Anket: 2. El Yamaha YBR'mi ( Eski Kasa 2005 - 2009 ) - Sıfır Mondial Drift'mi ?
- Katılımcı sayısı
- 63. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
2. El Yamaha YBR'mi ( Eski Kasa 2005 - 2009 ) - Sıfır Mondial Drift'mi ?
-
Merhaba internet'te epey araştırdım ancak böyle bir konu bulamadım, bulduklarımda beni tatmin etmedi.
Ekim başında ilk motorum olan Mondial MFH 100'ü sattım, nasipse bu ay içinde bir motosiklet almayı düşünüyorum.
Alacağım motoru en az 2 - 3 yıl ve 20 - 30 bin kilometre arasında kullanacağım - yazları bir kaç kez uzun yola çıkacağım, her iki motoru'da epey araştırdım artılarını, eksilerini yazdım kafama
Çevremde 2. El eski kasa ( 2005 - 2009 ) Yamaha YBR al diyende var, sıfır Mondial Drift'te al diyen var.
Kararımı bu anketin sonucuna göre vereceğim.
Şimdiden teşekkürler
Reklamlar
-
-
storm_shadow adlı üyeden alıntı
bütçe nedir tam olarak?
Sıfır Drift alırsam taksitle alacağım yani 3500 lira + plaka ruhsat vs.
Ancak 2. El YBR alırsam sadece motor için 3000 lira bütçem mevcut + üstüme alma sigorta vs.
Karışıklık olmasın 2. El alırsam satıcıya verecek 3000 liram mevcut yani
Her Şey Bir Gün Hayabusa İçin
-
Şimdi benim 2.el takıntım olduğu için 2009/2005 Ybr almazdım hani daha sağlamdır falan ama o kadarını bilemem. İlla motor diyosan 0 drift derim nede olsa "Bakire"
-
3 yıl bu km aralarında bineceksen. sıfır drift alman daha mantıklı geliyor bana. zira belirttiğin modelde alacağın ybr nasıl ne şartlar altında kullanıldı bilemezsin. 3 yıl sonra satarkende sıkıntı olabilir. o yüzden drift derim. hem taksitli olmasıda avantaj senin için
-
sıfır drift al veya temiz 2. el drift al 2200 e al 2000 e satarsın drfit seri motordur seni üzmez
-
Arkadaş doğru söylüyor, fena motor değil. sadece hoşuma gitmeyen tek yönü titremesi ve vites geçişleri çok sert, oda bütün çün motorlarında olan kronik birşey sanırım.
-
storm_shadow adlı üyeden alıntı
Arkadaş doğru söylüyor, fena motor değil. sadece hoşuma gitmeyen tek yönü titremesi ve vites geçişleri çok sert, oda bütün çün motorlarında olan kronik birşey sanırım.
Drift'te titreşim hemen hemen yok gibi aslında.
Vites geçişlerininde sert olma sebebi motor büyük ihtimalle düşük kilometrede ve dişliler bir birine alışmamıştır, kaliteli yağ ile çözülen bir sorun diye biliyorum
-
seçecekler bu ikisi ile sınırlı ise... Sıfır drift derim...
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
-
02 Aralık 2014, 13:16
ben 150 mc kullanıyorum titreşim yok motorda zaten sen mfh kullanıyorsun drift sana pamuk gibi gelir :D
-
02 Aralık 2014, 13:18
Valla drift titriyor kardeşim. kim ne derse desin bir kaç tane drift kullandım 9000 km de de vardı 300 km de de ikisininde vites geçişleri sertti. ama sağlam motora benziyor ona bir şey diyemem.
-
02 Aralık 2014, 14:39
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
3000 liraya bulacağın ybr seni mutlu,mesut gezdirir. Drift iyi bir motosiklet olabilir ama kontağı açınca sorun nedir bilmeyen,10 senedir memlekette en çok satan commuter olan bir ybr var ortada. Kış gelmişken o fiyatlara esd kasa bile alabilirsin.
-
02 Aralık 2014, 14:47
Uğur Ak adlı üyeden alıntı
3000 liraya bulacağın ybr seni mutlu,mesut gezdirir. Drift iyi bir motosiklet olabilir ama kontağı açınca sorun nedir bilmeyen,10 senedir memlekette en çok satan commuter olan bir ybr var ortada. Kış gelmişken o fiyatlara esd kasa bile alabilirsin.
Katılıyorum.
Mutluluk iki bacak arasındadır.
-
02 Aralık 2014, 15:04
xbuky adlı üyeden alıntı
Katılıyorum.
Bende katılıyorum
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
-
02 Aralık 2014, 15:37
Tabi şansın varsa sıkı bir pazarlıkla 2012 model 20000 km yi geçmemiş bir YBR bulabilirsin.
-
02 Aralık 2014, 16:38
Yorumlarınız için teşekkürler, tabi ESD bulabilirsem çok daha şahane olur ama bitik bir ESD almak yerine toplu bir eski kasayı tercih ederim orası ayrı bir konu
-
02 Aralık 2014, 17:11
seni sevmiyorum, o yüzden mondial drift tavsiye ediyorum.
-
02 Aralık 2014, 17:14
YBR senin işini çözer. Kendimde dee Mondial var, yaptığım bir yanlış karar sonrası Mondial aldım. Uzak dur derim.
-
02 Aralık 2014, 17:16
KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı
seni sevmiyorum, o yüzden mondial drift tavsiye ediyorum.
Konuya kişisel olarak yaklaşmayın lütfen, benim gibi 2 motorun arasında kalmış onlarca - yüzlerce insan girip bakacak bu konuya
Edit: Ankette oy kullanırsanız sevinirim arkadaşlar.
-
02 Aralık 2014, 17:19
Ben yamaha butonuna bastım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler