Anket: Aşağıdakilerden Hangisi Süper Sport " Değildir " ?
- Katılımcı sayısı
- 116. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
-
Yamaha YZF R6
-
Yamaha YZF R1
-
Suzuki GSX-R 600
-
Suzuki GSX-R 1000
-
Honda CBR 600 RR
-
Honda CBR 1000 RR
-
Kawasaki ZX 6R
-
Kawasaki ZX 10R
-
Honda CBR 125
Aşağıdakilerden Hangisi Süper Sport " Değildir " ?
Reklamlar
-
merak ediyorum hangisi değildir, neden değildir ?
Reklamlar
-
resım yokki... pardon yukarıda anket varmıs. ama bunların hepsi ss diye bılıyorum ben.
-
cbr 125 değildir bence. zira commuter'e karenaj giydirilmiş bir motordur.
-
Bunların hepsi SS'dir.
Listede bi hayabusa, veya bi blackbird olsaydi durum değişirdi.
-
celikat adlı üyeden alıntı
cbr 125 değildir bence. zira commuter'e karenaj giydirilmiş bir motordur.
olabılır ama sonucta ss olarak geçiyor. o yuzden bişi diyemem. ama diğerleri cbr125 e göre safkan ss tabıkıde cc olarak kıyaslama yapmıyorum tabıkıde.
-
Tam bilmiyorum ama sanırım cbr 125 aea'mın videosunda duymuştum
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
-
berkcigdem adlı üyeden alıntı
olabılır ama sonucta ss olarak geçiyor. o yuzden bişi diyemem. ama diğerleri cbr125 e göre safkan ss tabıkıde
cc olarak kıyaslama yapmıyorum tabıkıde.
SS dediğin şeyin cc den önce belirleyici kıstasları vardır. ne bileyim, oturuş pozisyonu mesela. yok ki cıbır 125 de böyle bişey?
-
GSXR 600 ss değildir diye oy kullanmış biri :D
-
Kağıt üzerinde ss yazıyorsa ss' dir insan zannettiklerimizde insan sınıfına giriyor sonuçta
-
tuna_tour adlı üyeden alıntı
GSXR 600 ss değildir diye oy kullanmış biri :D
demek ki değilmiş.
-
celikat adlı üyeden alıntı
SS dediğin şeyin cc den önce belirleyici kıstasları vardır. ne bileyim, oturuş pozisyonu mesela. yok ki cıbır 125 de böyle bişey?
ya şu yuzden dedım ben onu. cıbır bı motor tabıkıde dıgerlerıne göre ama cıbır olmasının sebebı 125 lık olması. yani kaslı bır motor olmadıgı ıcın ss kullanır gıbı kullanma şartın yok bundan dolayı. yoksa model olarak yapı olarak ss kendısı.
-
berkcigdem adlı üyeden alıntı
ya şu yuzden dedım ben onu. cıbır bı motor tabıkıde dıgerlerıne göre ama cıbır olmasının sebebı 125 lık olması. yani kaslı bır motor olmadıgı ıcın ss kullanır gıbı kullanma şartın yok bundan dolayı. yoksa model olarak yapı olarak ss kendısı.
ben ss i cc ile değerlendirmem mesela. çok yanlış olur. yapısal olarak ss özellikleri var mı ona bakarım. cıbır da yok öyle bir şey. en belirgin özelliği gidon yüksekliği. normal ss e göre çok yüksek, touring gidonu gibi resmen.
kısaca bir motora su soğutma, karenaj v.s. koysan bile ss olamıyor.
-
CBR 125 SS değildir.
Hayabusa yada Blackbird'de SS Değildir ST'dir boşuna laf giydirmeye çalışmayın ...
-
bence 4 silindir değilse ss olmasının bir anlamı yok...
-
C.Kaan adlı üyeden alıntı
CBR 125 SS değildir.
Hayabusa yada Blackbird'de SS Değildir ST'dir boşuna laf giydirmeye çalışmayın ...
Arkadaş bi gözünle oku
Hayabusa veya Blackbird için SS diyen oldumu?
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
-
sinanaksu adlı üyeden alıntı
Arkadaş bi gözünle oku
Hayabusa veya Blackbird için SS diyen oldumu?
Bu konunun açılış sebebini bilmediğiniz için yazdığım yorumu anlayamamanız gayet normal, zira bu konu başka bir konunun uzantısı olarak açıldı. Sizin yorumunuza istinaden bir yorumda bulunmadım
Her Şey Bir Gün Hayabusa İçin
-
CBR 125 SS değildir.
doğru, busa sport touring'dir.
-
Bu konunun açılış sebebini bilmediğiniz için yazdığım yorumu anlayamamanız gayet normal, zira bu konu başka bir konunun uzantısı olarak açıldı. Sizin yorumunuza istinaden bir yorumda bulunmadım
Bende merak ettim şimdi,
hangi konu o?
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
-
super sport motosiklet 600cc olur. listedeki 125cc ve 1000cc motorlar super sport değildir. birden fazla seçenek işaretlenebiliyor olması lazım.
-
sinanaksu adlı üyeden alıntı
Bende merak ettim şimdi,
hangi konu o?
http://www.motosiklet.net/forum/moto...yor-ama-6.html
Buyurun.
Her Şey Bir Gün Hayabusa İçin
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)