GTA V Hayabusa ile wheelie
Reklamlar
-
Reklamlar
-
celikat konuya bekleniyor...
-
-
xbuky adlı üyeden alıntı
celikat konuya bekleniyor...
hahahaha baya bı guldum ya sımdı gelır sız anca oyunda teker yaparsınız fakirler der asagılar bızı
-
hkn34 adlı üyeden alıntı
hahahaha baya bı guldum ya sımdı gelır sız anca oyunda teker yaparsınız fakirler der asagılar bızı
Ne güldüm haa
"Tecrube, limitlerini bilmektir"
-
Online ve PS3'te oynuyorsanız oynamak isterim hocam PSN kullanıcı adınızı verin ekleyelim oynayalım
-
MhmtcnKoral adlı üyeden alıntı
Online ve PS3'te oynuyorsanız oynamak isterim hocam PSN kullanıcı adınızı verin ekleyelim oynayalım
hocam ben yogun bır sekılde gecen seneye kadar ps3 de online gt5, gta4 ve call of duty ve benzerı oyunları oynuyodum ama modem degıstırdım cısco nun bır modemını kurdum ama bı turlu makıneyı uyduramadım kablo ıle baglanıyorum ama oda hep arızalanıyo kablo ezılo kırılıyo falan bende artık oynamıyorum oynasaydım kesın takılırdık.
-
bnm ps3 kırık. Hayabusa vs indirebiliyormuyum netten?
-
hkn34 adlı üyeden alıntı
Arkadaş sonradan görme galibaPek tanımıyorum kendisini ama söylediklerinize göre
-
Bu konuyu görmeden önce '' yamaha mt-125 avrupa satış fiyatı 4590 avro.. '' baştan sona okudum. Eğer bu konu hakkında '' celikat'' adlı kullanıcıyı ön planda tutup;
'' hahahaha baya bı guldum ya sımdı gelır sız anca oyunda teker yaparsınız fakirler der asagılar bızı ''
'' celikat konuya bekleniyor... :D ''
Bu cevapları veriyorsanız bence yanlış yapıyorsunuz. Adam orada kalkıp ters bir şey söylememiş. Bilmiyorum ne düşünerek bu şekilde cevap verdiniz ama benim de eksiğim yanlışım varsa özür dilerim . Eksik veya kaçırdığım bir şey varsa da açıklamasını isterim takipteyim.
-
burakragaa adlı üyeden alıntı
Bu konuyu görmeden önce '' yamaha mt-125 avrupa satış fiyatı 4590 avro.. '' baştan sona okudum. Eğer bu konu hakkında '' celikat'' adlı kullanıcıyı ön planda tutup;
'' hahahaha baya bı guldum ya sımdı gelır sız anca oyunda teker yaparsınız fakirler der asagılar bızı ''
Bu cevapları veriyorsanız bence yanlış yapıyorsunuz. Adam orada kalkıp ters bir şey söylememiş. Bilmiyorum ne düşünerek bu şekilde cevap verdiniz ama benim de eksiğim yanlışım varsa özür dilerim . Eksik veya kaçırdığım bir şey varsa da açıklamasını isterim takipteyim.
çelikat dostumuz bazı başlıkların altında alalade "siz hayatınızda hayabusa mı gördünüz? ben biniyorum" demesi, konuşmalarının sadece bir bölümü olduğu için böyle bir tepki alıyor
yoksa kimsenin onunla bi sıkıntısı yok. onun bizimle var çünkü kendisinde hayabusa var :D
Toprağı hatmeden asfalta hükmeder
Twitter/instagram @ywitcan
Yiğit Can
-
Abi versene konu başlığını veya linkini sana zahmet, geçen muhabbetleri çok merak ediyorum.. Tşkler bu arada dönüş yaptığınız için.. :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 05:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:32 ----------
Evet buldum o konuyuda sonuna kadar inceledim.. Tarafsız kaldım bütün cevaplara ama yine yanlış bence, Kışkırtmaktan başka bir şey değil bu.
-
Abi versene konu başlığını veya linkini sana zahmet, geçen muhabbetleri çok merak ediyorum.. Tşkler bu arada dönüş yaptığınız için.. :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 05:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:32 ----------
Evet buldum o konuyuda sonuna kadar inceledim.. Tarafsız kaldım bütün cevaplara ama yine yanlış bence, Kışkırtmaktan başka bir şey değil bu.
dostum emin ol ben de tarafsız olmaya çalışırım hep, bu söylenenlere karşı ipimle kuşağıma bakıp geçiyorum. herkes biliyor kendini sonuçta :D ama yani herkes hakettiği saygıyı görür
Toprağı hatmeden asfalta hükmeder
Twitter/instagram @ywitcan
Yiğit Can
-
Saygı ayrı bir kavram dalgaya alaya almak bambaşka , bana öyle geldi . Kusura bakmayın onun için öyle yazdım.
-
Yiğit_ adlı üyeden alıntı
Arkadaş sonradan görme galiba
Pek tanımıyorum kendisini ama söylediklerinize göre
başkalarının söylediğine göre iş yapmamanı tavsiye ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:04 ----------
telike adlı üyeden alıntı
çelikat dostumuz bazı başlıkların altında alalade "siz hayatınızda hayabusa mı gördünüz? ben biniyorum" demesi, konuşmalarının sadece bir bölümü olduğu için böyle bir tepki alıyor
yoksa kimsenin onunla bi sıkıntısı yok. onun bizimle var çünkü kendisinde hayabusa var :D
bunu yazdım ama aşağılamak için değil. hayatında hiç binmediği motor hakkında atıp tuttuğu için. keşke herkes istediği motorlu taşıta sahip olabilse. bu dilerim can-ı gönülden.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:07 ----------
hadi diyelim ki ben insanlarla dalga geçiyorum, aşağılıyorum falan filan. madem siz bundan şikayetçisiniz peki siz burada benimle dalga geçerken ne yapmış oluyorsunuz?
bu yaptığınız yüzünden kendinizden de şikayetçi misiniz?
-
Ben dalga geçmek için söylemedim. Adamda busa var ve motoruna aşık. Her mesajında da bunu dile getiriyor.Bende başlıkta busa gördüm ve hemen aklıma o geldi. Eski forum konularında da geçmişimiz olduğu için yazdım. Burada neyin dalga geçmesi var anlamadım.
Mutluluk iki bacak arasındadır.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)