Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

TVS Apache RTR 150 2014 Hyper Edge

REKLAM ALANI

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Titreşim testi olarak bardağı deponun üzerine koymanın hiçbir anlamı yok. Depo titremeyebilir ama gidon ve ayaklıklar titrer. Bana göre hiç çekilmez. Bugüne dek titreşiminden keyif aldığım tek motor MSX 125 oldu. İnsanın titredikçe süresi geliyor.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    GP500-1st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı sbr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Apachemi satmasaydim basip gelcektim karabuge. Okadar istedim yani apache denemeni.. Ne de guzel olurdu 10000 devirden inmeden nonstop karabuk apache candir can.. Pulsar aldim cok daha iyi hizlaniyor ama apachenin hissettirdiklerini hissettiremiyor.
    bahsedilen sey pek anlasılmadı? dahamı iyi oturuyor yola, selesimi rahat, ne açıdan...

jackonbir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    beat-cbf150-apache-cbf150-NC700-XMAX-DJANGO-ACTIVA
    apache nin tadı farklıdır
    sürüş zevki vardır
    yumuşaklık ve konfor istiyorsun cbf 150

sbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki v-strom DL650 XT
    Alıntı GP500-1st adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bahsedilen sey pek anlasılmadı? dahamı iyi oturuyor yola, selesimi rahat, ne açıdan...
    Motorun gucu, dayanikliligi, hic hayir dememesi, sorunsuzlugu, gidisi vs vs..ayrica anlatamadigim seylerde var. Su sekilde anlatmaya calisayim. Bir adet mercedes sl55amg dusunun, bir tarfta da 1966 model ac cobra olsun. Ben cobradaki tadi sl55de bulabilecegimi dusunmuyorum. Bunun gibi bisey
    TRANSALP XL700

Bune - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fazer 8
    Tvs apache titremiyor diye yazan apache sahipleri delikanlı gibi şu soruya cevap versinler.

Hiç 90km/s üzerinde giderken aynadan arkadan gelen arabayı görebilen oldu mu? Ben şahsen titreşim yüzünden aynaları göremiyorum arkadan gelen herşey titreşim yüzünden flu, keza devir sayacı da öyle 8 bine kadar ip gibi çıkan gösterge 8 ve üzerinde sabitlenemiyor titreşim yüzünden.

Bunun haricinde tekrar ediyorum apache çok güzel bir motor iyi ki almışım diye defalarca yazabilirim ama titremiyor demek kuyruklu yalandır insanları kandırmaya gerek yok çünkü kimseye yalan borcumuz yok.

hitrooo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apache RTR 150 Hyper Edge
    Alıntı Bune adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tvs apache titremiyor diye yazan apache sahipleri delikanlı gibi şu soruya cevap versinler.

Hiç 90km/s üzerinde giderken aynadan arkadan gelen arabayı görebilen oldu mu? Ben şahsen titreşim yüzünden aynaları göremiyorum arkadan gelen herşey titreşim yüzünden flu, keza devir sayacı da öyle 8 bine kadar ip gibi çıkan gösterge 8 ve üzerinde sabitlenemiyor titreşim yüzünden.

Bunun haricinde tekrar ediyorum apache çok güzel bir motor iyi ki almışım diye defalarca yazabilirim ama titremiyor demek kuyruklu yalandır insanları kandırmaya gerek yok çünkü kimseye yalan borcumuz yok.
    Yazılanları okuyorum, dayanamadım yazayım dedim. Benim motorumda senin söylediğin hızlarda hatta daha yukarı hızlarda aynamda bir sıkıntı yok. Gayet net gözüküyor ve devir saati gayet rahat 10000 lere kadar çıkıyor yani göstergede titreşim yok. Motor gayet titriyor ama bunu daha çok ayak peglerinde hissediyorsun. Bence kendi motorunu bi göster servise falan.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı sbr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Apachemi satmasaydim basip gelcektim karabuge. Okadar istedim yani apache denemeni.. Ne de guzel olurdu 10000 devirden inmeden nonstop karabuk apache candir can.. Pulsar aldim cok daha iyi hizlaniyor ama apachenin hissettirdiklerini hissettiremiyor.
    Eyvallah kardeşim sagolasin :-) düşünmen yeter

Darkcity2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750X
    Apachi candir, bugun yesil hyper edge gecti onumden guzel motor guzel...

EneS_Turker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Dominar D400
    Alıntı Bune adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tvs apache titremiyor diye yazan apache sahipleri delikanlý gibi þu soruya cevap versinler.

Hiç 90km/s üzerinde giderken aynadan arkadan gelen arabayý görebilen oldu mu? Ben þahsen titreþim yüzünden aynalarý göremiyorum arkadan gelen herþey titreþim yüzünden flu, keza devir sayacý da öyle 8 bine kadar ip gibi çýkan gösterge 8 ve üzerinde sabitlenemiyor titreþim yüzünden.

Bunun haricinde tekrar ediyorum apache çok güzel bir motor iyi ki almýþým diye defalarca yazabilirim ama titremiyor demek kuyruklu yalandýr insanlarý kandýrmaya gerek yok çünkü kimseye yalan borcumuz yok.
    Harbiden bi servise goster yada getir bi bakiyim vardir elbet bi derdi garibanin (: bizde olmayan sornlar bunlar..
    TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
    Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!

Bune - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fazer 8
    ARkadaş kargaya yavrusu cidden şahin görünüyormuş ben bunu anladım Ayna muhabbetini zaten ilk bu forumda okumuştum demek ki sizin kullandığınız apacheler tiremeyen cinsten ne hoş

Özgürr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS RTR 150 + Yamaha R25
    Titremiyor diyen yalan söylemiş , bende var dahaa 1900 KM'de 2 kişi hafif rampa aşagiya 140 görüyor ve şu konu hakkında çok iddaliyimki 150 CC ' ler arasında en iddalısı en serisi , en hızlısı , en kıvrağı fakaaat çok az bir titreşim var ve buda altındaki hayvanın gücünü belli ediyor bence cbf bindim maxımem tek kişi APACHE'yi test ettiğim yolda pustum ve dip gaz gittim 130 zor zar gördü gercekten tireşim cok az ses cok az ama bana keyif vermedi apache titredikce benim hosuma gidiyor hızını belli ediyor frenleri cok iyi fren kullanımın iyise o motorsıklet ile kesınlıkle duramadım dıye kımseye yalan söylemezsin , tek sıkıntıları cok hafif bir tireşim var ve lastikleri su görünce Allah'a emanet gidiyorsun

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı Özgürr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Titremiyor diyen yalan söylemiş , bende var dahaa 1900 KM'de 2 kişi hafif rampa aşagiya 140 görüyor ve şu konu hakkında çok iddaliyimki 150 CC ' ler arasında en iddalısı en serisi , en hızlısı , en kıvrağı fakaaat çok az bir titreşim var ve buda altındaki hayvanın gücünü belli ediyor bence cbf bindim maxımem tek kişi APACHE'yi test ettiğim yolda pustum ve dip gaz gittim 130 zor zar gördü gercekten tireşim cok az ses cok az ama bana keyif vermedi apache titredikce benim hosuma gidiyor hızını belli ediyor frenleri cok iyi fren kullanımın iyise o motorsıklet ile kesınlıkle duramadım dıye kımseye yalan söylemezsin , tek sıkıntıları cok hafif bir tireşim var ve lastikleri su görünce Allah'a emanet gidiyorsun
    Üzerindeki TVS'nin Kendi lastikleri su görüncemi ?

Jawa Kadar Titreşim Yapıyormu Bu Motorlar ya ?

Jawa efsanedir. Lafı bile var arkaya yoğurt kabını bağladım gelesiye ayran oldu derlerdi bazıları. Bence abartı bir titreşimi yoktur. Zaten titreşim var diyenler de büyük cc motorlar kullanıp iyice öğrenenlerdir. Yeni başlayana veya orta halli motorcuya bu titreşim hissetirmez bence.
    Özgürr bunu beğendi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı ELque adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Jawa efsanedir. Lafı bile var arkaya yoğurt kabını bağladım gelesiye ayran oldu derlerdi bazıları. Bence abartı bir titreşimi yoktur. Zaten titreşim var diyenler de büyük cc motorlar kullanıp iyice öğrenenlerdir. Yeni başlayana veya orta halli motorcuya bu titreşim hissetirmez bence.
    yav ben jawada kullandım rahatsız edici titreşim hissetmedim motorun üstünde gidiyorsunuz ne bekliyor millet bilmiyorum elbet o kadar titreşim olur arabamı bu ya

Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Kendi motorumla 117 km aralıksız son gaz gittim indiğimde bir süre çişimi yapamadım titreşim konusu ilk başlarda rahatsız etmiyor gibi görünsede km arttıkça titreşimden rahatsız olmaya başlıyabilirsiniz o zamanda 150 cc yetmeyecek 250 cc lere bakacaksınız
    byzirvex bunu beğendi.

Özgürr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS RTR 150 + Yamaha R25
    Alıntı byzirvex adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Üzerindeki TVS'nin Kendi lastikleri su görüncemi ?

Jawa Kadar Titreşim Yapıyormu Bu Motorlar ya ?
    Aynen üzerindenki lastikler çok götü normal saglıklı bir asvaltta ben hiç yalan söylemıyım bayagı yatırdım sınırları zorladım bir sıkıntısı yok fakat su gordugu an ipler kopuyor , bu arada titreşimde cok rahatsız etmıyor ve saten 105 km/h den sonra kendını hıssetırmeye baslıyor :D ben sahsen rahatsız olmuyorum
    byzirvex bunu beğendi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı Özgürr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aynen üzerindenki lastikler çok götü normal saglıklı bir asvaltta ben hiç yalan söylemıyım bayagı yatırdım sınırları zorladım bir sıkıntısı yok fakat su gordugu an ipler kopuyor , bu arada titreşimde cok rahatsız etmıyor ve saten 105 km/h den sonra kendını hıssetırmeye baslıyor :D ben sahsen rahatsız olmuyorum
    teşekkür ederim cevap için

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:49 ----------

Alıntı Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kendi motorumla 117 km aralıksız son gaz gittim indiğimde bir süre çişimi yapamadım titreşim konusu ilk başlarda rahatsız etmiyor gibi görünsede km arttıkça titreşimden rahatsız olmaya başlıyabilirsiniz o zamanda 150 cc yetmeyecek 250 cc lere bakacaksınız
    şuan ne kullanıyorsunuz

t.madde - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial 151 rs gitti tvs apache rtr 150 geldi =)
    vıbrasyon apacheden apacheye değişiyo onun sebebide sahıbı bırı alıyo gozu gb bakıyo on numara rodaj yapıyo bakımlarına ozen gosterıyo onun motoru mınumum tıtrıyo bırı alıyo motor rodajdayken zorluyo bakımlarını aksatıyo 5 lıra az verıp ne oldugu belırsız yag kullanıyo motor tıtrıyo suan yenı kasa ıkı arkadasımda var bırı sıfır aldı dıgerı ıkıncı el aldı sıfır alan gozuku gb bakıyo ıkıncı el alan onun motora bınınce tıtresımı cok az hıssedılmıyo nerdeyse dıyo benım motor bıldıgın tıtrıyo dıyo....sen jawadan ınıp sıfır apache alıp bınersen yada cok ıyı bakmıs bırınden ıkıncı elını alıp bınersen sana tıtresımsız gb gelır kazasız belasız

Motosikleti
    2014 TVS Apache RTR 150
    arkadaşlar 2014 Model Tvs apache aldım yeşili hissiyatı çok güzel gerçekten motorda titreşim var ama rahatsız etmiyor beni daha önceden mondial cup kullanıyordum belki kullananınız vardır ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız vede cup ile gün boyu hergün pazar hariç sürekli ordan oraya ordan oraya dur kalk başka bişey yok vede uzun yolda adamın gözünden yaş getirir Tvs ye gelince daha 2 gün oldu alalı 200km kadar falan yol yaptım rodajında olduğu için motoru sıkıştırmıyorum 6bin devirde 5 vitesde 75-80 arası birşeyler görüyor ve motorun gaza tepkisi gittikçe güzelleşti hissiyat çok güzel gerçekten oturuş pozisyonu ve motorun dengesi müthiş viteslerinde hiç bir problem yok şıkır şıkır mübarek ben sıfır aldım vede şuanda hem kendim hemde etrafımdaki eş dost herkesin gönlünü çaldı kerata :D . Yamaha Ybr taraftarıydım çok sıkı araştırdım forumdaki ybr başlığının 2000 sayfasını okudum abartısız belki ybr kimine göre güzel geliyordur ama arkama bakacağımı hiç zannetmiyorum çünkü çok güzel abi ya kesinlikle alıyım mı alınır mı bu motor diyen arkadaşlara eğer beğendiyseniz tereddüte düşmeyin alın ama arkadaşım Ybr alacam diyorsan onu al oda çok güzel motor senin gönlün rahat olsun önemli olan o Saygılarımla. Herkese selam tekeriniz düz bassın Allah kaza bela vermesin tüm motosiklet süren yoldaşlar

Survive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tvs Apache RTR 150 - Bajaj Pulsar 200NS
    Hayırlı olsun kazasız belasız binin inşallah. Mayıs sonu bende 2014 apache sahibi olacağım

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)