İlk Motosikletimi aldım :-) Yardımcı olmak isteyenler camoonnn
Reklamlar
-
Mardin İl Temsilcisi
Reklamlar
-
Ehliyetin vardır heralde. Onun haricinde bol bol teker yap
Motor hakkında bilgi istersen Cenkito ve Atillaxtreme abilerimizle iletişime geçebilirsin kazasız sürüşler.
-
Hayırlı olsun Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin. Motoru kaça aldın ?
-
ekipmanlarını ve evraklarını tamamladıktan sonra dikkatli bi şekilde çık tabi trafiğe niye çıkmayasın.
-
Üzerindeki lastikler dişli arazi lastiği ve muhtemelen nylon ( kalitesiz ) lastiktir asfaltta güzel kayar buz pateni yaparsın virajlara yavaş gir ve yağmurda çok dikkat et.
Arazi'ya çıkmayacak şehir'de motora bineceksen 1 çift yol lastiği almanı tavsiye ederim
-
Mardin İl Temsilcisi
nofearyns adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin. Motoru kaça aldın ?
Bana 3500'e mal olacak sahibi çok temiz biri sevdim sahibini. Tabi mesele sadece motor değil satın olduktan sonra sahibide değer katıyor merete aksesuarlar filan 4000 olacak sanırım.
SLİMSHADY ehliyeti daha almadım ama sınavı filan geçtim. a2+b alacağım için b'nin direksiyon sınavını bekliyorum. sınavı geçince çıkaracağim
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:27 ----------
C.Kaan adlı üyeden alıntı
Üzerindeki lastikler dişli arazi lastiği ve muhtemelen nylon ( kalitesiz ) lastiktir asfaltta güzel kayar buz pateni yaparsın virajlara yavaş gir ve yağmurda çok dikkat et.
Arazi'ya çıkmayacak şehir'de motora bineceksen 1 çift yol lastiği almanı tavsiye ederim
evet haklısınız ama bende hem öğrenci hemde çalışıyorum ayrıca eğitimimi tamamlamak içinde para topluyorum. onu ertelemem gerekecek. Lastik alamayacağıma gföre çılgın motorcu yerine efendi motorcu olmam gerekecek :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:29 ----------
Merak ettiğim bir konu var. Gördüğünüz gibi plaka çıkmadı daha sahibi başvurdu. Peki 1000km lik motora muayene yapılıyormu muayenesiz plaka ruhsat çıkıyormu beni bilgilendirirmisiniz ?
-
Ruhsatta ilk muayene geçerlilik tarihi yazar ilk yaprakta. Süresi dolunca gidip yaptırısın. Ha yoksada plaka çıkartınca yaptırılır.
-
Hayırlı olsun,
Forum sayfamızı keşfetmişsin zaten, şöyle bir bloğumuz da var. Boş zamanlarında hem forum sayfalarını hem bloğu oku. Sana çok yardımcı olacaktır.
Allah kazasız belasız güle güle binmeyi nasip etsin inşallah.
http://xtrememaxsevdalilari.blogspot.ch/
-61- Önce ADAMLIK Sonra HAYAT -61-
-
Hayırlı olsun dostum güzel motosiklet mondinin en iyisi bence ;) kendine ve motosiklete koruma unsurlarını eksik etme malum hırsız şerefsizler açık kapı dinlemiyor. Kazasız belasiz inşallah ;)
DÜŞERSEN ÖLÜRSÜN DEMEDİMMİ !!!
-
03 Aralık 2014, 15:54
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Hayırlı olsun
-
03 Aralık 2014, 16:03
Şehir içinde (asfaltta) süreceksen, o lastiklere dikkat.. Islak zeminde kaydırır, heyecan yaptırır..
-
03 Aralık 2014, 17:24
hayırlı olsun kazasız sürüşler.. lastikler konusu kesinlikle önemli yola başka araziye başka
"Bildiğini sandığın bir şeyi asla öğrenemezsin."
Epiktetos
-
03 Aralık 2014, 18:45
Hayırlı, uğurlu olsun.Allah güle güle kullanmayı nasip etsin. İnşallah yeteri kadar yol ve tecrübe yaptıktan sonra daha iyi makineler almayı nasip etsin. Arkadaşlar gerekli uyarıları zaten yapmış. Lastikler ve koruma önlemleri çok önemli.
-
03 Aralık 2014, 21:32
Hayırlı olsun arkadasım bendede ramzey vardı yaz sonu sattım, bu lastiklere fazla güvenme,frenede güvenme, vitesle yavaşlamayı öğren virajlarda ıslak,yağ kalıntılarına ve ıslak görünümlü asfaltlarda iki kat dikkatli olmalısın, kazasız dikkatli sürüşler
-
03 Aralık 2014, 23:49
Hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan kazasız belasız inşallah.
-
04 Aralık 2014, 00:10
hayırlı olsun. heyecanın yazına bile yansımış,bu heyecanını motor sürerken evde bırak kazasız sürüşler
-
04 Aralık 2014, 23:16
hayırlı olsun kardeşim tekerin düz bassın inşallah.
-
05 Aralık 2014, 00:45
Mardin İl Temsilcisi
Teşekkür ederim herkese. Bu sigorta şeysi heyecanıma tıpa oldu. Ben nakavt ben infilak fostlar
-
05 Aralık 2014, 01:35
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)