7:30 da Freak de gelecek
Unutmayın pis herifi orda. Bulamaz o oraları sonra.
7:30 da Freak de gelecek
Unutmayın pis herifi orda. Bulamaz o oraları sonra.
[FONT="Verdana"][B]Woaki kamina, tekabuki nanna. Umsala bimsasa, bimsa namba![/B][/FONT]
[B][FONT="Verdana"][COLOR="Red"]Free Rider[/COLOR][/FONT][/B] --- [B][COLOR="Blue"](FReaK, hiçbir gruba üye değildir; Özgürdür.)[/COLOR][/B]
ahmet sen cumartesiden gelmiyor muydun?desene biz mehmetle gideceğiz 2 kişi
Ya çok isterdim ama olmadı gökancım olsun siz memetle gidin napalım busefer böyle olsun pazar sabahıda yanınızdayım merak etmeyingyazici adlı üyeden alıntı
İşler yolunda demek ki. Herhangi bir pürüz olmaması çok iyi. Pazar'ı iple çekiyorum. Freak'la beraber Pazar'cı tayfa olarak 5 olduk!.. 2 de Cumartesi'ci var. Ohhh diyorum... mis diyorum!..
Nihat pazar 5 değil 6 olduk.demonicdreams adlı üyeden alıntı
Cumartesi akşamı Hunluat ile ben(macgyver) yola çıkıyoruz bizde akşam kamptayız yaşasın
yaw yokmu başka regalci yahu ?
Bak sonra ah vah etmeyin keşke gitseydik demeyin ha benden söylemesi
Az bir saat kaldı tarihi regal kampına
Bu demek oluyor ki Pazar sabahı 4 kişi kaldık...macgywer adlı üyeden alıntı
Can.
Ufuk (Harley'li )
demonicdreams
freak (ve ailesi)
7.30'da Mahmutbey gişelerdeyiz. Planda bir değişiklik yok!
Dün gece Hakan ile telefonla konuştuğuımuzda Macgyver'ın pazar sabahı gideceğini kendisinin ise gece tek başına gidebileceğini, kesinleşirse bana haber vereceğini söylemişti. Şimdi senden öğrendim bende. Freak ailesi ile nasıl gelecek anlamadım. O motorla ailesi arkamızdan araba ilemi gelecek?demonicdreams adlı üyeden alıntı
Bu arada Nihat senin fikrinde değişiklik olmaz değilmi?
Sabah Ufukla sap gibi kalmayalım çünkü ben yolu hiç bilmiyorum ve zaten siz biliyorsunuz diye hiç araştırmadımda. Lütfen şu saat itibariyle artık son kararlar verilsin. Zaman geldi çattı hala net değiliz. Bu arada Nihat özelden veya mail adresime cebini bildirirmisin lütfen.
Gökhan ve Mehmet şuan kamp yerinde değilmi?
Arkadaşlar sağ sağlim gelmişsinizdir umarım.
Biz sizden ayrılınca sağanak yağmura yakalandık ve 5 dk.içerisinde donumuza kadar ıslandık. Yolda çok kötü olmuştu ve çok araba vardı. Silivri'ye gidene kadar yediğimiz rüzgar sersem etti. Allahtan yanımıza şort ve yedek tişört almıştık. Silivri'ye gider gitmez onları giyip elbiseleri asdık ama 22.00 de İstanbula hareket ettiğimizde hala pantolonlarımızın bel kısımları ile ayakkabılarımız ıslaktı. Neyseki günü sağ sağlim noktaladık. Bütün gün Gökhan'ın motoruna pis diye laf attık benimki şimdi onunkinden beter durumda.
Yarın işe bu haliyse nasıl gideceğim
Mükemmeldi.
Sağsalim döndük ama neler oldu bilemezsin. Zaten anlatılacak gibi de değil. Motor mu yatmadı, cruiser'larla diz boyu sulara mı dalmadık, yolda benzin mi bitmedi. Tam bir maceraydı. Ayrıntıları yazarız tek tek..
Bekliyorum bakalım macera notlarını v e resimlerini.
özellikle çadırdan dışarıya doğru tufan resimlerini. Yan tarafta Köpük de olsun lütfen. ;)
Benzini biten Grave di sanırım
Ay bizde bir zor geldiik bir zooorr geellddiiik. Dışarıda çok yağmur vardı, silecekler bile yetişmiyodu yani. Hatta bir ara kaput tamamen suya girdi. (Araba da kıçım kuru olunca yazmak kolay tabii)
[FONT="Verdana"][B]Woaki kamina, tekabuki nanna. Umsala bimsasa, bimsa namba![/B][/FONT]
[B][FONT="Verdana"][COLOR="Red"]Free Rider[/COLOR][/FONT][/B] --- [B][COLOR="Blue"](FReaK, hiçbir gruba üye değildir; Özgürdür.)[/COLOR][/B]
Bizim kıçları görmeliydin. Deniz otobüslerinin kıçı gibi... deli gibi su atıyordu..Freak adlı üyeden alıntı
(Birazdan dişçiye gidicem. Döndüğümde resimleri görmek istiyorum.)
heeheh arkadaşlar bence anlatılamayacak kadar zevkliydi. Hele belimize kadar girdiğimiz suyun içerisinden bir musibete yakalanmadan nasıl çıktığımızı anlayabilmiş değilim. Zevkli, kazasız ve belasız güzel bir deneyim oldu.
Not: Bu kadar ıslanacağımı bilseydim kapri yerine şortumu giyerdim.
Evet bendeki resimleri aktarıyorum tarihi castro gezimizden birkaç manzara içeriyor!!
Kamptaki durumlar.
Arkadaşlar süper bir maceraydı keşke herkes tadabilseydi diyorum.
''TUFAN'' öncesi ve sonrası resimleri
iyi seyirler!
KIZIMLA BEN TAM TAKIR HAZIR CUMARTESİ AKŞAMI YOLA ÇIKMAK İÇİN BEŞİKTAŞTA HAKAN(HUNLUATA) ARKADAŞIMIZI BEKLERKENE...
YOLA ÇIKTIKTAN 2 SONRA BİR MOLA VE BEN
HAKAN(HUNLUATA)
kAMP ALANINDAN BİR MANZARA
TUFAN ÖNCESİ SESSİZLİK
cEFEKAR ARKADAŞLARIM BİZİ DOYURMAK İÇİN TUFANA İLK BAŞTA DİRENDİLER
HALA DEVAM ETTİLER
VE TUFAN ÇADIRIN İÇİNDE SIĞINMACIYIZ
DÖNÜŞ İÇİN TOPARLANIŞ
Evet arkadaşlar bendeki resimler bunlar diğer resimleride bakliyorum Grave,Hunluata hadi bakalım sallayın gelsin şu resimleri.
Tarihi CASTRO gezisini görüntülerini paylaşalım!!!
Arkadaşlar benim çektiğim fotolar da var ama fırsat bulup bilgisayara atamadım. Bir de ben nasıl foto eklendiğini bilmiyorum. Birinizin mailine göndersem bu işi o arkadaşımız yapsa olurmu?
maşallah maşallah iyi gezi olmuş
Can. adlı üyeden alıntı
olur hocam sen bana yolla ben siteye koyarım
ahmetakat@hotmail.com
evet arkadaşlar yağmura rağmen herşey muhteşemdi,grave ile c.tesi gidiş bende oktay isimli bir arkadaşım artçı,akşam ne de olsa hunluata ve macgyver gelecek et almayalım atıştırıp geçiştirelim akşama mangalı hep beraber yaparız deyip te saat 00:30 da Kastro'dan 10 km civarı önceki bahçeköy kahvesinde Nail Balaban amcamızın eşliğinde ,çay ile açlığımızı bastırıp miğdemizi kaynataraktan bizim muhteşem ikiliyi karşılama
sabah freak ve eşini oğlu Termo ile balık mı yoksa köpek mi olduğu muallakta olan köpük ile,Dominik Cumhuriyeti cumhurbaşkanı sayın Nihat beyi,motorumun kiriyle dalga geçen Can'ı (allahın sopası yok dönüşte senin kırmızı motorda siyaha dönmüş galiba ) aramıza aşşağı kalite motor sokmasakta Harleyli Ufuk'u yolda bağrımıza basıp yine Bahçeköye gidip bir kahvaltı,mesai bitti arkası yarın
Çok maceralı olmuş beeeeee ,üfffff tam benim istediğim bir maceraymış, HAKAN sende yani bi gezi yaptın oda topiğin en maceralı gezisi olmuş, çok şanslısın
Ben nasıl gitmedim bu geziyeeeee üfff yaaaaa
BEYLER BAYANLAR ÇOK ACELE DİĞER RESİMLERİ GÖSTERİN, BU GECE UYUYAMIYACAĞIM.
bende almayı düşünüyorum ama nasıl arıza çok çıkarıyo mu? hızı filan nasıl ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)