ben metzeller aldım çok memnun kaldım yağmur ve kuru havada çok iyi tavsiye ederim.
Lastiklerini üst marka lastiklerle değiştiren arkadaşlara bir sorum olacak, asfaltın bazı kaygan noktaları olur ya hani ayna gibi; pirelli veya michelin gibi üst sınıf lastikler bu gibi yollarda motorun kaymasını engelliyor mu? ben 900 km boyunca pulsarı üzerinde eurogrip yazan bir lastikle kullanıyorum viraj içlerinde vites düşürdüğümde arka lastik fıtı fıtı kayıyor böyle zeminlerde bir iki defa oldu tedirgin oldum. Sava mc 50 alsam en azından bu sıkıntıdan kurtulabilir miyim?
ben 1 yıldır metzeler kullanıyorum. arkadaşım michelin almıştı. iki motorda ns 200 ben biraz uygun fiyata kaçtım. fakat her iki lastikte ayrım yapılamayacak kadar az hatta ön lastik metzeler avantajlı. ama toprak yada çamurda denenmedi çünki o yolların motoru değil istanbulun otobanı yada asfaltlı orman yollarında kullanıldı gezi maksatlı. her iki lastik te en az 7000 km kullanıldı. sonuç metzeler lastikler sanırım micheline oranla daha fazla km yapacak gibi duruyor. aynı kullanımda 1 mm fark var michelin cabuk azalmış.
Arkadaslar lastik fiyatlari cok yuksek. 500-600 tl butcem var. Orjinal lastiklerle idare etmek istedim fakat havalarin isinmasiyla iyice motoru tutamaz oldum. Hangi lastikleri onerirsiniz kaymamasi icin??
Ben Michelin taktırdım. Metzeler de iyi lastik. Daha önce de onu kullanmıştım.
500 km ye yaklaştık bakıma gideceğiz iyi kötü ayağımızı yerden kesiyor memnuyet göreceli attan inip eşşeğe bindik sonuçta ama ihtiyacım ve kullanım amacıma göre memnunum diyebiliriz ufak tefek şeyleri dışında 100 km de ortalama 3,5 - 4 lt arası bir tüketimim var rodaj sonrası biraz daha düşeceğini umuyorum sele biraz sert ilk aldığımdada öyleydı yenidir yumuşar dedim 100 lük olanıda öyleydi sonrasında yumuşamıştı bunun hala sert yumuşamazsa ufak bir işlem yapmam gerekebilir 5 vites 70 km de çok rahat titreşim 70 üzeri hissediliyor 80 be üzerinde ciddi artıyor zangır zungur olmasada kısa mesafe dısında el ayak uyuşturur gibime geliyor sadece depriyaj kütüğüne giden kabloda temassızlık gibi birşey var debriyaj çekilmeden motor marş yapmıyor vitesteyken debriyajı çektiğimde bazen marş basmıyor kabloyla oynadığımda marş yapıyor bakımda onu halledicem onun dışında bir sorunu yok far aydınlatmasını beğenmemiştim onada far ayarı yaptım ampülü led yaptım oda güzel oldu uzun yıllar binerim gibime geliyor motor biraz küçük kaldı altımda şuan prk vaktim yok boşluk bulduğumda gidonu biraz yükseltirsem biraz rahat ederim aynalarda çok alçakta kaldı onlarada aparat vs birşey ayarlayıp yükseltmeyi düşünüyorum hatta hero hunk aynasıda takabilirim hem beyaz rengi daha güzel uyar hemde biraz daha geniç açılı olduğundan çok daha iyi olur
Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..
Drift tabikide daha iyi hem motoru farklı hemde gidişi hangisi daha iyi dersen ikisi arasında tabikide drift derim süperboy biraz daha fukara dostu diyebilirim aradaki fiyat farkı sorun olmayacaksa tercih driften yana yapılmalıdır ama bütçe drifte yetmiyor ise süperboy fiyat aralığında başka motorlar ile kıyasla süperboy derim beni evden işe götürüp getirmeye drifte olsa birşey değişmeyecek gidebileceğim hız belli mesafe kısa o yüzden aldım kilolu adamız dirift bisiklet gibi kalıyor altımda
Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..
Selamun Aleykum yıllar sonra banada yazmak nasip oldu rosso 2 metzeler lasertec ve michelin pilot kullananlar yardım ederse sevinirim hangisi daha iyi?
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)