Honda hakkında bilgi verir misiniz.?
Reklamlar
-
05 Aralık 2014, 14:08
celikat adlı üyeden alıntı
bu nasıl tavsiye yahu? adam 8400 verecek motora, sonra beş dakika içinde sürmeyi öğrenmeye çalışırken düşecek ve motorda çıkan hasarın tamir fiyatını öğrenince gözleri yuvalarından fırlayacak.
schooter bile sürmeden cbr125r ile başladım. inan vitesin aşağı basında 1 e geçtiğini bile bilmiyordum. arkadaşlarım öğretmedi. motoru satın alacağım insan bana motor sürmeyi 5 dk da öğretti. ilk 1.5 ay hiç düşmedim çünki bilinçli sürdüm. sonra ise, kadının önüme kırması ile ani frenleme yaptım ( bilinçsiz frenleme ) düştüm. grenaj çizildi kafa demiri yamuldu. honda db motor 120 TL lik masraf çıkardı. 120 TL benim için koymadı ancak;
kesinlikle 0 motor alarak başlama derim. bunu belirtmemişim. 0 motora yazık edersin. al 6000'e ikinci el temiz bin..
Reklamlar
-
05 Aralık 2014, 14:26
Peki hepinize çok teşekkür ederim, tavsiyelerinizi göz önünde bulundurucam. yalnız ben köyde traktör ve tır da sürüyorum ehliyet gerekmiyor. Bajaj discover 125 st'ye baktım beğendim fiyatı da uygun 4.130 tl ama küçük gibi sanki. Bilginiz varmı Bajaj'la ilgili.?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)