Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

yuki izci kullanımında yardım

REKLAM ALANI

sa beyler 2 gün önce yuki izci kros motor aldım bazı şeyler aklıma takıldı
    1. fazla gaz verdiğimde motor gazı kesiyor ve teklemeye başlıyor
    2. 35 tl lik yakıt ile 77 kilometre gitti nedendir
    3. motoru nasıl acıcam
    yardımcı olursanız sevinirim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    zaferkarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hepsi satıldı :(
    motorunda sorunlar var belliki ustaya götürmeni tavsiye ederim. bir çok sorun olabilir başta karbüratör olmak üzere.
    35 tl yakıtla 200 km yapman lazım o motorla.

HanzoLife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yaşadığın sorunların ana sebebi YUKİ...Adı üstünde YÜKİTO
    lawyer_16 bunu beğendi.

zaferkarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hepsi satıldı :(
    ya bilip bilmeden sallamayın arkadaşlar lütfen rica ediyorum. sitedeki herkez için söylüyorum
    dream4life bunu beğendi.

bende öle düşünmeye başlamıştım artık servisine göndericem yarın teşekkürler

Motosikleti
    Kuba CR1
    tekleme sorunu karbüratörden olur koyduğun benzindende kaynaklanabilir karbüratörün hava girişinin açık olduğundan emin olun cikleyi yani ondanda kaynaklanabilir çok benzin yakması bana hava/yakıt karışımında bi sıkıntı olduğunu söylüyor bi ustaya götürmen şart karbüratör ayarı zor iştir

35 tl yakıt 7 litre ile 77 km kısaca 100 km de 9 litre felan abi senin motorda bayağı bir sıkıntı.Bence gönder servise yapsınlar.

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Alıntı shinobi8311 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sa beyler 2 gün önce yuki izci kros motor aldım bazı şeyler aklıma takıldı
    1. fazla gaz verdiğimde motor gazı kesiyor ve teklemeye başlıyor
    2. 35 tl lik yakıt ile 77 kilometre gitti nedendir
    3. motoru nasıl acıcam
    yardımcı olursanız sevinirim

1. Fazla gaz verdiğinde motor uygun viteste mi ?
    2. Benzin bitti dediğin anda eğilip benzin musluğundan yedeğe geçirdin mi ?
    3. İlk 500 km sakin gezerek 1000 km sonra sıcak motorda her viteste üst devırlere cıkıp hemen gazı bırakarak 2000 km den sonra allah ne verdiyse ama sıcakken
    TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU

dream4life - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    rks150
    Geçen sene fethiyede kiralayıp bir kaç günde yak. 500km gezdiğim, 100-110 aralığında kendini koruyan güzel bir aletti. O zaman 3,5-4,1 lt arası bir tüketimi oldu diye hatırlıyorum o sıcakta. Tekleme filanda yoktu. Karbüratör görünüyor sorun. Geçmiş olsun

sorunu bulduk sonunda hava filtresinden kaynaklanıyormuş yakıt ta o yüzden fazla gidiyordu şimdi düzeldi tavsiyeler için her keze teşekkürler

Detay verin lütfen, ne sorun vardı filitrede? yırtık? yerine oturmamış? kirli ? yenisi ile değişim sonucu düzeldi? hava filitresi yağlandı?

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:40 ----------

sorunu bulduk sonunda hava filtresinden kaynaklanıyormuş yakıt ta o yüzden fazla gidiyordu şimdi düzeldi tavsiyeler için her keze teşekkürler
    . .
    cenkito bunu beğendi.

Alıntı Carbondioxid adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Detay verin lütfen, ne sorun vardı filitrede? yırtık? yerine oturmamış? kirli ? yenisi ile değişim sonucu düzeldi? hava filitresi yağlandı?

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:40 ----------

. .
    motor kargoda gelirken araca sıgmadıgından yan olarak getirilmiş ve motor yagı hava filitresine kadar gelmiş bu sebepten yağlanmış. hava alamadıgından yakıtta fazla gidiyordu. şu anlık hava filitresini temizleyip taktık yenisi gelinceye kadar idare edicem artık.
    bu arada servisi 4 adet var bulundugum bölgede yanlız sadece bu marka bu motor tek olunca ellerinde parca bulundurmuyorlar özel sipariş ile geliyor servisi yok gibisine yanlış anlaşılma olmasın diye söyleyim dedim. servisleride gayet iyi ilgileniyorlar bilinsin istedim
    Carbondioxid bunu beğendi.

motor kargoda gelirken araca sıgmadıgından yan olarak getirilmiş ve motor yagı hava filitresine kadar gelmiş bu sebepten yağlanmış. hava alamadıgından yakıtta fazla gidiyordu. şu anlık hava filitresini temizleyip taktık yenisi gelinceye kadar idare edicem artık.
    bu arada servisi 4 adet var bulundugum bölgede yanlız sadece bu marka bu motor tek olunca ellerinde parca bulundurmuyorlar özel sipariş ile geliyor servisi yok gibisine yanlış anlaşılma olmasın diye söyleyim dedim. servisleride gayet iyi ilgileniyorlar bilinsin istedim
    Eyvallah, detay için teşekkürler, zira benzer problemler yaşıyoruz en umulmadık püf noktadan sorun çözülüyor, forum ruhu adına detay istemiş idim varolunuz.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)