Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

honda cbf1000mi yamaha fazer8 mi?

REKLAM ALANI

Motosikleti
    DUCATİ MULTİSTRADA 1200S
    merhaba arkadaşlar motorumu değiştirmeyi düşünüyorum aklımda bu iki model var siz olsanız hangisini neden tercih edersiniz yada bu motorlara benzer başka hangi motoru önerirsiniz şimdiden teşekkürler
    mehmetenis bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    berkcigdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ktm 1190
    valla ben bu konu ile alakalı bişi ufaktan yazdım. ama ktm duke 690r ile fazer8 için. bu arada ikiside kendi motorum... fazer benım hep hayalimdi aldım ama ktm den aldıgım zevkı ondan alamadım dıye vs vs ama bu arada yanlıs anlasılmasın fazer8 i asla ve asla kötülemiyorum efsane bir motor kendileri.
    mehmetenis bunu beğendi.

Motosikleti
    DUCATİ MULTİSTRADA 1200S
    Alıntı berkcigdem adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla ben bu konu ile alakalı bişi ufaktan yazdım. ama ktm duke 690r ile fazer8 için. bu arada ikiside kendi motorum... fazer benım hep hayalimdi aldım ama ktm den aldıgım zevkı ondan alamadım dıye vs vs ama bu arada yanlıs anlasılmasın fazer8 i asla ve asla kötülemiyorum efsane bir motor kendileri.
    ASLINDA KTM BMW VS DÜŞÜNMEMEMİN BAŞLICA NEDENİ SATARKEN ZORLANMAK İSTEMEMEM BİRDE TEK VE 2 SİLİNDİRE YETERİ KADAR BİNDİĞİMİ DÜŞÜNÜYORUM ARTIK 4 SİLİNDİR ALMAK İSTİYORUM
    mehmetenis bunu beğendi.

berkcigdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ktm 1190
    al bi ktm duke 1290 kurtul dertlerınden diyim o zaman :D :D :D : D yada 1290 adventure :D

Ahmet Abi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Subaru Xv
    Alıntı selooohc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba arkadaşlar motorumu değiştirmeyi düşünüyorum aklımda bu iki model var siz olsanız hangisini neden tercih edersiniz yada bu motorlara benzer başka hangi motoru önerirsiniz şimdiden teşekkürler
    Kawasaki düşünürseniz z1000sx bakın. Tork-Hp konusunda fazer ve cbf1000'den daha iyidir.

mehmetenis ve barodi bunu beğendiler.

garabel67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR125, CBR 250R, VFR 800, Tracer 700
    Bu iki motorla uzun yol yapan iki kafadar abim var. fazer i olan cbf 1000 mi alsaydım diye düşündüğünü söylemişti bir aralar. hem yakıt olarak da cbf biraz daha uygunmuş. ben onların yalancısıyım.
    mehmetenis bunu beğendi.

Motosikleti
    YAMAHA TENERE XT660Z
    bu konu daha önce de açıldı ama kısaca sizin ne istediğinize bağlı bir konu
    daha önce kullandığınız motorlara bakaraktan gezmeyi ve uzun yol yapmayı seven birisiniz tahminimce
    ben fazer 8 ile hem kısa hem uzun yol yapmış birisi olarak hiçbir şikayetim yok en sevdiğim özelliği ise cbf 1000 e göre daha kullanışlı kıvrak ve seri olması.ama tabi cbf 1000 fazere göre daha rahat olabilir belki bilemiyorum.
    daha önceki konulardaki yorumlar da fazer 8 in şehir içinde daha kıvrak olması ve seriliği idi.
    imkanınız varsa iki motosikleti de deneyin öyle karar verin derim.
    mehmetenis bunu beğendi.
    DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ

tuna_tour - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MZ ETZ 301- YAMAHA YBR 125- YAMAHA XTZ 660 TENERE
    anti hondacı olduğumdan ben yamaha diyorum

mehmetenis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC 750X-2014
    Ben de bu iki motor arasında kalmışlardanım,bu iki motora ilave olarak Kawasaki versayis veya suziki vstrom eklenebilir.
    Tabi ki 1000 cc lik olanları,
    Konuya gelecek olursak fazer8 Yamahanın fazer 6 dan sonraki devam niteliğindeki motoru,
    gerçi ara model olarak XJ6 yani kullandığım motoruda piyasaya sürdüler bu makinada fazer serisinin devamıdır.Hatta ABD'de fz6r olarak geçer.
    CBF 1000 de hararet göstergesinin olmadığını şehir için de devamlı fan açtığından bahsediliyor,
    Ama kalite olarak Hondanın kendini kanıtlamış motorlarından biridir.
    ve çok dengeli bir yapısı olduğu söyleniyor.
    FAZER 8 ise yukarıda bahsettiğim gibi devam niteliğindedir.
    kalitesini ispatlamış motordur.
    yalnız 800 cc olması,vergi dilimi olarak ta arada kalmasına sebep oluyar. 600 cc lik üstü motorlarda vergi dilimi bir üst kademede geçer.
    Hatta Altın elbiseli adamın fazer 8 için inceleme videosu mevcut izlemenizi tavsiye ederim.
    motorun ağır olduğundan bahsediliyor ufak bir denge kaybedilmesinde motoru düşebileğinden bahseditor.Ayna larının dışarı çıkık olduğu için trafikte araçlara çarpabileceğinden bahsediliyor.

Sonuç olarak iki motorda güzel almışken iki motorda da top case olması ve koruma demiri olmasına mümkünse zincir dişli setinin yıpranmış olması veya değiştirilmiş olmasına özen gösterin.

Motosikleti
    mash 5000 km/cbr 250 6500 km /xj6 f 49000 km
    Cbf 1000 kurye motoruna benziyor tipsiz birşey bana gore
    Fazer 800 iyidir ancak arka lastik cabuk kitleniyormus barkin pek beğenmedi.
    İkisinide almazdim yerinizde olsam .
    Z1000 sx e bindim ama anlatamam yasanir .cbf ile fazerden her yönden ustun. 50000 100000 km yapip z 1000 almayi düşünüyorum. Fiyati pahali biraz ikinci el 2013 modeller 31000 tlden basliyor

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler