Anket: Aşağıdakilerden Hangisi Süper Sport " Değildir " ?
- Katılımcı sayısı
- 116. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
-
Yamaha YZF R6
-
Yamaha YZF R1
-
Suzuki GSX-R 600
-
Suzuki GSX-R 1000
-
Honda CBR 600 RR
-
Honda CBR 1000 RR
-
Kawasaki ZX 6R
-
Kawasaki ZX 10R
-
Honda CBR 125
Aşağıdakilerden Hangisi Süper Sport " Değildir " ?
Reklamlar
-
C.Kaan adlı üyeden alıntı
Teşekkürler
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
Reklamlar
-
SS budur abicim. çok isterdim bu motora sahip olmayı. neden bitirdi ki namussuzlar bu seriyi? motorun kilometresine dikiz, 54 bin küsür km'de beyler. 20 bin devir çeviren makina bu. busa'ya 100 bin de biter diyenlere selam olsun.
-
Forum gittikçe saçma hale geliyor yazık aylar önce ne güzeldi, işsizlik zor bişey.
-
Kendim kullanıyorum diye demiyorum ama CBR125R SS'dir haa eğilme mevzusu falan olmuş yukarı mesajlarda o zaman Race olurdu bence.
YZF mesela bence Racing bir motor ama CBR125R SS.
-
imtarky adlı üyeden alıntı
Kendim kullanıyorum diye demiyorum ama CBR125R SS'dir haa eğilme mevzusu falan olmuş yukarı mesajlarda o zaman Race olurdu bence.
YZF mesela bence Racing bir motor ama CBR125R SS.
racing ne demek, SS ne demek? ikisi farklı şeyler mi, yoksa racing SS in halk diline indirgenmiş hali mi?
-
celikat adlı üyeden alıntı
http://www.youtube.com/watch?v=JC38axv1DcQ
SS budur abicim. çok isterdim bu motora sahip olmayı. neden bitirdi ki namussuzlar bu seriyi? motorun kilometresine dikiz, 54 bin küsür km'de beyler. 20 bin devir çeviren makina bu. busa'ya 100 bin de biter diyenlere selam olsun.
busa 100.000 de biter diyenler canım motorları 20.000 de bitiren kardeşler
Fırtınanın şiddeti ne olursa olsun; Martı sevdiği denizden asla vazgeçmez
-
Moderatör
Bence sence diye cevap verebiliyor muyuz, yoksa yazdıklarımızı bilimsel verilere mi dayandırmalıyız? Önce onu bilelim de
-
Lucas adlı üyeden alıntı
Bence sence diye cevap verebiliyor muyuz, yoksa yazdıklarımızı bilimsel verilere mi dayandırmalıyız? Önce onu bilelim de
halk diliyle yazalım lütfen, sonra anlaşılmıyor, kavga çıkıyor yok yere :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:05 ----------
YouSuffer adlı üyeden alıntı
Forum gittikçe saçma hale geliyor yazık aylar önce ne güzeldi, işsizlik zor bişey.
ben cbr 125 le kuryelik yapan çok gördüm ilk çıktığı zamanlar ama hiç bir zaman 600rr la 1000rr la gsxr larla yapan daha görmedim. kim ss alıp kuryelik yapar ki? ama commuter ya da commuter bozması ile yaparlar.
-
Motosiklet Eğitmeni
Yukaridaki seçeneklerde verilen motosikletler spor motosikletlerdir.
-
Lucas adlı üyeden alıntı
bilimsele genel alerji var :D
-
-
SametSenel adlı üyeden alıntı
-
halk diliyle yazalım lütfen, sonra anlaşılmıyor, kavga çıkıyor yok yere :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:05 ----------
ben cbr 125 le kuryelik yapan çok gördüm ilk çıktığı zamanlar ama hiç bir zaman 600rr la 1000rr la gsxr larla yapan daha görmedim. kim ss alıp kuryelik yapar ki? ama commuter ya da commuter bozması ile yaparlar.
ahaa çok komik ya zaman kaybı cevap vermek size kusura bakmayın farklı dünyalar, he diyip geçiyorum ne diyim
-
tuna_tour adlı üyeden alıntı
sanırım bu son model olanı? benim 2005 te aldığımla pek farkı yok ki kasa olarak? bir iki makyaj yapmışlar, sanırım enjektör eklemişlerdi 2007 den sonra, gerisi aynı terane. sök karenajları, yaz commuter diye, kimse itiraz etmez.
-
ahaa
çok komik ya zaman kaybı cevap vermek size kusura bakmayın farklı dünyalar, he diyip geçiyorum ne diyim
caddebostan sahile yazın gel cbr 125 arkasına römork bağlayıp çay meşrubat çekirdek satan adam da var ama r1,r6,600 rr ve diğer SS lerde ben daha hiç denk gelmedim
-
ahaa
çok komik ya zaman kaybı cevap vermek size kusura bakmayın farklı dünyalar, he diyip geçiyorum ne diyim
2005-2006 senesinde epey bir cbr 125 li kurye vardı canım kardeşim. sen he he diyerek commuter ss motoruna binmeye devam et.
-
Lucas adlı üyeden alıntı
admin, "troll olarak işaretle" butonu getirin foruma. işaretlediğimiz üyelerin yazdıklarını görmeyelim mesela. luzumsuz tartışmalar olmaya başladı. önüne geçecektir.
mesela ben bundan sonraki hiç bir konuda, 2 japoncu kafadar arkadaşa musallat olmayacağım.
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
-
solmyr adlı üyeden alıntı
admin, "troll olarak işaretle" butonu getirin foruma. işaretlediğimiz üyelerin yazdıklarını görmeyelim mesela.
luzumsuz tartışmalar olmaya başladı. önüne geçecektir.
mesela ben bundan sonraki hiç bir konuda, 2 japoncu kafadar arkadaşa musallat olmayacağım.
allah razı olsun, çok teşekkür ederiz. boş yorumlarınla bizlerin vaktini almamış olursun.
-
racing ne demek, SS ne demek? ikisi farklı şeyler mi, yoksa racing SS in halk diline indirgenmiş hali mi?
Ben CBR'da gidona uzandığım zaman dik veya hafif eğimli kullanabiliyorum YZF'de ise eğilmem gerekiyor.
Yani CBR250'de de dik kullanabiliyorum yani gidona yatmıyorum dostum, anlatabildim mi ?
-
allah razı olsun, çok teşekkür ederiz. boş yorumlarınla bizlerin vaktini almamış olursun.
*****+1*****
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)