Merhaba arkadaşlar Karaman ilinde yaşamaktayım bildiğimiz üzere petrolün varili 120 dolardan 70 dolara kadar düştü şu an benzin fiyatlarıda 5.30 kuruş tan 4.50 kuruşa kadar indi karamanda bu fiyatlar dahada inecekmi bi bilgisi olan varmı ?
Merhaba arkadaşlar Karaman ilinde yaşamaktayım bildiğimiz üzere petrolün varili 120 dolardan 70 dolara kadar düştü şu an benzin fiyatlarıda 5.30 kuruş tan 4.50 kuruşa kadar indi karamanda bu fiyatlar dahada inecekmi bi bilgisi olan varmı ?
karamanda neden düşüyor bitek bizim canımız badılcanmı
Ben geçen hafta 4.45 TL'den almıştım. Sezon açıkken, yaz mevsiminde böyle olsaydı fiyatlar daha iyi olacaktı ama buna da şükür.
evet benzin indi motorcuya bi faydası yok, soğuklardan binmek mümkün değil, yazın 5 ten bindirdiler bize... Motora yani
Allah AlLah,
istanbulda niye bu kadar pahalı ki?
ben 10 TL Ye 2,12 kg alırken, dün 10 TL ye 2,46 kg aldım
Balıkesir'de benzin 4.50 TL, LPG ise 2.50 TL.
Seçimlerden sonra benzinin 6 lira olacağından korkuyorum
Rusyada doğalgazda indirim yaptı ve daha fazla ve verecek yani gaz az geliyor fiyat zamlı politikası yok ama indirim de yok önümüz kış zam kapıda,
Benzin de yarı yarıya düştü varil fiyatı ama pompa fiyatına nokta kadar yansıtılıyor nasılsa alıştık değil mi.?
Kontrol edemediğin güç,güç değildir. ...Ya ALLAH Ya MUHAMMET Ya ALİ... Engin TEPE Yaş:26 Sivas/Hafik
Ben kırklareli PO'dan 4.36'dan 20 liralıık aldım.
Adıyamanda benzin 4.40 TL LPG 1.99 TL fiyatlar sezona kadar inmeye devam edecek sezon başladığında benzini 3.75 TL den alırız
Tanıdık samimi petrolcü olur gidersin dersin bana 200 litrelik benzin ver ama benzinim burada kalacak parasını verirsin o gün 200 litre ne kadarsa ona göre ödemesini yaparsın daha sonra her gittiğinde düzenli 10, 15 litre doldurursun tarih saat doldurulan litreyi not alır yanlarına sende alırsın bu işi çözmüş olursun.
dün sabah benzinliğe girdiğimde bp de 450 ye düştüğünü gördüm
shellde 2 gün önce 4.46 tl den aldım, hatta evde farkettim ne kadar az yakmış motor diyordumki az yakmamış meğer
ucuzken stok mu yapsak ne yapsak
bu sabah lukoil'de yanlış hatırlamıyorsam tabelada 4,23TL gördüm
ne kadar doğrudur bilmiyorum ama,petrol sektöründe çalışan bir arkadaşım,bu indirimin sebebinin IŞİD olduğunu söylüyor.varilini 30 kusür dolardan satıyormuş.yani yarı yarıya daha ucuz. buda haliyle, diğer firmaları indirim yapmaya zorluyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)