şu videoyu seyredince boşuna para harcayıp eşşşek gibi motora biniyorum dedim. fuardan sonra ilanı koyup satıyorum motoru galiba.
şu videoyu seyredince boşuna para harcayıp eşşşek gibi motora biniyorum dedim. fuardan sonra ilanı koyup satıyorum motoru galiba.
uzman sen sat motoru
Alıpta bu şekilde acımadan kullanırım dersen sat bence .
UZMAN olana CRUISER, CHOOPER versen Bisiklet Gibi Kullanır,
ACEMİ olana KTM EXC 350 versende CUB gibi Kullanır,,,
ktm işte... ben yenı yamaha fazer8 aldım ve hayallerımın motoruydu suan hem ktm duke690r ı satıp hemde yamahayı satıp ikisinin parasıyla ktm superduke dusunuyorum... hafif motor en başta galiba 180-190 kg gıbı bırseydı 990 adventure...
15 günde bir fikir değiştirmemi saymazsak Sanırım sonraki motorum KTM 390 DUKE olacak.
İki şey sonsuzdur insanoğlunun aptallığı ve evren. Albert EINSTEIN
aynı ben
bu adamın bmw 1200gs ile yaptığı gösterileri aklıma getirdi
1200gs.. bu da fenaymış gerçekten...
bir de 1600gt var. rahatsız adamlar
biz motora binmiyormuşuz,motor bize biniyormuş.
yarısında kapattım.
adam chris birch, müsade edin de oynasın yani motorla.
Tamam Ktm bambaşka.Ama adam da bambaşka değil mi
Sonra da sahibinden temiz uzun yolda kullanılmış motor diye satmaya kalkarlar.
Bir de tur camı, karter koruması vesaire var diye sıfırından yüksek fiyat isterler.
Yazıklar olsun!!!
sana bırsey solıyım mı şu videoda izledigin motor bu forumdaki butun motorları topla % 90 nından cok cok cok daha ıyı durumda. cebınden cıkartır. dağa bayıra cıktı dıye motor kötü değildir. motorun hakkını doğru bır sekılde verıyosan al o motoru gözün arkada kalmasın. hayvan gibi bakımlara giriyor hayvan gibi performans parçaları kullanılıyor. bıde sahıbınden temız uzun vs dıyosun bence komik olmuş...
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:20 ----------
suan kac cc motor kullanıyorsun ?? şu yuzden soruyorum eger 250 cc falan kullanıyorsan 390 ıcın o kadar para vermene gerek yok. ben duke 200 duke 390 duke 690r kullandım hatta suan 690r kullanıyorum. sana bunu söyleme nedenım 390 tabıkıde cc olarak ıvmelenme olarak daha performanslı ama 250 cc den sonra 390 sana cok farklı gelmeyebılır. eger butcen varsa 690 derım =) oha bu neymıs falan dersın ))) ama ktm ye bulasırsan bıdahada kopamazsın benden uyarması örnek ben :D :D :D superduke dusunuyorum :D
Chris'e sormak lazım kaç tane platini varmış.... Herşeyin bir bedeli vardır.
ben cub ı böyle kullanan birini görmedim :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)