vallahi helal olsun 5.ayın 15.inde 2006 da aldığın tankpedi şimdiye kadar saklamışsın.
abi tebrik ederim malına sahip adamsın.bravoooooooooooooooooo.
vallahi helal olsun 5.ayın 15.inde 2006 da aldığın tankpedi şimdiye kadar saklamışsın.
abi tebrik ederim malına sahip adamsın.bravoooooooooooooooooo.
Arkadaşlar motosikleti satalı 4 ay oldu bir kardeşim nasıl yapıştırılıyor diye sordu motosiklet artık olmadığı için bende ilgili başlığı okuması için güncellemiş oldum...Geç kalmaktan kasıt resimleri eklemek anlamındaydı aldığım gün yapıştırmıştım
Espriler müthiş...
güsel olmuş valla.gayet gösterişli..
Konuyu hortlatmış oluyorum. Kusura bakmayın.
Bende yeni bir tankpad aldım. Yapıştırmak için aklıma şu reklamcıların kulandığı yöntem geldi. Depoyu camsil ile hafifce ıslattıktan sonra tankpadi yapıştırsam. Altında su tanecikleri olacağı için yaş iken rahatça hareket edebilecek. Ve tam olarak sağdan soldan heryerden bakıp düzgünlüğüne emin olacağım :D Bir müddet sonrada altındaki su kuruyacağı içinde Yapışma sağlanmış olacak.
Bu fikir hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce bu şekilde yapıştırayımmı? Ya altındaki su yapıştırma gücünü azaltırsa sonradan kenarları çıkarsa vs. diye bi sürü tereddütüm var.
Sizler tankpadlerinizi nasıl yapıştırdınız ?
Sen en iyisimi servisine git
Önce temizle toz kalmasın kuru olsun, sonra direk yapıştır, arkası yapışkanlı değil mi?
Evindeki muhabbet kuşunu, bebe şampuanı ile yıkayan insanlardan zarar gelmez
Evet. Arkası zaten kendinden yapışkanlı. Aldığım ürün burdakinin siyah rengi
Tamam bendede o var, tozlardan temizledikten sonra dikkatlice yapıştır arkadaşım. Güle güle kullan.
Evindeki muhabbet kuşunu, bebe şampuanı ile yıkayan insanlardan zarar gelmez
benimkine gıtmıor ama yapıştırmazsam
çizilior
- - - - - - ŞERİTLERİ BİRLEŞTİR AMA KASKSIZ ASLA:cat:
Teşekkür ederim ama yukarıdaki mesajımda ne demek istediğimi anlatamadım heralde.
Alt tarafını ıslattıktan sonra yapıştırsam nasıl olur? Hani reklamcılar camlara vs. reklam yapıştırırken altını cam sil ile ıslatıp sonra yapıştırırlar çünkü alt tarafı ıslak iken yapıştırılan sticker oynatılabilir. Kuruyuncada sağlamlaşır. Ama alt taraf kuru iken yapıştırınca çıkması çok zor olur. Yamuk olduğu için çıkarsada tankpadin yapışkanlığı azalmış olur.
Bu şekilde tankpad yapıştıran oldumu? Yoksa ilk benmi deneyeceğim. Şimdi deneyeceğim ama bu tankpadin altındaki yapışkan suyu görünce bi daha yapışmazsa ondan korkuyorum. Güzelim tankpadi mundar etmeyim
sticker cama yapıştırıldığı için altı deterjanlı suyla ıslatılıp yapıştırılır ama sen depoya öyle yapıştırmaya kalkarsar zaten tankpedin yapıştırıcısını bozarsın.
deponu sil temizle kurula ve sonra yapşıtırın gitsin. o kadar da zor ya da geri dönülemez bişey değil bence.
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)