evimizin yeni oyuncağı geldi :)))
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Hayırlı uğurlu olsun, Ne kadar güzel birşey aşılamışsınız
Kazasız , belasız sürüşler
-
Hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesin inşallah, ne güzel valla beraber gezersiniz benim hanım bırak kullanmayı artçı olarak bile binmiyor:(
-
Hayırlı olsun..Güzel seçim...
-
Hayirli olsun kazasiz belasiz surusler bilerim ikinizede. Benim kiz arkadasimda cok hevesli motosiklet kullanma konusunda ama kendisi cok heycanli oldugu icin henüz hazir degil
-
Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin
-
Hayırlısı olsun. Allah kaza bela vermesin...
-
maşallah. çok güzel motorlar hepsi de. totalde ne kadar harcadınız motorlara acaba?
-
kordinaryus adlı üyeden alıntı
maşallah. çok güzel motorlar hepsi de. totalde ne kadar harcadınız motorlara acaba?
valla bu yenı aldıgımız duke 200 -12.000
690r abs ı 40.000 gıbı bır rakama aldım
yamaha fazer 8 abs - 28000 e aldım
xmax 2. eldi 1700 km lerde almıştık - 11.600
toplam ruhsat ıslemı falan fılan dersek 93.000 e yakın bısı tutar toplamda
-
Kazasız belasiz güzel yollara surun ;)
-
berkcigdem adlı üyeden alıntı
valla bu yenı aldıgımız duke 200 -12.000
690r abs ı 40.000 gıbı bır rakama aldım
yamaha fazer 8 abs - 28000 e aldım
xmax 2. eldi 1700 km lerde almıştık - 11.600
toplam ruhsat ıslemı falan fılan dersek 93.000 e yakın bısı tutar toplamda
Hepsi çok güzel motorlar, kazasız belasız sürüşler diliyorum ikinize de
-
Karalı adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesin inşallah, ne güzel valla beraber gezersiniz benim hanım bırak kullanmayı artçı olarak bile binmiyor:(
çok teşekkürler. bu sene biz foçaya gittik 2 motor. xmax in bagajı efsane )) ama eger olurda bu senede gidersek dicem sen xmax le gel yine :D arka canta bagaj falan derken bı dunya malzeme aldı ıcıne ama bunda öle bı bagaj yok
-
-
Vitus adlı üyeden alıntı
Hepsi çok güzel motorlar, kazasız belasız sürüşler diliyorum ikinize de
çok teşekkürler. sizede.
-
dostum kazasız belasız hayırlısı olsun
benim kız arkadaşım da kullanmak istiyor ama 1.50 boy ile çok zor nasl bir motosiklet bulucaz ben de bilmiyorum
-
telike adlı üyeden alıntı
dostum kazasız belasız hayırlısı olsun
benim kız arkadaşım da kullanmak istiyor ama 1.50 boy ile çok zor nasl bir motosiklet bulucaz ben de bilmiyorum
çok teşekkür ederim.
honda msx125 bak istersen bi. naked. vitesili. ufacık motordur boyu için çok uygun olur bence...
-
Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin. Gerçekten tertemizmiş dediğin gibi.
bu sene tatile çıkarsanız bence xmax almak istemeyecektir duke kullandıktan sonra. sonuçta sen daha önce ne dedin? "ktm eroin gibidir, bağımlılık yapar" :D
-
Allahım her erkeğe sizinki gibisini nasip etsin..
-
Bayanlarda ilk vitesli olarak bu duke 200ler baya moda olmaya basladi sanirim Ben de esimi arabasinin cilesinden kurtarip seneye yamaha tricity ile baslatmayi dusunuyorum bakalim kismet
-
şurubu almış abla hayırlı olsun abi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)