Buji özelliği hakkında bir bilgim yok ama modeli ngk CR9EH-9, hornet üzerindeki orjinal bujisi , internette 22 TL altına bulamadım, aldığım yere kargoyla gelmişti malzeme kargoyu ben aldım onlar adına adama geliş fiyatı 19 TL üzerine 6 tl koymuş satmış bana.
Hava filtesi kağıt değil , etrafında metalden bir kafes var , belki içindeki kağıdı ayrıca arasan bulursun ama ben internetten bulamadım , sorduğum yerde de aynen etrafında metal bir kafesle satılıyordu. Yani malzeme bakıp fiyatı normal diyorum ama bu sadece benim görüşüm yoksa ne buji nin teknolojisinden nede hava filteye paha biçecek kadar bilgili değilim yalnızca daha ucuzunu arayıp bulsam da eminim 5 liradan fazla oynamaz fiyatı.
Bu arada benim bujinin birde iridyumlusu varmış onun tane fiyatı 45 TL performansta ne kadar fark eder bilmiyorum, zaten şehir içinde de yarış yapacak halim yok, standart bana yeter
Ben,keyfim ve kahya, her gün birimiz kullanıyoruz.
bende vfr800 için 12'bin bakımında yağ ve yağ filtresi değiştireceğim sizin satın aldığınız 5 lt ipone + 2 tane yağ filtresi için toplam 135 tl bana uygun geldi açıkcası söylediğiniz siteye girdim ama fiyatlar farklı sanki adam size indirim mi yaptı yada link atabilirmisin
Bazen ellerinde kalmamış oluyor eğer netten sipariş vereceksen önceden arayıp sormanı tavsiye ederim, ben gidip kendim alıyorum her zaman.
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...69438105/detay
Ben,keyfim ve kahya, her gün birimiz kullanıyoruz.
Yapabiliyorsan kendin yapacaksın,yapamıyorsan pazarlık yapacaksın.İmalat ve tamiratta fiyatlar malzeme kadar işçilik olarak hesaplanır.100 malzeme 100 işçilik =200 olarak hesaplanır pazarlıkla 150 ye kadar düşer.İşin zorluğuna göre işçilik artar.Yani pazarlık şart.
her motora her buji olmuyor 4 silindir ve performansı yüksek motosikletlere iridium buji daha iyi yakıt yanması sağlıyor. ayrıca var mı bilmiyorum ama kağıt hava filtresi hiç görmedim. yağ filtreleri ucuz olur çok pahalı olmaz ama 75 lira hava filtresi gayet de iyi benim motorun 80 lira servisinde. ebay den buldum 60 liraya geliyor.
Toprağı hatmeden asfalta hükmeder
Twitter/instagram @ywitcan
Yiğit Can
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)