Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
6. sayfa BirinciBirinci ... 45678 SonuncuSonuncu

yamaha mt-125 avrupa satış fiyatı 4590 avro..

REKLAM ALANI
    iduzen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-03
    @celikat abi haklısın bu motor 1-2 yıl içinde o paralara çıkacaktır ama benim anlamadığım bunda firmayı niye kabahatli bulduğunuz. ben ilk görüştüğümde bana söylenen şuydu 'şu an dolar kurunu sabit 1,92 tl kabul ediyoruz ancak 1 ocakta bu revize edilecek' işin aslı motorun bu kadar pahalı olmasının temel sebebi senin ülkenin ekonomideki durumu ve paranın dolar yada Euro karşısındaki değeri, e hal böyleyken hala bu adamları motoru pahalı satıyorlar diye itham etmek ne kadar doğru? ( yanlış anlaşılmasın tabi ki onlarında kabahati var ama kabahatin büyüğü onlarda değil demek istiyorum)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    celikat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hayabusa
    Alıntı iduzen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @celikat abi haklısın bu motor 1-2 yıl içinde o paralara çıkacaktır ama benim anlamadığım bunda firmayı niye kabahatli bulduğunuz. ben ilk görüştüğümde bana söylenen şuydu 'şu an dolar kurunu sabit 1,92 tl kabul ediyoruz ancak 1 ocakta bu revize edilecek' işin aslı motorun bu kadar pahalı olmasının temel sebebi senin ülkenin ekonomideki durumu ve paranın dolar yada Euro karşısındaki değeri, e hal böyleyken hala bu adamları motoru pahalı satıyorlar diye itham etmek ne kadar doğru? ( yanlış anlaşılmasın tabi ki onlarında kabahati var ama kabahatin büyüğü onlarda değil demek istiyorum)
    ben firmaları hiç ama hiç kabahatli bulmuyorum. hatta az bile yapıyorlar.

TIGERSHARK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ben bu konuda önceki mesajımda er6n örneğini vermiştim isteyen kaale alır isteyen almaz
    bazı arkadaşlar cc kale almak bilgisizliktir demiş ve bunun gibi yorumlar yapmış kusura bakmasın o arkadaşlar ben 90 yıllardan motorbike dergisinin ilk basıldığı yıllardan berı piyasayı takip ederim yzf 1000 thunderace leride sözde 500 adet üretilen r7'leride satın alamasakta duyduk,bildik,gördük,takip ettik aslında daha çok şeyde bilirim'de neyse ve kimsenin bilgisinide sınamayın biz burada motor firmalarının ötv'den dolayı insanlara hakkı olandan fazla fiyata satmaya çalışmalarını uyanık esnaf politikalarını eleştriyoruz mt125 alanlarda bizi eleştriyor herhalde normal hayatta bizim yamahaya dediklerimizi arkadaşları mt125 sahibleri'nin yuzune demiş onlarda burada bizi yani sizin tarafınızda olan kitleyi eleştiriyor euro 3 tl iken zam yapan firmalar euro oldu 2,77 nerde bunun indirimleri gören oldumu ? o zaman bu düşünceyle vespa 10 bin tl'lik fiyatını hak ediyor sakın hayır demeyin

bazıları serbest piyasa ekonomisinden dem vurmuş fiyatlar düşmez falan filan diye onlara bana marushin kasklarının türkiye'ye giriş gelişme ve sonuç bölümlerini anlatmalarını rica ediyorum birde neden japonyada üretilen kaskın almanya istanbul antalya fiyat farkları varmış onlarıda belirtirse sevinirim 10 yıldan beri piyasayı takip edenler neyden bahsettiğimi bilir

bu yazdıklarımda direk mt125 sahiplerinin şahsına
    Aldığınız motorları güle güle kullanın kimsenin sizin şahsınıza dediği kötü bir şey yok motorlarınızada kötü demedik belki ucuz belki pahalı aldım ama mutluyum deyin bitsin bizi yanı insanların haklarını savunan insanları eleştirmeyin çünkü garip oluyor

bana direk cevap verilmediği sürece tekrar cevap yazmıyacağım saygılar...
    celikat ve tuna_tour bunu beğendiler.

Motosikleti
    Hayabusa
    Alıntı TIGERSHARK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben bu konuda önceki mesajımda er6n örneğini vermiştim isteyen kaale alır isteyen almaz
    bazı arkadaşlar cc kale almak bilgisizliktir demiş ve bunun gibi yorumlar yapmış kusura bakmasın o arkadaşlar ben 90 yıllardan motorbike dergisinin ilk basıldığı yıllardan berı piyasayı takip ederim yzf 1000 thunderace leride sözde 500 adet üretilen r7'leride satın alamasakta duyduk,bildik,gördük,takip ettik aslında daha çok şeyde bilirim'de neyse ve kimsenin bilgisinide sınamayın biz burada motor firmalarının ötv'den dolayı insanlara hakkı olandan fazla fiyata satmaya çalışmalarını uyanık esnaf politikalarını eleştriyoruz mt125 alanlarda bizi eleştriyor herhalde normal hayatta bizim yamahaya dediklerimizi arkadaşları mt125 sahibleri'nin yuzune demiş onlarda burada bizi yani sizin tarafınızda olan kitleyi eleştiriyor euro 3 tl iken zam yapan firmalar euro oldu 2,77 nerde bunun indirimleri gören oldumu ? o zaman bu düşünceyle vespa 10 bin tl'lik fiyatını hak ediyor sakın hayır demeyin

bazıları serbest piyasa ekonomisinden dem vurmuş fiyatlar düşmez falan filan diye onlara bana marushin kasklarının türkiye'ye giriş gelişme ve sonuç bölümlerini anlatmalarını rica ediyorum birde neden japonyada üretilen kaskın almanya istanbul antalya fiyat farkları varmış onlarıda belirtirse sevinirim 10 yıldan beri piyasayı takip edenler neyden bahsettiğimi bilir

bu yazdıklarımda direk mt125 sahiplerinin şahsına
    Aldığınız motorları güle güle kullanın kimsenin sizin şahsınıza dediği kötü bir şey yok motorlarınızada kötü demedik belki ucuz belki pahalı aldım ama mutluyum deyin bitsin bizi yanı insanların haklarını savunan insanları eleştirmeyin çünkü garip oluyor

bana direk cevap verilmediği sürece tekrar cevap yazmıyacağım saygılar...
    anlatamıyoruz sevgili arkadaşım, yok anlamıyorlar.
    TIGERSHARK bunu beğendi.

eraksoy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Henüz yok.
    % 35 su geçirmezlik vergisi çıkmış, motosiklet Botları % 50 artacakmış. (Kanunu araştırmadım, henüz forumun yalancısıyım.)

Şunu anlamamız gerekiyor. Üretici bu motoru 2.000 liraya üretse 3.000 e tr yr gelse satıcı ben bunu 6.000 e satacam dese hükümet buna izin vermez sen bunu 10.000 e satacıksın al sana % 100 vergi der

tuna_tour - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MZ ETZ 301- YAMAHA YBR 125- YAMAHA XTZ 660 TENERE
    Alıntı eraksoy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    % 35 su geçirmezlik vergisi çıkmış, motosiklet Botları % 50 artacakmış. (Kanunu araştırmadım, henüz forumun yalancısıyım.)

Şunu anlamamız gerekiyor. Üretici bu motoru 2.000 liraya üretse 3.000 e tr yr gelse satıcı ben bunu 6.000 e satacam dese hükümet buna izin vermez sen bunu 10.000 e satacıksın al sana % 100 vergi der
    ben bu işlerin sonu nereye varacak onu merak ediyorum
    Fırtınanın şiddeti ne olursa olsun; Martı sevdiği denizden asla vazgeçmez

Motosikleti
    Hayabusa
    Alıntı tuna_tour adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben bu işlerin sonu nereye varacak onu merak ediyorum
    kıçımızdaki dona varacak. hala bu zihniyete oy verenler var, aklım almıyor birader.

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı xbuky adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar kusura bakmayın da biz o motorları almayınca fiyat düşecek mi sanıyorsunuz. Ciddi ciddi buna inanıyorsunuz yani.
    Suzuki de yaşandı aynı olay...
    An125 leri 3650+vergilerle 4000 lraya yakın satmaya kalktılar... Sene 2007...
    satamadılar...
    2008 de 2700 liraya hiç peşinsiz 12 ay taksitle vade farksız sattılar...
    2 ayda 15000 tane hemen satıldı....
    1 ay sonra ithalatı olmadığından hiç bir yerde kalmadı....
    tuna_tour bunu beğendi.
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Motosikleti
    Hayabusa
    Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    satamadılar...
    yok arkadaşım sen yanlış biliyorsun, motor satılmayınca fiyatı düşer mi hiç, aaa çok ayıp valla. :D

Motosikleti
    satamadılar...
    gördüğüm kadarıyla MZ den de anlamıyosun cahil cahil konuşuyosun :D
    Fırtınanın şiddeti ne olursa olsun; Martı sevdiği denizden asla vazgeçmez

shooter1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı celikat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    125cc motor 13 bin lira hemde avrupa satış fiyatı. doğru mu bu gerçekten? demin başlıkların birisinin içinde okudum. ulan bu motor bizim ülkede 15-16 bin arası satılır o zaman. iyicene manyadı bu sektör, yok harbiden şirazeden çıktılar. bu nedir arkadaş ya?
    başlığı tekrar oku. orada türkiye'mi yazıyor yoksa avrupa'mı? okumadan sallamaya ne meraklısınız be kardeşim? milletin gazı ile çalıştırıyorsunuz saksıyı. gaz iyidir, ucuzdur ama performansı düşüktür ne yazık ki.

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:06 ----------

motorun türkiye fiyatına bakmadım ki ben, avrupa fiyatına baktım. bu ne demek biliyormusun, seneye avrupa fiyatından alacaksınız bu motorları demek. yani 12-13 bin liradan. ama önemli değil, siz buna da yarabbi şükür dersiniz nasılsa.
    yoo çok iyi biliyorum. o motor bir iki sene içinde o fiyatlara satılacak zaten. sen hiç merak etme.
    kıvırmadı çok iyisin tebrik ederim anlamak istemiyorsan ne diyeyim belki anlaşılır diye mesajlarını alıntı yaptım artık trollüğü bırak

Motosikleti
    Hayabusa
    He canım hee. Ben yurtiçi fiyatına bakmadan yorum yaptım, sende mal bulmuş mağribi gibi atladın hemen. Sen beni takibe devam et, belki yine hata yaparım atlarsin yine.

xbuky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    satamadılar...
    Sadece merakımdan soruyorum. Kesin olarak biliyor musunuz, Üzerindeki lastik, motor parçaları ya da herhangi bir şey değişmeden mi direkt fiyat düşürüldü?
    Mutluluk iki bacak arasındadır.

Motosikleti
    Hayabusa
    Parçadan geçirdiler. Orijinal eksoz 800 tl, karbüratörü 650 tl idi en son. 125 cc scooter parçaları bu ha yanlış anlamayın.

Motosikleti
    Yamaha MT-125
    Ben 9950 den almışım motorumu. Olmamış çocuğa şu an don biçiyorsunuz. Hele olsun ondan sonra sizden daha çok motor sahibi olarak biz tepki gösteririz. Şu anki fiyattan bu motor alınır. Gerisi teferruat.

Motosikleti
    Hayabusa
    125 cc motor 10 bin lira etmez. Deli saçmasi fiyatlar bunlar. Avrupa daki fiyatı iyicene saçmalık. Onların alım gücü yüksek, koymuyor olabilir ama fiyat saçma kardeşim.

hkn34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj pulsar 200 NS + Yamaha XJ6 N+ kawasaki z 900
    celıkat benım mesajım sılındı dıye bana rezıl mezıl yazmıssın sen ne uslup bılıyosun nede tartısmayı benım mesajımın sılınmesı sebebı senınle gırmıs oldugum laf duelosunun sona ermesı adına moderotorun bır secımıydı sen ınternet dayılıgı yapıp kasıyanı kasıyorum dıyınce bende sen gıt netıcenı kası terımını farklı yazdım argo olarak nıtelendı belkı oda sebep olabılır ama asla kufur veya hakaret etmedım. burdan ınsanlara benı farklı pıs bır dıyolog kurmusum gıbı aksettırmene uzuldum. belkı sen benı bende senı yanlıs anlıyo olabılırız ama asla sana hakaret etmedım dalga da gecmedım ama sen masallah sanal alem kahramanlıgı yapıp bıseyler zırvalıyosun ben boyle bır adam degılım. sana daha oncekı forumlardada soyledım gercekten karakterını ve olaylar karsısında gercek hayatta tepkılerı nasıl oldugunu bılmedıgın ınsanlar hakkında ılerı gerı cok ıddalı kelımeler kullanma dıye. fazla ılerı gıtme ıstersen.

Motosikleti
    Bence her ikinizde birbirinize bisey yazmayin sakiz gibi uzar gider bi sonucada varmaz, varsada kimseye faydasi yok burasi forum ameliyati konular uzerinde yapmak hem tansiyonu yukseltmez hemde gereksiz kirginliklara neden olmaz

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Beyler koca koca adamlar kaç gündür atışıyosunuz..ben polemiklerin efendisiyim ama hiç böyle 40 kırk gün 40 kırk gece süren atışma tartışma giydirme görmedim..yani 10 yıllık üye sayılırız..çok şeyler gördük..bence şu işi bir sonlandıralım..benim bir komutanım vardı hiç unutmam bana derdi ki..ulan bana değil şu rütbelere saygı duy

sizden de ricam bana değil şu 10 yıllık forum geçmişime itimadınız varsa kardeşiniz olarak rica ediyorum artık bitsin...adminden moddan ümidi kestim (konu kilitlenmesi babında) artık sizden istirham ediyorum...şimdi hem burda konuyu kapatalım hemde sonrası başka konularda birbirimizi takip edip kin tutmayalım...

bence yüzyüze gelseniz asla bu tartışmalar yaşanmaz...sanalda klavye başında coşuyoruz sanki..hiç gerek yok..iyi kötü bir merhabamız var selam sabahımız var birbirimizle..şimdi birimiz kaza geçirse öteki bi geçmiş olsun demeyecek mi...hadi lütfen konuyu ya kapatalım ya tatlıya bağlayalım...

bizleri okuyan gençlerde bu tatsız ortamdan rahatsız olabilir motordan soğur bak burda kavga var derler sizlere saygıları azalır...vesaire..yani bende çok atıştım ama ertesi günü bulmadı kin ve nefret...o yüzden sizlere yakışanı yapıp şu atışmaya bir son veriniz..

selam saygılar..

Motosikleti
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Beyler koca koca adamlar kaç gündür atışıyosunuz..ben polemiklerin efendisiyim ama hiç böyle 40 kırk gün 40 kırk gece süren atışma tartışma giydirme görmedim..yani 10 yıllık üye sayılırız..çok şeyler gördük..bence şu işi bir sonlandıralım..benim bir komutanım vardı hiç unutmam bana derdi ki..ulan bana değil şu rütbelere saygı duy

sizden de ricam bana değil şu 10 yıllık forum geçmişime itimadınız varsa kardeşiniz olarak rica ediyorum artık bitsin...adminden moddan ümidi kestim (konu kilitlenmesi babında) artık sizden istirham ediyorum...şimdi hem burda konuyu kapatalım hemde sonrası başka konularda birbirimizi takip edip kin tutmayalım...

bence yüzyüze gelseniz asla bu tartışmalar yaşanmaz...sanalda klavye başında coşuyoruz sanki..hiç gerek yok..iyi kötü bir merhabamız var selam sabahımız var birbirimizle..şimdi birimiz kaza geçirse öteki bi geçmiş olsun demeyecek mi...hadi lütfen konuyu ya kapatalım ya tatlıya bağlayalım...

bizleri okuyan gençlerde bu tatsız ortamdan rahatsız olabilir motordan soğur bak burda kavga var derler sizlere saygıları azalır...vesaire..yani bende çok atıştım ama ertesi günü bulmadı kin ve nefret...o yüzden sizlere yakışanı yapıp şu atışmaya bir son veriniz..

selam saygılar..

Mete han bana sekil mi yapiosun cikisa gel cikisa )))

6. sayfa BirinciBirinci ... 45678 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)