mars motoru gibi parçalar ihtiyaç dogrultusunda sökülür.
2.Genel performans arttırımı için açık hava filtresi+açık egzos+doğru karbüratör ayarları yapılır(karbüratör diyorum çünkü bence enjeksiyonlu cafe racer olmamalı )
3.Clubman gidon alınır ve sele soloya çevrilir.
4.Bundan sonra yapilacak işlemler tamamen kişiselleştirme ile ilgilidir.
Gelelim isin yasal boyutuna...Emin değilim ancak , eğer renk değiştirilmedi ise , ve orijinal egzoz ile gidilirse geçmemesi için bir sebep yok bence .Neler geçiyor o vizelerden .
Yurtdisinda seçenek çok fazla ama TR de büyük cc de bu isleri yapmak biraz zor ve maliyetli .
Ama uygun seçenek olarak Suzuki bandit,BMW r serileri, Honda CB 550 750 gibi motorlar is görür
Umarım yardımcı olabilmisimdir.
far ayarı yapılmışsa, stoplar, sinyaller düzgün çalışıyorsa, frenleri tutuyorsa, egzostu orjinale yakınsa (ki çok acayip gürültülü egzostlu olan harley ler bile geçiyor) vizeden geçmemesi için sebep T gidon ağır kusur mu sayılıyor
yazık
motorunuz çok güzel olmuş hocam
bu kadar uğraştıktan sonra saçma sapan şeyler ağır kusur sayılıp vizeden geçmiyorsa
yazık
Evet abi tekne imalatı yapıyorum; Çanakkale - Gelibolu'da atölyem var.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:40 ----------
Çok teşekkür ederim. Valla ruhsatı komple kaybettim muayene raporu da içindeydi olsa resmini çeker buraya koyardım. Abi bizim ülkemizde durum her yönden vahim nelere nelere ağır kusur yazmışlar görsen. Adamın biri Virago 535 getirmiş T gidonlu, muayenede sıkıntı çıkarmışlar. Verilen cevaba ne dersin?
"- Harley olsa neyse."
Hayalimdeki Cafe Racer......
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:55 ----------
[COLOR="Silver"]
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:57 ----------
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)