varılı 120 dolardan 70 dolara ınmısse yınede az ındırım yapmıslar bence 3.00 tl falan olması lazım...
varılı 120 dolardan 70 dolara ınmısse yınede az ındırım yapmıslar bence 3.00 tl falan olması lazım...
Umarım daha da düşer. Vergi vere vere ne hale gelmişiz hâlâ 50 kuruş indirime Seviniyoruz alkıma şu geldi
DÜŞERSEN ÖLÜRSÜN DEMEDİMMİ !!!
keşke düşse bi rahatlasak eskiden mobiletim vardı 10 tl ye deposu dolardı 2.70 mi öyle bişeylerdi benzinin litresi :D
Benzinin varili 130 dolardan 48 dolara düştü benzin 4.10 tl ayıp ulan benzinin olması gereken fiyat 2.5 tl dir
GÜNCEL
SHELLDE 4 TL 7 KRŞ
Bu konuda o kadar doluyum ki ağzımı bir açsam çarşı pazar karışır. Bende ban yerim.
varilin fiyati %40 kadar dusmusken fiyatlara neden yansimiyor. 3tlden fazlasini haram ediyorum.
Fiyat düştükçe vergi yükselir ;)
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:55 ----------
Abi inanmayın şuna ya. alt başlık gayet iyimiş. o zaman toplu taşıma neden pahalı ? indir benzini indir toplu taşıma ücretini. Arabası olan hertürlü benzini alıyor zaten. Bence trafikten değil saat alıcak kendine onun için biriktiriyor.
Adalet yok,eşitlik yalan. Hepimiz insanız ulan!! |Ne kadar yükselsende hayat 180' & Saygım kadar kinim de var
O kadar çok söyleyecek şey varki içimdeki %50yi zor tutuyorum 😀
delikanlı hükümetten benzini olması gerektiği gibi 2,5tl/lt fiyatına ve hatta 2tl/lt fiyatına çekmesini bekliyorum. ama saraya para lazım. bin halkın sırtına ondan sonra Peygamber açlığını 2 tane hurmayla bastırırdı diye salla. benimkisi de makara bakara işte...
Hayatımda ilk defa benzincide benzin olmadığını gördüm geçen benzin almaya gittim daha tam durmadım adam benzin yok dedi fiyatlar baya düşünce millet sömürdü heralde dedim benzini
ne sömürmesi bu az gelişmiş beyinliler stokluyorlardır pahalanınca satarız diye...1950 60 lardaki zihniyet hala devam ediyor bence.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)