Tebrik ederim şöfor arkadaşları. Helal olsun takdir ettim böyle bir video hazırladıkları için.
Tebrik ederim şöfor arkadaşları. Helal olsun takdir ettim böyle bir video hazırladıkları için.
Takdir ettim bireysel bir çalışma ama içtenlikle yapmışlar sağ olsunlar..
Gerçi eğitimlerde ilk gösterilen konulardan biri ama demekki bilmeyen çok..
yaw bırakın bu ayakları kardeşim
sanki adam butün agır vasıtaların sesi olmuş
bi kere birtane tırı solluyordum ben adamın aynasında yüzünü gördügüm halde adam sol serite bir kırdı
allahtan frenlemeyi iyi yaptım tırın arka tekeriyle aramda 15 20 santim mesafe kalmıştı frenlemeyi 5 metre daha uzatsam teker büyük ihtimal üstümden gecmişti
tabi ısıklarda bastım kalayıda neyse
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:25 ----------
tırcı arkadaşlar bunuda izlesin
tır kamyon geçeceksem mümkün olduğunca şeridimin en uzak noktasında ve olabildiğince dikkatli hızlı bi şekilde geçmeye çalışırım. ağır kalıcak bi motor varsa eğer altımda kesinlikle geçmem..
Geçmeden önce ben de şeridin en uzak noktasına geciyorum ve kesinlikle kesik kesik korna çalarak yaklaşıyor ve solluyorum. Günün birinde biri küfür ettiğimi sanıp ezecek ama du bakalım...
Helal olsun çocuklara. Çok insani bir şey yapmışlar. Güzellik bitmez bu dünyada. Sağolsunlar varolsunlar.
-61- Önce ADAMLIK Sonra HAYAT -61-
Güzel tebrik ediyorum kardeşlerimizi.
hersey ıyı guzel de 4.35 de ondekı eleman essek gıbı gozukuyor aynada
Sırf tırı,kamyonu çabuk sollayamadığım için cbr 125 i değiştireceğim. Buyrun tırcıların aynadan neleri göremediği ;
Hocam dikkat ederseniz o motosikletçi tırın sağındayken sola geçiyor, ve tamda yukarıda tır şöförü vatandaşımızın anlattığı gibi görünmez noktada, motorcu oradan sola geçince tır şöförü yine görmüyor kaza gerçekleşiyor.
Ayrıca madem bu kadar çok kör nokta var tırlara kamyonlara kamera ile gözetleme sistemi koyulsun, mecburi olsun.
abi okadar gereksiz konular varki böyle görülmesi gereken konular nerelere gidiyor bir arkadaşıma atıcaktım yarım saat konu aradım :S
İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035
Videoyu paylaşan arkadaşada da hazırlayanlara da teşekkürler ve tebrikler.
Tekrar hatırlamakta fayda var.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)