yok sorun cikarmaz takabilirsin
yok sorun cikarmaz takabilirsin
Yeni akü almam lazım en iyisi haze ve yuasa benim akü 12V 6Amper en uygun ve hızlı şekilde nerden alırım bi yer 80 dedi ama orjinal olmama ihtimali var mıdır ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:42 ----------
www.kalyoncumotor.com/motosiklet-motor-yagi-buji-aku/12-volt-7-amper-aku-scoter-akusu
Mutlu golden akü iyi mıdır fiyatı uygun araba için güzel marka sağlam olduğunu biliyorum motor içinde aynı mıdır
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:21 ----------
Yorum yapan hiç olmamış neyse yarın sirkeci ye gidip bi akü alcam artık
ilk tercih yuasa
ikinci Haze
3 Select
gitmişiken de burada bulunmayan 15Amper lik sigorta dan bi 10tane alırım artık
golden hiç bilmiyorum bosch ta bakablirsin 12 volt 6-7-8- amperleri mevcut
babamın bir sözü var mutlu aküden şaşma der hepte mutlu alır kolay kolay sıkıntı çıkarmaz mutlular
yuasa zaten en iyilerirnden biri diyolar banada akü lazım bosch takmayı planlıyom
2006 dan beri motosiklet kullanıyorum....
belki 4 defa akü almışımdır...
her seferinde en ucuz en dandik olanı aldım... hiç sorun yaşamadım...
tabi sonra 2. senesi dolmadan sattım motoru... üstündeki akünün akıbeti ne oldu bilmiyorum...
kendimce bir prensibim var... akü ve bujinin her zaman en ucuzunu alırım...
ben bujiyi bosch alıyorum kendi üstünde gelen bujisi 3 bin kmde tırnağı yumuşadı koparsa içeri düşerse motorun işi biter ddikkat edn
amperi fazla yükseltmeyin alt sargı kendini yakabilir 9 amperi doldurmak için fazla ısınırsa
iyi kullanmışsınız benim bosch 27 bin km dir üstünde hala taş gibi
Sizin düşünceniz öyle saygı duyarım fakat daha önce buji değiştim mesela 5tl dandik taktım iki marş da kurum bağlıyor du marş almıyordu sonra ngk aldım 4aydır tek marş devam taki akü ömrünü bitirene kadar
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:20 ----------
Amper yükseltme adına forumda çok konu var baktım da öyle kimse olumsuz birşey dememiş
34 HSK 57
ASYA AS125 T21 - DAELIM S2 250 - SUZUKI AN 125HK
MONDİAL MASH
siz bilirsiniz ben fazla yükseltme taraftarı değilim alternatöre çok yük biniyor bu sefer elime almak istemem standart aküsünü takmayı planlıyorum ben
aynen öyle haklısınız
Bu sabah gittim akü için sirkeci ye doğubank iş hanının altındaki tüm dükkanları gezdim hepsinde ABUŞ diye bi marka vardı bulamadım.
Sonra okmeydanı nda bulunan Perpa iş merkezi ndeki Yuasa yetkili bayi ye gittim SELECT marka vardı 7Amper o kalmış 75tl ydi onu aldım 5tane de 15Amper sigorta alıp çıktım SELECT markayı kuzen var motor tamircisi o önermişti yuasa üretimi ymiş ve 4yıldır falan onlarda satıyor.
Eve geldim sigortay taktım aküyü taktım bastım marşa tek marş çalıştı sonra stop etti baktım sigorta atmış gittim tamirciye bi parça var ön kısımda far tasının orada onun fişleri erime yapmış kısa devre yaptırıyordu 40tl de ona verdim değişti.
sorununuz hallolduysa gecmis olsun
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)