polis havaya ateş açmış falan. bu olay ancak bizim ülkede olur.
http://sozcu.com.tr/2014/gunun-icind...rdiler-669053/
polis havaya ateş açmış falan. bu olay ancak bizim ülkede olur.
http://sozcu.com.tr/2014/gunun-icind...rdiler-669053/
Motosikletli bir sürücü diğer motosikletliye saygı göstermezse , İstanbul'da ki otomobil sürücülerinden hiç saygı beklentisine girmeyin arkadaşlar .
paketçilerin çoğunun profili belli. motorlu kızı görünce taciz etmiştir sanıyorum. ama sert kayaya vurmuş baltayı.
yav aramızda kurye var mı bilmiyorum ama bunlar da ki cesaret ne arkadaş. altlarında ferrari varmiş gibisine sağlı sollu sürüyorlar birde şekil yapmalar felan. bir tofaşçilar bir kuryeciler. ( hepsi değil tabi ki )
çok aşırı tehlikeli kullanıyorlar. çoğunun ehliyeti bile yok. birde kask bile kullanmazlar...
açılmıyor adres
Paketci kuryelere sebepsiz kafa goz dalmak istiyorum. Neticede hizli gonderiyle para kazanmiyorlar adam gibi gitseler de olacak. Kasklar alinlarinda, ayaklar yerlerde suruye suruye gitmeler 20 km hiz limiti olan sokaklardan 80le gecmeler. Gecen cok zor tuttum bir tanesini kenara cekip yuzunu dagitmamak icin. Cogu da genc cahil okuma yazma disinda egitimleri yok.
Paketçi arkadaşların genelde motoru iğne deliğinden geçirmeye çalışmak, ters yöne girmek, kaldırımda gitmek gibi huyları var.
Düzgün süren arkadaşları tenzih etmekle birlikte, insanların güvenliklerini tehlikeye sokan bu kimseler maalesef saygısızkları ile de nam salmaktalar.
Pek çok 4 teker sürücüsüne sorduğunda motorculara olan garezlerinin bu arkadaşlardan geldiğini görebilirsiniz.
Bu yorumları okudukça ben başka ülkede mi yasiyorum diyorum kendi kendime. Kırklareli'de ki otomobil sürücüleri tarafından hiç taciz edilmedim paketçilerin %99'u iyi çocuklar. Ha çorlu'ya gittiğimde iş değişiyor o ayrı.
Kurtlar vadisine bu kadar merakli bir ulkede bu tur hadiseleri yadirgamamak lazim. Herkes cete halinde. Cunku kimsenin tek basina kendine guveni yok.
bu sitede bile adam yol vermedi benı sıkıştırdı sonra dövdüm ibreti alem olsun nasıl iyi mi yapmışım gibi başlıklarda bravo eline sağlık gibi yorumlar atan bir milletin ,umduğunu bulamayıncada böyle hadiselerin yaşanması beni hiç şaşırtmıyor
motorumu ilk altığım sıralarda kavşakta kırmızıda durdum. paketçi bir arkadaş (kurye değil paketçi) arkamda frene asıldı bana çarpmadan düştü. ne motor kullanmaktan bi haberler ne trafik adabından. ne doğru düzgün kask kullanıyolar takke gibi geçiriyolar kafalarına kulaklar tutuyo kaskı. acayip ayarım bunlara
geçen gün bir paketçi yan ayaklığa ayağını bastırmış ve ayaklık yere sürterek gittiğini gördüm bu kadarda ahmaklık olmaz yav kart kurt sesler çıkara çıkara gidiyordu
Moto kuryelerde cogunlukla motosiklet kendilerinindir, sacma sapan hareketler gormezsiniz. Ama paketcilerde motosiklet restoranindir o yuzden dunya umurlarinda olmaz her yerde teror estirirler. Bu forumda da kurye gorursunuz ama paketci goremezsiniz. Cunku hiper cahillerdir tekrar soyluyorum cogunlugu okuma yazma bile bilmez!
Bıraksalardı yeselerdi birbirlerini....
Kim haklı kim haksız bilmeden nasıl da sallıyorsunuz yok taciz etmiş miş filan da falan da.Belki de kurye haklı yada bayan sürücü nereden biliyorsunuz?Hem genelleme yapmaktan kaçının o kuryenin yerinde sizde olabilirdiniz ekmak parası kazanan adamlar hakkında ileri geri konuşmayın.
Bizzat bu işleri yapmış biri olarak söylüyorum, trafikten ekmek çıkartanlara dikkat etmek lazım. (Kurye,paketçi,taksici,dolmuşçu,otobüsçü...)
Tabi paketçiler, kuryeler gariban ya vurun gitsin.
Tabi altlarından 10 bin liralık vespalar yok.
Tabi şekil şükül racing makineleri yok.
Çok keyif alıyorlar trafikte o şekilde sürmekten zaten,
kaza yapıp kolu bacağı kırılıyor çoğunun,
ölenler de cabası.
Bu nasıl vicdansızlık ya.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)