Arkadaşlar..
Topıc baslıgını Çete yerıne Toplulugu yapsanız daha guzel olmaz mı? Çete itici geliyor sanki biraz.. Yani sizin bilmesem karanlık adam bunlar diycem
Arkadaşlar..
Topıc baslıgını Çete yerıne Toplulugu yapsanız daha guzel olmaz mı? Çete itici geliyor sanki biraz.. Yani sizin bilmesem karanlık adam bunlar diycem
[B][I]GITMEDIGIN YER SENIN DEGILDIR...SUZUKI DL 650 V-STROM..[/I]
Ve ZAMAN usulca göz kırpıp telaşına HOMURDANARAK çekip gitmiştir.....Yani bu Aşağılık bir DRAMdır artık...Uzatın ellerinizi diyorum Uzatın Tanışalım HELALLAŞALIM[/B]
DGM ler kalkmasaydı şimdi çeteden yargılanıyor olurdukTRADER adlı üyeden alıntı
[FONT="Verdana"][B]Woaki kamina, tekabuki nanna. Umsala bimsasa, bimsa namba![/B][/FONT]
[B][FONT="Verdana"][COLOR="Red"]Free Rider[/COLOR][/FONT][/B] --- [B][COLOR="Blue"](FReaK, hiçbir gruba üye değildir; Özgürdür.)[/COLOR][/B]
Can kardeş madem burada ses çıkmıyor ayrılalım ayrı özerk katılımcı regal hak ve hukukuna saygılı, sosyal ve hukuki raptor kardeşliği üzerine bir site açalım. İnsanlara raptor aldırıp gezi düzenleyelim gelmeyenleri silah zoruyla getiririz.Ne dersin.Can. adlı üyeden alıntı
Hakan kardeşim aç o zaman bir raptor kardeşliği sitesi. Üyeleri topla. Gelmeyeni kasatura ile doğrayıver
İlk üyen de beni yap.
Hanımı ve terminatörü de getirebilmek adına bizler araba ile katılacağız.
;)
[FONT="Verdana"][B]Woaki kamina, tekabuki nanna. Umsala bimsasa, bimsa namba![/B][/FONT]
[B][FONT="Verdana"][COLOR="Red"]Free Rider[/COLOR][/FONT][/B] --- [B][COLOR="Blue"](FReaK, hiçbir gruba üye değildir; Özgürdür.)[/COLOR][/B]
pazar günü 7.30'da Mahmutpaşa gişelerinde olacaksın anlımına mı geliyor bu? Bilelim şimdiden de.freak adlı üyeden alıntı
Bak buna çok sevindim.Freak adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar merhaba,
Bu durumda 9 kişimi olduk?
Hakan ve Nihat muhtemelen sabah İstanbul'dan sizinle yola çıkacağız.
Pazar sabahı ortak bir noktada buluşalım. Hakan yeri sen belirlermisin sen iyi biliyorsun bizim tarafları.
Bir terslik cıkmazsa (insallah cıkmaz) bende esimle beraber pazar gelecegim ama birde pazar gunu erkencilerin gezisi var acıkcası kastro cok uzak bana birde arka koltuk cok rahatsız yolda sorun olabilir
birde erkenciler bana daha yakın gibi ama sizlerle de olmak istiyorum ne yapacagımı bilmiyorum valla ya
Senin Büyüklüğünü Tartışanlarda AKIL Aramak APTALLIK Olur !!! Tek Şampiyon FENERBAHÇE
Benim de eşim koltuğun rahatsızlığından çok şikayetçiydi ve bugün koltuğu yaptırdım. yanlardan 1'er santim genişlettim, süngerini değiştirtip 2 kat elyaf koydurdum tabi deriside yenilendi. Ortada kuyruk sokumuna denk gelen ve asıl rahatsızlığı veren düğmeyi de kaldırttım.yasinsubay adlı üyeden alıntı
Motorcuların gezisi için ne kadar uzak o kadar iyi bence. Grup sürüşü ile max.yol gitmek bence daha güzel. Bize katıl
DOSTLARIM DARÜLACEZE ZİYARETİMİZ VAR KATILIMLARINIZI BEKLİYORUZ AYRINTILAR ALTTAKİ LİNKTE
www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=16928
SAYGILAR
MUSTAFA
macgywer
grave
gyazici
hunluata
can.
demonicdreams
freak
yasinsubay (muhtemel)
İsmini atladığım var mı?.. Eklenen var mı?.. Cayan var mı?.. Pazar sabahçıları için belirlenen 7.30 gişeler fikrinde mutabık olmayan, yeni bir fikri olan var mı?..
Bu saatten sonra cayan olmaz sanırım..
Listeye Benim arkadaşı da eklermisin ismi Ufuk
E5 den gitmeyecekmiyiz. Şayet öyleyse Merter BP'de buluşabiliriz.
Herkesin yolunun üzeri olur.
Hakan sen sahilden gelirsen vatan veya Millet caddesinde senle buluşabiliriz.
Olmaya çalışacağızdemonicdreams adlı üyeden alıntı
Termo uyanırsa ;)
ne cayması nihatçım,sözünden dönenin radyatörü delinsin
bu arada ahmet ve mehmet c.tesi sabah kaçta nerede buluşalım ben anadolu yakasındayım,bildiğim kadarıyla siz avrupa yakasındasınız,mahmutbey gişeler saat 08:30 iyimidir?kestane kebab acele cevap
hadi regal çetesi sizide bekleriz
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=16928
mutabıkız abicim problem yok. Can sizinle vatan caddesinde buluşur vergi dairesinin önündeki metro durağında oradan mahmutbey gişelere gideriz.demonicdreams adlı üyeden alıntı
Gökan ben yazmıştımya ben pazar gelicem kusura bakma cumartesi gelmeği çok istiyordum ama işlerden dolayı ben pazar geliyorum haberin ola ok.gyazici adlı üyeden alıntı
Buarada pazar gidicek arkadaşlar sabah buluşma yeri nere olarak belirlendi enson?
7.30 mahmutbey gişeler can,ufuk,hunluata,demonicMACGYVER adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)