Öncelikle geçmiş olsun, umarım geçmiştir, peki pantolonun sol tarafı parçalanmış..bu normal mi?
Gerçekten de çok garip bir kaza olmuş önceki mesajlarda da yazıldığı gibi acaba sürücünün bir hastalığı mı vardı da böyle bir kaza yaptı.Gerçekten böyle bir kazada ekipmanların darbe emiciliği büyük rol oynuyor.
Bu da hastaneden konuşması, artık eldiven takar bence.
https://www.youtube.com/watch?v=6emApOoiZhc
Ayrıca elcik koruma da önemli. Sol taraftan yüksek duvar ile fen maneti arasına parmaklar sıkışıp tahrip olmuş. Eldiven olsa sadece kırıkla atlatabilirdi. Elcik koruma olsa senaryo çok başka olurdu.
***Hortlamış konu***
Sol iki parmağını kesmişler. Adamın mali yükünü getiren ve yardım istemesine sebep olan şey femur kırıkları. Eldiven giymesi femur kırıklarını engellemezdi.
Kazanın sebebi yola dikkatini vermemek filan da değil esasen.
Kusura bakmasınlar ama kötü insan olmak bu kadar popüler olmamalı. Buna para vermem, başka yardım kuruluşları var diyen bir kişi için çok merak ediyorum: Acaba şimdiye kadar kime ne yardım ettiniz? Dünyanın öbür ucunda femurlarını kırıp yardım isteyen adam için kusura bakmayın diye yazan bir kişi gerçekten hayatı boyunca bir fidana su vermiş olabilir mi, hayatı boyunca LÖSEV gibi bir kuruma yardım etmiş olabilir mi? Benim tahminim kesinlikle olmayacağı yönünde.
Yardım etmesin filan o ayrı konu ama yardım etmem ben buna diye yazmassın...
Kardeşim daha yeni tohum otizm vakfına ve anadoluda benim de bir kızım var kampanyasına 10 tl bağışta bulundum , bilmeden konuşmayalım o yüzden. Her yaz gönüllü çalışma kamplarına gidiyorum ve eski yıkık dökük binaları restore ediyorum türkiyede ve avrupada. Ekipman takmaması benim hatam değil , ben kaza yapsam bana yardım edecek mi bu adam ?
Eldiven/korumalı pantolondan bahsediyorum. Ben bu yakıcı havada heryeri korumalı özel kumaştan pant giyiyorsam en kaliteli deri eldivenleri takıyorsam o da giysin o da taksın allah allah ya. Ayrıca kimseyey yalan borcum yok benim içim rahat elimden geldiği kadar dünyaya pozitif bir iz bırakmaya çalışıyorum , zaten dalga geçmeniz bile tartışmayı kaybettiğinizin göstergesi. iyi günler.
Eldivensizliği parmaklarını kaybetmesine neden olmuş zaten. Parmak kesilmesi değil para istemesine sebep olan şey. Eldiven ile alakası yok. Para istemesinin eldiven ile ilgisi yok. Bir daha yazayım: Yok.
Korumalı pantolonu var. Femur kırılıyor. Bakınız: Femur. En kaliteli motosiklet pantolonunuz femurunuzun kırılacağı bir hadisede zerre kadar fayda etmez. YAni onun da alakası yok. Bir kere daha yazayım: Yok.
En kaliteli motosiklet pantolonunuzla femurunuzu kıracağınız bir kazaya girmemeniz dileğiyle. O zaman, size benzer insanların bu forumda sizin hakkınızda yazdıklarını görmenin acısını yaşamamanız dileğiyle. (Empati iyidir, arada yapmayı siddetle tavsiye derim.)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)