Merhaba arkadaşlar
Aşağıdaki haberi gören var mı? Eğer doğruysa, bir bu eksikti diyorum
Merhaba arkadaşlar
Aşağıdaki haberi gören var mı? Eğer doğruysa, bir bu eksikti diyorum
Şaka olarak değerlendirilmeli, iyi güldüm
yeni saray lazım olmuş sanırım.
Su geçirmeyen ayakkabıları mis gibi giyerken iyiydi. Yok öyle bedavadan kaliteli ayakkabı giymek. Ayaklarım kıymetli diyorsan tıkır tıkır vergisini vereceksin. Hem tek parti döneminde bu ayakkabıları giyebiliyor muydun? Yook... Her şeyi devletten beklemeyin kardeşim
Teşvikmiş len bir gidin işinize. Teşvik, teşvik diye hem oy hem para topluyorlar. O kadar vergi alıyorsun üretimi bize yıkıyorsun. Madem bütün işi halk yapacak devlet niye var!
250 cc + ötv ,benzin 5tl , su geçirmez bota %35 vergi , akciğerlere takomatre takıp ciğer hacimlerine göre vergilendirmede yapılabilir . Şaka bir yana Yerli üretim botlara destek olmak çok mantıklı ancak bunu kullanıcıya yansıtmadan yapılmalı. Git yerli üreticiden az vergi al, reklam yaptır , hammadde vs kolaylık sağla, argeleri için hibe ver. Ancak bu şekilde OLMAZ !!!.
arkadaşlar bu aralar yerli üreticiler çok faal. ancak maalesef bu etkinliklerini haksızlıklara karşı değil tam tersi kendi yararlarına haksız rekabet yaratabilmek için kullanıyorlar. bu saçmalık da ayakkabı üreticilerinin mesleki birliklerinin baskıları sonucu alınmış bir karar.
ANCAK BEN SİZE ÇOK DAHA FECAAT BİR DURUMDAN BAHSEDEYİM.
esnaf birlikleri devlete internet alışverişinin aşırı zorlaştırılması için büyük baskıda bulunyormuş. beyefendiler internet satışıyla rekabet edemiyorlarmış. bu durumda ben de elyazması kitapçılar için matbaanın yasaklanmasını talep edeceğim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)