Anket: Aşağıdakilerden Hangisi Süper Sport " Değildir " ?
- Katılımcı sayısı
- 116. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
-
Yamaha YZF R6
-
Yamaha YZF R1
-
Suzuki GSX-R 600
-
Suzuki GSX-R 1000
-
Honda CBR 600 RR
-
Honda CBR 1000 RR
-
Kawasaki ZX 6R
-
Kawasaki ZX 10R
-
Honda CBR 125
Aşağıdakilerden Hangisi Süper Sport " Değildir " ?
Reklamlar
-
Şu CBR250RR MC22 serisinden Türkiye'de olsa'da yaşına felan bakmadan böbreğimi satıp alsam
Reklamlar
-
Bu kadar bilmiş varken kaynak yapayım ninja250 ye senkron ayarı yapılıyormu
-
imtarky adlı üyeden alıntı
Ben CBR'da gidona uzandığım zaman dik veya hafif eğimli kullanabiliyorum YZF'de ise eğilmem gerekiyor.
Yani CBR250'de de dik kullanabiliyorum yani gidona yatmıyorum dostum, anlatabildim mi ?
bu anlamda yzf için en azından oturuş pozisyonu için ss diyebiliriz. diğerleri için ss benzeri denebilir.
motor motordur, bende bindim senin motoruna 8500 km kadar. kötü motordu filan falan ama çokta mutsuz olmadım. en kral motor sahibi olduğun motordur, gerisi teferruattır.
-
250likler hadi bi nebze ss ye yakın diyebiliriz ama kimse çıkıpta cbr125 e ss demesin yahu bildigin giydirmişler o kadar bi haltı yokki. yzf 125 bile daha kalıplı duruyor cbr 125den,ayrıca oturus pozisyonu olarakta ssye yatkın ama oda ss degıl kısaca 125lik SS olmaz sadece görüntü onlar o bile uzaktan güzel yakından ince kalıpsız tırt.
-
Bu konudan sonra CBR125 sahipleri
-
C.Kaan adlı üyeden alıntı
sesli güldüm. çok yaşa emi.
-
cbr125 supersport değil de.. sadece sport. süperlik bi yanı yok :D
-
telike adlı üyeden alıntı
cbr125 supersport değil de.. sadece sport. süperlik bi yanı yok :D
yeni bir sınıf olabilir, "SC" sport commuter
Fırtınanın şiddeti ne olursa olsun; Martı sevdiği denizden asla vazgeçmez
-
-
-
bu başlıktan sonra sahibinden.com da cbr 125 ilan sayısında patlama yaşanabilir.
-
-
cbr 125 candır ya kurşunsuz sport
-
C.Kaan adlı üyeden alıntı
Şu CBR250RR MC22 serisinden Türkiye'de olsa'da yaşına felan bakmadan böbreğimi satıp alsam
dediğiniz motor bu mu acaba? bu 4 silindirli 250 rr lardan bayağı var kıbrısta... ayrıca 400 rr da var...
http://www.kktcarabam.com/motosiklet/1931-HONDA-CBR-Girne-Duz
4 teker gövdemi ,2 teker aklımı alır...
-
cbr 125 ss'tir diye iddia eden mi olmuş acaba, anket neden?
olduysa, hayallerinden uyanma zamanıdır, benim eski motorum cbr 125 idi, şu anki koca popolu X-Max bile ondan daha spordur.
düşük cc'den ss olmaz mı, haşa tabi olur. Ama Aprilia RS 125 olur, ne bileyim en kötü bir R-125 olur. cbr 125'ten güzel görünümlü başlangıç motoru olur ancak.
şimdi wr-125 de sözde 125 cc arazi motoru türkiye'de satılmayan yz-125 de. Ancak nasıl birine yarış motoru denmez ancak araziye uygun başlangıç motoru/commuter denirse, cbr 125'e de ss denilmez. bunun nedeni de, cbr 125'i tasarım amacının daha çok piste uygun (veya bazı modifikasyonlarla da olsa aslında piste uygun) bir motor yapmak değil, başlangıç dostu, şekil şemal ve güvenilir bir motosiklet yapmak olmasıdır. Aynı şekilde cbr 250'nin de cbr 500r'ın da ss klasmanına girebileceğini düşünmüyorum.
-
mithrelios adlı üyeden alıntı
cbr 125 ss'tir diye iddia eden mi olmuş acaba, anket neden?
olduysa, hayallerinden uyanma zamanıdır, benim eski motorum cbr 125 idi, şu anki koca popolu X-Max bile ondan daha spordur.
düşük cc'den ss olmaz mı, haşa tabi olur. Ama Aprilia RS 125 olur, ne bileyim en kötü bir R-125 olur. cbr 125'ten güzel görünümlü başlangıç motoru olur ancak.
şimdi wr-125 de sözde 125 cc arazi motoru türkiye'de satılmayan yz-125 de. Ancak nasıl birine yarış motoru denmez ancak araziye uygun başlangıç motoru/commuter denirse, cbr 125'e de ss denilmez. bunun nedeni de, cbr 125'i tasarım amacının daha çok piste uygun (veya bazı modifikasyonlarla da olsa aslında piste uygun) bir motor yapmak değil, başlangıç dostu, şekil şemal ve güvenilir bir motosiklet yapmak olmasıdır. Aynı şekilde cbr 250'nin de cbr 500r'ın da ss klasmanına girebileceğini düşünmüyorum.
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/139079-buyuk-japon-motorlar-cok-pahali-deniyor-ama-6.html
Fırtınanın şiddeti ne olursa olsun; Martı sevdiği denizden asla vazgeçmez
-
cbr 250 r yok listede ama bence oda supersport değil
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
-
biyeybaraküs adlı üyeden alıntı
cbr 250 r yok listede ama bence oda supersport değil
aynen katılıyorum ve ninja 250 yide ekliyorum, yamahanın 125 cc si gayet SS, hyosung GT 250 R gayet ss ama şu saydıklarımız değil, ha dersen ki SS değil ama gayet kaliteli konforlu motorlar ona sonuna kadar katılırım GT 250 R hariç
-
celikat adlı üyeden alıntı
2005-2006 senesinde epey bir cbr 125 li kurye vardı canım kardeşim. sen he he diyerek commuter ss motoruna binmeye devam et.
benim bindiğim sandığım sanane ki, seni ne ilgilendiriyor sana bi halt laf anlatılmaz bin kişi söylemiş dolu bilgi farklı konularda hepsindede bildiğini okuyan cahil adamın tekisin ve gerçekten komiksin laf anlatmaya çalışmak hata..
-
YouSuffer adlı üyeden alıntı
benim bindiğim sandığım sanane ki, seni ne ilgilendiriyor sana bi halt laf anlatılmaz bin kişi söylemiş dolu bilgi farklı konularda hepsindede bildiğini okuyan cahil adamın tekisin ve gerçekten komiksin laf anlatmaya çalışmak hata..
tamam yahu ağlama. en kral ss cbr 125. seni mi kırıcam şurada yani?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)