Mercedes c 180 de de 1.600 motor var linea da da 1600 motor var nie mercedes alıyorsunuz arkadaş diye sorarlar adama motoru cc ile kıyaslarsanız
Mercedes c 180 de de 1.600 motor var linea da da 1600 motor var nie mercedes alıyorsunuz arkadaş diye sorarlar adama motoru cc ile kıyaslarsanız
There are seven days in a week. And `one day` is not one of them.
Şahinde var bak 1.600 motorlu onu hiç söylemedim sayın
Bugün 10 bin verdikleri 125 liklere yarın 20 bin verecekler ve mutlu olacaklar.
Bir motorun fiyatı eleştirilirken kullanıcıları direk üstüne alıyor ve o motoru satan ve para kazanan kendileriymiş gibi savunmaya başlıyorlar. bunu refleks olarak yapıyorlar kötü bir niyetle değil ama. Bu yapılan motorun fiyatının eleştirilmesinden daha tuhaf daha tutatrsız olan taraf.
Motorun değeri sadece cc ile ölcüzmez tabi. Tuna tour da aşırıya kaçıyor.Bende 125 cc kullanıyorum cbr125 le 4 yıl 26 bin km geçirdim ve memnunum ki satmadım ve devam ediyorum. Ama cbr 125 in şuanki liste fiyatı olan 8.650 yi savunmuyorum veya pahalı diyenlere ayakkabılarda pahalı ette pahalı demiyorum, diyemiyorum.
ben cbr 125 i 5600 herşey dahil aldım ilk piyasaya sunulduğunda 250 cc altı ÖTV kazığı geri çekildiğinde. Sonra aradan bir sene geçmeden motorun fiyatı 7.000 oldu. Sebep? geri çekilen vaz geçilen ötv nin yarattığı indirimi hakasız ve ahlaksızca cebine atmak için fiyati eski haline getiren motorun değerinin en az %10 kadar parayı hiç çalışmadan cebe atmak isteyen distiribütörler.
Şimdi siz motorunuzun fiyatını hakaettiğini hararetle savunurken bunu da savunuyorsunuz. Nasıl düdüklenmişiz nasıl düdükleniyoruz bu olanlara fark etmeden avukatlık ediyorsunuz.
Bırakın MT yi YZF yi Duke 125 i sıfırdan ehliyet, korumalar(1000-1500 tl) plaka sigorta, derken fiyatı 8.650 cbr ı alıp baaşlamak 11 bini buluyor
125 cc bu değil kullanım amacı, üretiliş kitlesi burası değil...
Bu arada diğer konu insanlar 125cc takıntısından bu cc ler ne kadar pahalı demek ten 250 cc üzri motorlardaki geçirmesyonları daha az görüyorlar özür diliyorum ama asıl sex, alıcı ile satıcı arasındaki münasebet orda dönüyor
okeyde linedaki 1.6 motor( benzinli 1.4 var onu kast ediyorsunuz heralde) 77 hp 125 nm gariban bişeyde mercedesteki 1.6 süperchargerli 156 hp 240 nm ciddi iyi bir makine.
Bahsettiğiniz acıdan bakarsak 1.6 motor üzerinden vergilendirilirken(%40 ÖTV) mercedes daha çok hakediyor vrgisini.
golf/jetta 1.4 TSI 140 hp ile örneklersek iki aracında full'u arasıda iki misli fark bizdeki gibi yurt dışında mevcut değil
İyide ben fiyatını üzerime alınmadım. Parasını ben vermişim. Ondan kimene. Diyorlar sizin yüzünüzden fiyatlar böyle almayın bak nasıl düşecek. Tamam ben aldım benim almamla mı fiyatlar uçuyor. Gelmiş bana ahkam kesiyorlar. Ben mallık salaklık veya başka aşağılayıcı lafları duyunca köpürüyorum.Kimse karışamaz zaten benim hani motora kaç para verdiğime olay bu. Ama insanlar farklı yere çekiyor.
Mutluluk iki bacak arasındadır.
herkes senin gibi düşünürse fiyatlar uçmaya devam eder, benim gibi düşünürse düşer çok basit, ben motora olan beğenine saygı duyuyorum, motora olan heyecanına saygı duyuyorum, 125 cc SS diye satılan motorlardan uzak ara daha iyi olduğunu görüyorum, kaliteli olduğunu biliyorum, ama bunların hiçbiri bu motorun gereğinden pahalı olduğu gerçeğini değiştirmez
Fırtınanın şiddeti ne olursa olsun; Martı sevdiği denizden asla vazgeçmez
Konu başlığına bakıldığında avrupa satış fiyatı 12.500.00 tl gibi bir rakama gelen, aracın 9.950.00 tl olan bir ülkede almayın ucuzlasın düşüncesi ne kadar saçma yav, ülkemize gelmeyen o kadar çok motor modeli varki, neden gelmiyor bu motorlar diye düşünün bi.
Ekmeğide almayın, un orda su orda yapın daha ucuza gelir, ekmek ucuzlar bizde sebepleniriz.
Fırtınanın şiddeti ne olursa olsun; Martı sevdiği denizden asla vazgeçmez
Bak aynı yerde buluşuyoruz işte, linea mercedes deyince linea 77 beygir gariban meecedes supercharger 156 beygir diyorsunuz, e ybr125 de 5 vites 11 beygir, hava soğutmalı, kampana frenli, mt125 15 beygir, sıvı soğutmalı, disk fren, dijital gösterge, nie 125 lerin hepsi aynı kefeye koyuyorsunuz. Bi kere sınıf farkı var, bırakın lineayı mercedesi vw 1.6 diZel motoru jettaya koyuyo 80.000 e satıyo passat a koyuyo 100.000 e satıyo, aynı motor yahu nie pahalı bu araba, hiç düşündünüz mü
Bana diyebilirsiniz bu motor çok para hak veririm size, ama bi mondial le kıyaslarsanız o zaman sabaha kadar tartışırız.
bence birazdan admin burayıda kapatır sinirlen yatısana kadar çay molası diye :D :D :D
yok dıger konu kapanmış admın acıklamasına bunu yazmıstı bende ordan aklıma geldı buraya yazıyım dedım. ama ordaki mevzu farklıydı saygısızca bısı demıstı bırısı amele cahıl falan gıbı bıseyler demıstı ondan dolayı kapattı buyuk ıhtımalle.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)