Yamaha YZF R6
Yamaha YZF R1
Suzuki GSX-R 600
Suzuki GSX-R 1000
Honda CBR 600 RR
Honda CBR 1000 RR
Kawasaki ZX 6R
Kawasaki ZX 10R
Honda CBR 125
Fırtınanın şiddeti ne olursa olsun; Martı sevdiği denizden asla vazgeçmez
Motosiklet'ss olması için oturuş pozisyonu mu kistas alınıyor
bende sığ görüşlü değilimdir. anlaşırız yani, sıkıntı yok.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:09 ----------
kıstaslardan birisi diyelim biz ona. ondan sonra rake açısı ve trail mesafesinden girer, şaşi yapısı ve amortisörlerden çıkarızda çok uzar mevzu :D
Ss mevzusunu iyice aç'da bizde bilelim
ben alıntına dikkat etmedim, sen kim olursa olsun o şekilde konuşma bence, hem beyefendiliğini bozmamış olursun hemde birisi çıkıp hakaret davası açsa haklı bile olsan haksız konuma düşersin daha çok üzülürsün sonunda, konu motor zaten sen değilsin beraber tartışalım masaya yatıralım sorun yok
Fırtınanın şiddeti ne olursa olsun; Martı sevdiği denizden asla vazgeçmez
konuyu kim açtıysa çok sağlam kafa bulmuş ya. 4 sayfada yorum yazılmış neden böyle şeyler yapıyoruz bide cbr 125 koymuş en sona ya
Hava soğuk gazlayamiyoruz napalım goygoy lazım arada
hehehe tabı tabı bekle bak neler olacak benıde gorsun tam olacak hehehe
Cbr 125'le tüp taşıyan gördüm ben ne yalan söylim.Bir yzf 125r'le taşıyan görmedim ama Cbr ss değildir gidonu yüksek tasarımı commuter biraz giydirilmiş o kadar.Motorun ss olduğunu belirleyen oturuş pozisyonudur.Bugün bakın pist motorcularına antremanlarda çoğu yzf r125 kullanır.Kenan Sofoğlu'da kullanıyor.Hiç cbr kullananı görmedim uygun değil çünkü.
---------- Mesajlar birleştirildi - 05:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:16 ----------
Evet haklısınız sonuna kadar ama size yapılmasını istemediğinizi de kimseye yapmayın.Cbr kullanıcıları sürekli yzf r125'i kötüler yok çok para yok gitmiyor.Sizin motorunuzda gitmiyor Yzf r125'in 10.000tl olduğu yerde cbr a 7000 tl fazladır özelliklere ve tasarıma bakalırsa.Çoğu yzf kullanan arkadaşım bundan muzderip.Bunu kişisel almayım ama hepiniz böylesiniz.Sizler insanların motorlarını eleştiriyorsunuz size en ufak bir eleştiride kızıyorsunuz.
Yok abi ! Ben daha oynamıyorum yaa ... !!! Harbiden küstüm .. !!
Supersport dediğin en az 300hp olacak.
500px.com/importantphotogalleryblogspot
tartışmayı biraz daha alevlendirelim ; bütün sayfaları okudum; bazıları yabancı forumlardan bahsetmiş, aha aşağıda yabancı forumdan bir örnek
http://www.motorcycle.com/manufacturer/sportbike-reviews.html
sayfanın biraz aşağısına inin
"find a new suportbike" kısmında arayın bakalım hangi motorlar var hangileri yok ?
anketteki tüm motorlar var sadece bir tanesi yok. çok ilginç
biraz daha araştırma yaptım,aha link
http://www.motorcycle-usa.com/Forums/82/1/Thread/SO-YOU-WANNA-GET-A-SPORTBIKE-.aspx
aha bir paragraf mesela
OK, SO WHAT BIKE IS GOOD FOR A BEGINNER?
The best rule of thumb for a starter bike is this: Two or fewer cylinders, 750cc or less. Any bike that follows those guidelines will be an excellent starter bike. But perhaps a list would be more helpful. The most common beginner sportbikes are, in no particular order: Ninja 250, Ninja 500, GS500, Ninja 650, SV650. There are others, but these are by farthe easiest to find and the most reliable. Each bike has its pros and cons, so do some research and find out what fits foryou and your budget.
adam direk 750 cc den bahsetmiş ve çift silindir demiş.
buna benzer bir soruyu yabancı bir forumda sordum. link vermiyim belki yasaktır,isteyene özel mesajla gönderebilirim. bakalım gavurlar ne diyor bu işe ? çünkü türk marka bir motosikletimiz yok, motosikletleri icat eden adamlar zaten onlar. biz sadece kullanıyoruz ama burda atıp tutuyoruz. bakalım asıl icatçıları bu işe ne diyor?
hyosung gt 250 r hala üretiliyor mu acaba ya? 2006 senesinde çıkmıştı ilk olarak. hala üretiliyorsa bu da bir başarı öyküsüdür yani.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)