Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

Motosiklet Bagajı Olarak Spor Çantası Kullanmak ?

Motovento
    REKLAM ALANI
    telike - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 450 EXC-F
    Alıntı Bozüyüksporl adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bunlar kişisel bakış açıları hocam, bence kullanabilen seven için on numara şey topcase, ben mesela tipini sevmediğim için topcasedeki rahatlığı yaşayamıyorum ama sevipte kullanmak isterdim.Herkesin tarzı farklı sonuçta.Size aksi bir şey yazdım anlamayın lütfen sevgiyle kalın
    ben de tipini sevmediğim için daha küçük ama bana yeterli gelen depo üstü çanta kullanıyorum
    mehmetenis ve Bozüyüksporl bunu beğendiler.
    Toprağı hatmeden asfalta hükmeder
    Twitter/instagram @ywitcan
    Yiğit Can

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    rs_guven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 Salcano Wolf
    İlk motosikletim hariç, sonraki bütün motosikletlerimde 46 litre çanta kullandım. Tamamı küçük cc idi. İçinde ağır bir şey olduğu zaman dışında, dengemin bozulduğunu hiç hatırlamıyorum.
    Ya da ben dengemin bozulduğunu anlayacak kadar tecrübeli bir sürücü değilim.
    Sırt çantası güzel bir alternatif. Bende bir dönem düşünmüştüm. Adana'da nemin ve sıcaklığın yüksek olması, çantanın sırtınızı sürekli terden sırılsıklam etmesi demek. Ayrıca mont ve kask 46 litre çantaya bile zor sığıyor. Standart bir sırt çantasına ancak birisi sığar. Ben bu sebeplerden vazgeçmiştim.
    Sonuç olarak; eğer sizin kullanımınıza uygunsa, sırt çantası gayet kullanışlı olur.

REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)