Arkadaşlar TVS Apache RTR 150 2014 Hyper Edge Kasada Vibrasyon ( Motor Titreşimi ) Varmı ?
Satış Bayisini Aradım 2014 Kasalarda Öyle Bir Problemle Gelen Olmadığını Söyledi.
Arkadaşlar TVS Apache RTR 150 2014 Hyper Edge Kasada Vibrasyon ( Motor Titreşimi ) Varmı ?
Satış Bayisini Aradım 2014 Kasalarda Öyle Bir Problemle Gelen Olmadığını Söyledi.
Çok iyi titriyor, titremiyor diyen bayi vibratör müptelası herhalde.
Titresin ne olacakki.. motor dedigin az titreyecek kendini hissettirecek..
2014 kasasını bu gün bi biniyim tur atayım dedim aman allahım nasıl bir titreme var motor bloğunun oynayışına şahit oldum. Altındaki motosiklet değil Hilti Mübarek yok böyle bir titreme. kim titreme yok diyorsa halt etmiştir.
Diğer kasalarla aynı şekilde titreşim var.. Bi cbr125 kdr olmasada var Rahatsız oluyormuyuz.. Hayır.. Zevk renk meselesı..
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
Bitane Video Buldum Azıcık Suyla Kımıldamıyor Bardak
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
ben almayı düşündüğüm için denk gelen birinin motoruyla öyle bir tur attım devir saatini zorlayacak devirlere çıkmadım ama onun haricinde indiğimde "bir de bu motorda titreşim var diyorlar" dedim. yani anlamadım insanlar ne olsun istiyor?
ybr de aldım sattım cbf te aldım sattım yeni kasa tvs de aldım sattım.
cbfteki rahatlık kücük cc de bulamazsın.
ama sana şunu derim
tvs nin yeni kasası gibi hiç bişi beni memnun etmedi küçük cc de
yakıtı gidişi hissiyatı yakışıklı olması . bir de tiger egzoz yapacaksın
yeni kasalar eski kasalara göre az titriyor.
benim gözümde tvs geri kalan 2 motorun önünde 1 adım önde.
alacam inşallah bir tane
Arkadaşım bak ben sana söylüyorum karar senin "BİR APACHE SAHİBİ OLARAK" motorumun çok ama çok titrediğini belirtiyorum bu öyle 30 saniye gaz verip bak bardak devrilmedi demeyle yada iki tur attım titremedi demeyle olacak iş değil, çıkacaksın otoyola yada uzun yola açacaksın gazı devir saati 8 bini geçecek o şekilde 10 dakika sür ben sana garanti veriyorum indiğinde avuç içini hissetmeyeceksin.
Ben bu motorla kız arkadaşımın yanına gitmeye açıkçası üşeniyorum kollarım kopuyor e5' e çıkınca ne yapayım 60 la gidip üstüme mi çıkartayım arabaları yoksa kızdan mı ayrılayım sen söyle
Bu motor titremiyor diyen varsa istanbul avrupa yakasındayım bir gün tur attırayım arkamda görsün bakalım yüksek devirde nasıl titriyor. İşe gidip gelen bi insan eğer benim gibi yolu müsaitse bu motorla gazı açar açtı mı da her yanı tutulur olay bu. He ben motorumdan memnunum iyi ki almışım diyorum ama şunu da belirteyim yaz mevsiminde ben bu motorla şehirler arası yolculuk yapamam öldürür beni o yüzden çift silindir bi makinaya geçeceğim yaz başında Allah' ın izniyle.
2011 kasayla tek günde 1070km yapmış , aynı gün içinde artçılı 600km yapmış biri olarak tvs ile.. bu tamamen kişisel bi durum.. Ztn titreşimi takan biri cbf hariç tek silindir hiçbir makinaya yaklaşmasın.. alayı titrer.. apache bunların içinde kabul edilebilir olanlarındandır.. uzun yolda çokta güzel ypaılır.. çokta zevkli kullanılır Apache sahıplerı ıcın tıtresım ınan dert degıldır ztn..
Apachemi satmasaydim basip gelcektim karabuge. Okadar istedim yani apache denemeni.. Ne de guzel olurdu 10000 devirden inmeden nonstop karabuk apache candir can.. Pulsar aldim cok daha iyi hizlaniyor ama apachenin hissettirdiklerini hissettiremiyor.
TRANSALP XL700
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)