yamaha mt-125 avrupa satış fiyatı 4590 avro..
Reklamlar
-
26 Kasım 2014, 21:42
tuna_tour adlı üyeden alıntı
Mete han bana sekil mi yapiosun cikisa gel cikisa
)))
sendne 3 hafta önce teskeremi alıcam naaaberr...benlemi bot bağladın...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Reklamlar
-
26 Kasım 2014, 21:47
mete_han adlı üyeden alıntı
Sen daha varadero alamiosun, inazuma alamiosun, alsan binemiosun satiyosun, commutera binsen makinanin dilini sarkitiosun bide sana teskeremi veriyolar ))))
-
26 Kasım 2014, 21:50
tuna_tour adlı üyeden alıntı
Sen daha varadero alamiosun, inazuma alamiosun, alsan binemiosun satiyosun, commutera binsen makinanin dilini sarkitiosun bide sana teskeremi veriyolar
))))
Kademeli Kıdemli Başcbfciyiz...rütbelerin en büyüğü...şehitlik mertebesi gibi hoş bir rütbe...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
26 Kasım 2014, 21:54
Kademeli Kıdemli Başcbfciyiz...rütbelerin en büyüğü...şehitlik mertebesi gibi hoş bir rütbe...
inazuma candir, sen dogru bildigin yoldan sasma (ben cbf e aciyorum, yoksa bana ne neye biniosan bin) :p
-
26 Kasım 2014, 22:07
Mutluluk iki bacak arasındadır.
-
26 Kasım 2014, 23:58
xbuky adlı üyeden alıntı
Sadece merakımdan soruyorum. Kesin olarak biliyor musunuz, Üzerindeki lastik, motor parçaları ya da herhangi bir şey değişmeden mi direkt fiyat düşürüldü?
Hiç bir şey değişmedi....
celikat adlı üyeden alıntı
Parçadan geçirdiler. Orijinal eksoz 800 tl, karbüratörü 650 tl idi en son. 125 cc scooter parçaları bu ha yanlış anlamayın.
Yok eksoz 600 liraydı... Abartmayalım....
Ama şu hız bagalarındaki fiyatı hala içimi acıtır...
Tanesi 15 liradan 6 baga...
Altı üstü lastikli bilya la...
Olm geyik yapma la...
Bu topic seni aşar...
Hadi cbf topiğine git orda yardır....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
27 Kasım 2014, 00:08
hkn34 adlı üyeden alıntı
celıkat benım mesajım sılındı dıye bana rezıl mezıl yazmıssın sen ne uslup bılıyosun nede tartısmayı
ha sen uslup filan feşmekanı çok iyi biliyorsun birde akıl mı veriyorsun? istersen yazdıklarını tekrar oku ve uslup gör?
benım mesajımın sılınmesı sebebı senınle gırmıs oldugum laf duelosunun sona ermesı adına moderotorun bır secımıydı
ilk defa sana katılıyorum. moderator silmeyi seçti çünkü hakaretler yağdırdın o mesajında.
sen ınternet dayılıgı yapıp kasıyanı kasıyorum dıyınce
ben kimseye durup duruken dayılanmadım. aslında hiç dayılanmadım, bu da senin uydurman. birisi gelip abuk sabuk konuşursa, hakkımda atıp tutarsa bana da söz hakkı düşer sanırım. ben o hakkımı kullanıyorum.
bende sen gıt netıcenı kası terımını farklı yazdım argo olarak nıtelendı belkı oda sebep olabılır ama asla kufur veya hakaret etmedım.
diyorsun? yukarıda yazdığım üzere bana söylediklerini tekrar oku. hatta git başkasına okut, o karar versin, sen objektif olamazsın.
burdan ınsanlara benı farklı pıs bır dıyolog kurmusum gıbı aksettırmene uzuldum.
üzülme boş yere. çünkü öyle yaptın. herkes gördü, okudu yazdıklarını.
belkı sen benı bende senı yanlıs anlıyo olabılırız ama asla sana hakaret etmedım dalga da gecmedım ama sen masallah sanal alem kahramanlıgı yapıp bıseyler zırvalıyosun ben boyle bır adam degılım.
ben seni yanlış filan anlamış değilim. senin ne olduğunu çok iyi anladım.
sana daha oncekı forumlardada soyledım gercekten karakterını ve olaylar karsısında gercek hayatta tepkılerı nasıl oldugunu bılmedıgın ınsanlar hakkında ılerı gerı cok ıddalı kelımeler kullanma dıye. fazla ılerı gıtme ıstersen.
ben kimseye hakareti filan geç, saygısızca bir kelam bile etmem. herkesi kendin zannetme.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:01 ----------
Beyler koca koca adamlar kaç gündür atışıyosunuz..ben polemiklerin efendisiyim ama hiç böyle 40 kırk gün 40 kırk gece süren atışma tartışma giydirme görmedim..yani 10 yıllık üye sayılırız..çok şeyler gördük..bence şu işi bir sonlandıralım..benim bir komutanım vardı hiç unutmam bana derdi ki..ulan bana değil şu rütbelere saygı duy
sizden de ricam bana değil şu 10 yıllık forum geçmişime itimadınız varsa kardeşiniz olarak rica ediyorum artık bitsin...adminden moddan ümidi kestim (konu kilitlenmesi babında) artık sizden istirham ediyorum...şimdi hem burda konuyu kapatalım hemde sonrası başka konularda birbirimizi takip edip kin tutmayalım...
bence yüzyüze gelseniz asla bu tartışmalar yaşanmaz...sanalda klavye başında coşuyoruz sanki..hiç gerek yok..iyi kötü bir merhabamız var selam sabahımız var birbirimizle..şimdi birimiz kaza geçirse öteki bi geçmiş olsun demeyecek mi...hadi lütfen konuyu ya kapatalım ya tatlıya bağlayalım...
bizleri okuyan gençlerde bu tatsız ortamdan rahatsız olabilir motordan soğur bak burda kavga var derler sizlere saygıları azalır...vesaire..yani bende çok atıştım ama ertesi günü bulmadı kin ve nefret...o yüzden sizlere yakışanı yapıp şu atışmaya bir son veriniz..
selam saygılar..
kardeşim haklısın lakin bu hkn34 denen zat-ı muhterem bana kafayı taktı. bunu sende çok net görmüş olmalısın takip ettiysen. bir sürü laf çaktı aklınca. cevabını alıncada iyicene agresifleşip işi çirkin boyuta taşıdı. sonunda moderatör benim değil onun yazdığını sildi. neden? çünkü ben kimseye saygısızca tavırlar içersine girmem. bunu da benim yazdıklarımdan anlamış olmalısın.
farkında olmadan kalbini kırdığım kim varsa peşinen özür dilerim.
-
27 Kasım 2014, 00:25
senın ınsanları uyuz eden tavrın var ve bunu bırcok kısı farkında kendıkendıne haklı cıkarma calısmaları yapma ıstersen ben esas senı ıyı tanıdım kacak dovuscu senı
-
27 Kasım 2014, 00:41
Moderatör
Beyler koca koca adamlar kaç gündür atışıyosunuz..ben polemiklerin efendisiyim ama hiç böyle 40 kırk gün 40 kırk gece süren atışma tartışma giydirme görmedim..yani 10 yıllık üye sayılırız..çok şeyler gördük..bence şu işi bir sonlandıralım..benim bir komutanım vardı hiç unutmam bana derdi ki..ulan bana değil şu rütbelere saygı duy
sizden de ricam bana değil şu 10 yıllık forum geçmişime itimadınız varsa kardeşiniz olarak rica ediyorum artık bitsin...adminden moddan ümidi kestim (konu kilitlenmesi babında) artık sizden istirham ediyorum...şimdi hem burda konuyu kapatalım hemde sonrası başka konularda birbirimizi takip edip kin tutmayalım...
bence yüzyüze gelseniz asla bu tartışmalar yaşanmaz...sanalda klavye başında coşuyoruz sanki..hiç gerek yok..iyi kötü bir merhabamız var selam sabahımız var birbirimizle..şimdi birimiz kaza geçirse öteki bi geçmiş olsun demeyecek mi...hadi lütfen konuyu ya kapatalım ya tatlıya bağlayalım...
bizleri okuyan gençlerde bu tatsız ortamdan rahatsız olabilir motordan soğur bak burda kavga var derler sizlere saygıları azalır...vesaire..yani bende çok atıştım ama ertesi günü bulmadı kin ve nefret...o yüzden sizlere yakışanı yapıp şu atışmaya bir son veriniz..
selam saygılar..
Büyük punto da kullanmayalım, büyük laf da etmeyelim.
Her tartışma çıkan konuyu kilitleyelim, konu kalmasın memlekette...
Burası askeriye değil metehandro abim, üzerine afiyet 8 yıllık üyeyim ve sayende ilk kez kaç yıllık üye olduğumu yazıyorum.
Bak fark ettin mi, kullandığım motor bile yazmıyor profilimde. Velhasıl, kullandığın motorla, bilmem kaç yıllık üyelik ile itibar kazanılmaz, herşeyin doğrusu bilinmez.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
27 Kasım 2014, 00:45
Lucas adlı üyeden alıntı
Burası askeriye değil metehandro abim, üzerine afiyet 8 yıllık üyeyim ve sayende ilk kez kaç yıllık üye olduğumu yazıyorum.
Bak fark ettin mi, kullandığım motor bile yazmıyor profilimde. Velhasıl, kullandığın motorla, bilmem kaç yıllık üyelik ile itibar kazanılmaz, herşeyin doğrusu bilinmez.
Forumun bir numaralı adamısın :D Dünkü mesajıma verdiğin cevapla bile bunu kanıtladın valla.Helal olsun :D
Mutluluk iki bacak arasındadır.
-
27 Kasım 2014, 01:10
Yorumlari okudukca dehsete dustum en iyisi okumamak
-
27 Kasım 2014, 01:14
hkn34 adlı üyeden alıntı
senın ınsanları uyuz eden tavrın var ve bunu bırcok kısı farkında kendıkendıne haklı cıkarma calısmaları yapma ıstersen ben esas senı ıyı tanıdım kacak dovuscu senı
uyuz olma o zaman, bu konuda yardımcı olamayacağım maalesef.
-
27 Kasım 2014, 01:23
sırf ben uyuz olsam haklısında hangı forumda takısmadıgın adam var bı gostersene allah askına resmen mılletı gıcık etmek ıcın konu acıyosun veya yorum yapıyosun bazen bı ıkı yancıda buluyosun kendıne oh tutabılene ask olsun neyse sana soylenecek cok soz var ama buyukluk bende kalsın. hadı bak ısıne ...
-
27 Kasım 2014, 01:31
kardeşim haklısın lakin bu hkn34 denen zat-ı muhterem bana kafayı taktı. bunu sende çok net görmüş olmalısın takip ettiysen. bir sürü laf çaktı aklınca. cevabını alıncada iyicene agresifleşip işi çirkin boyuta taşıdı. sonunda moderatör benim değil onun yazdığını sildi. neden? çünkü ben kimseye saygısızca tavırlar içersine girmem. bunu da benim yazdıklarımdan anlamış olmalısın.
farkında olmadan kalbini kırdığım kim varsa peşinen özür dilerim.
tamam bak sen bir adım attın Hakan kardeşimiz de bir adım atar olay tatlıya bağlanır...Lukoil modumuza kalsa bu lastik gibi uzayacak...mod oscarı alcak sanki
hkn34 adlı üyeden alıntı
hadi sende bir adım at konuy tatlıya bağlayalım...nötr duruma geçelim
Lucas adlı üyeden alıntı
Lukoil otu ve kok kömürünü kitlerdiniz bu sefer ne oldu anlamadım...mod oldun ilk beni kestin valla luki sende adaletin terazisi elinde gram gram ince kesim yapıyosun...burası askeriye değil ama bak mesaj sayımla seni kırbaçlarım Erhan sırf benle boy ölçüşemediği için bazı istatistikleri dahi kaldırdı MT de olaya bakarmısın...büyük punto dikkat çekmek içindi...amac konuyu ve dikkati dağıtmak ...ben çok şey bildiğimi asla iddia etmedim ama forumda küslük oldumu kavga gürültü oldumu senin yapamadığını yapar kendi çapımda 5.5 kiloyu masaya vurur devreye girerim...arkadaşlarda bizi kırmaz saygıda kusur etmezler..sen sana verilen yetkiyi gösterirsin zopa gösterirsin..ben samimiyet sıcaklık dostluk gösteririm...benle kimse kötü olmaz..ama sen kimseyi mutlu edemezsin..aramızdaki fark bu..kırmızı plakalı makam aracın olmasaydı şu saatte burada işin bile yoktu mesela...
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Hiç bir şey değişmedi....
Yok eksoz 600 liraydı... Abartmayalım....
Ama şu hız bagalarındaki fiyatı hala içimi acıtır...
Tanesi 15 liradan 6 baga...
Altı üstü lastikli bilya la...
Olm geyik yapma la...
Bu topic seni aşar...
Hadi cbf topiğine git orda yardır....
alper asıl varya nerde bi polemik kavga gürültü orada sen akbaba gibisin..zamanında böyle değildin hacı sen..
ben dinginleştim sen dingilleştin...
tuna dönüp dolaşıp inazumaya bincem..xbuky valla haklısın 10 yılın hatrına işte bazen cıvıtıyoruz..
ben müsaadenizle uyucam ..banka güvenliğiyim malumunuz..sabah erken kalkıyoruz traş vesaire anca yetişiyoruz...haydi sabah lütfen herkes en azından konuya odaklansın..düşmanlığın sonu yok beyler..
mesela lukoile kitledim biraz ama özünde iyi çocuktur..şimdi mod oldu ne oldum delisi oldu biraz ..demoklesin kılıcı kendisinde sanıyor..mod lokal müdahale yapmaz mesela..polemiğe son verilmesini bir şekilde sağlar...
tamam son sözler söylendi galiba...haydi iyi geceler...
-
27 Kasım 2014, 10:59
Moderatör
Ne demişler "He de geç".
He metehandro he...
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
28 Kasım 2014, 14:23
125 cc motor 10 bin lira etmez. Deli saçmasi fiyatlar bunlar. Avrupa daki fiyatı iyicene saçmalık. Onların alım gücü yüksek, koymuyor olabilir ama fiyat saçma kardeşim.
Hala diyorsunuz ki 125 cc motor. YBR 125 ile MT 125 i bir tutmak demek bu. Motor bloğu değil sadece motoru oluşturan etmenler. Biz de bundan bahsediyoruz. Türlü türlü değişkenler var fiyatı etkileyen. Anladığım kadarıyla tüm 125 cc motorlar 5000-6000 aralığında olacak size göre. Jetta 1.6 TDI Higline 70000 e satılırken Passat 1.6 TDI Highline 100000 e satılıyor. Sanırım anlatabilmişimdir meramı mı? Bana derseniz ki ülkemizde satılan tüm motor fiyatları çok fazla o konuda size katılırım. Ama model bazında değerlendirme yaparsanız tepki çekersiniz.
-
28 Kasım 2014, 14:32
ozkansedef adlı üyeden alıntı
Hala diyorsunuz ki 125 cc motor. YBR 125 ile MT 125 i bir tutmak demek bu. Motor bloğu değil sadece motoru oluşturan etmenler. Biz de bundan bahsediyoruz. Türlü türlü değişkenler var fiyatı etkileyen. Anladığım kadarıyla tüm 125 cc motorlar 5000-6000 aralığında olacak size göre. Jetta 1.6 TDI Higline 70000 e satılırken Passat 1.6 TDI Highline 100000 e satılıyor. Sanırım anlatabilmişimdir meramı mı? Bana derseniz ki ülkemizde satılan tüm motor fiyatları çok fazla o konuda size katılırım. Ama model bazında değerlendirme yaparsanız tepki çekersiniz.
kardeş elma ile armutu karşılaştırma istersen. araba büyük bir araç ve sunabileceği bir çok donanımı rahatlıkla koyacak yerleri var. 125cc motordan bahsediyoruz burada. sana ybr 125 ten fazla ne veriyor mt-125? giriş seviyesi araç ile en üst paket araç arasındaki donanım farklarını listelesen bir a4 kağıdını doldurursun mesela.
sonuç olarak mt-125 in motoru üç beş beygir daha güçlüdür, enjektörlüdür, plastik kalitesi daha iyidir, görünüşü daha iyidir falan filan. ee, bunlar ne kadar farkettirir ki seri üretimde? bu saydıklarım 5000 lira mı farkettirir 125cc motorda?
senin ybr-125 in olsa, abi 5000 lira verirsen sana enjeksiyon takarız, kaliteli plastik aksam koyarız, motoruna da bir kaç beygir ekleriz deseler ne cevap verirdin?
-
28 Kasım 2014, 14:42
kardeş elma ile armutu karşılaştırma istersen. araba büyük bir araç ve sunabileceği bir çok donanımı rahatlıkla koyacak yerleri var. 125cc motordan bahsediyoruz burada. sana ybr 125 ten fazla ne veriyor mt-125? giriş seviyesi araç ile en üst paket araç arasındaki donanım farklarını listelesen bir a4 kağıdını doldurursun mesela.
sonuç olarak mt-125 in motoru üç beş beygir daha güçlüdür, enjektörlüdür, plastik kalitesi daha iyidir, görünüşü daha iyidir falan filan. ee, bunlar ne kadar farkettirir ki seri üretimde? bu saydıklarım 5000 lira mı farkettirir 125cc motorda?
senin ybr-125 in olsa, abi 5000 lira verirsen sana enjeksiyon takarız, kaliteli plastik aksam koyarız, motoruna da bir kaç beygir ekleriz deseler ne derdin?
Farklı bir markadan da bahsetmiyorum ikisi de Yamaha'nın motoru ama hala anlamak istemiyorsunuz. Arada ne kadar fiyat farkı varsa onu belirleyende Yamaha. Ne diyim? Siz takılıp kalmışsınız bu motora. Size hayırlı işler dilerim. İyi günler.
-
28 Kasım 2014, 14:45
Farklı bir markadan da bahsetmiyorum ikisi de Yamaha'nın motoru ama hala anlamak istemiyorsunuz. Arada ne kadar fiyat farkı varsa onu belirleyende Yamaha. Ne diyim? Siz takılıp kalmışsınız bu motora. Size hayırlı işler dilerim. İyi günler.
ister ikiside aynı marka isterse farklı marka olsun. burada söylemek istediğim türkiye şartları için 125cc motora 10 bin lira çok çok çok fazladır. avrupa'da istediği fiyatı koysun, orası beni ilgilendirmez.
-
28 Kasım 2014, 14:47
Bana derseniz ki ülkemizde satılan tüm motor fiyatları çok fazla o konuda size katılırım.
işte buna sonuna kadar katılıyorum
Fırtınanın şiddeti ne olursa olsun; Martı sevdiği denizden asla vazgeçmez
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)