Lastik İhtiyacı Olan Var Mı?
-
Merhabalar,
Bugün Ninja 300 motosikletime Pirelli Diablo Rosso 2 lastik taktırdım. Motosikletin üzerinde ki 3.700 KM kullanılan orjinal lastikler boşa çıktı.
Marka: IRC RX-01
Ön: 110/70
Arka: 140/70
Aramızda öğrenci olan, lastikleri eskiyen ama maddi durumlardan dolayı değiştiremeyen birileri varsa ücretsiz olarak verebilirim. Çıkan lastikler serviste olduğundan, İstanbul / Etiler servisine gidip almanız veya aynı serviste taktırmanız gerekecek.
Reklamlar
-
ibooo adlı üyeden alıntı
Merhabalar,
Bugün Ninja 300 motosikletime Pirelli Diablo Rosso 2 lastik taktırdım. Motosikletin üzerinde ki 3.700 KM kullanılan orjinal lastikler boşa çıktı.
Aramızda öğrenci olan, lastikleri eskiyen ama maddi durumlardan dolayı değiştiremeyen birileri varsa ücretsiz olarak verebilirim. Çıkan lastikler serviste olduğundan, İstanbul / Etiler servisine gidip almanız veya aynı serviste taktırmanız gerekecek.
Kardeşim helal olsun sana..Alkışlıyorum bu hareketinden dolayı...
-
Konu açılmışken yazayım, benimde elimde Honda Cb 125e den 200 km de çıkma Kenda marka lastikler var. Bende Bursa dan arkadaşlara ücretsiz verebilirim.
Not: Yol tutuşu çok kötü olduğu için değiştirdim, hiç bir sorunu yoktur.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:57 ----------
Ebatlarına şimdi baktım
Ön 80/100 18
arka 90/90 18
-
çok güzel bir davranış valla tebrikler
-
Aslında ben bir ara hıdrellezde yakmayı düşündüm, sonra unuttum gitti. Konu açılınca aklıma geldi.
Çok kötü kayıyor lastikler, birine kötülükte yapıyor olabilirim.
İki şey sonsuzdur insanoğlunun aptallığı ve evren. Albert EINSTEIN
-
öncelikle bu güzel davranışınız için tebrikler. evet yalan sölemeyelim kendileri pek iyi lastik değildir ama daha kötü lastik kullanan yada lastiğinin ömrü bitmiş bütçesi olmayan ihtiyacı olan birisinin elbet işine yarayacaktır.
-
-
hocam lastiklerin çıkış yılı ve haftası nedir?
-
eğer alıcı çıkmazsa ben alayım bari ziyan olmasın,
tam olarak nerede servisin ?
-
Bence lastiklerini kimseye verme gün gelir lastiğin patlar bişe olur yama tutmaz yeni lastik alacak paran olmaz eski lastiğin ile idare edersin
-
alkışlanacak bir düşünce ama yanlış. yol tutmadığı için çıkarıp bir kenara konulan lastiği başkasına vermek onun kaza yapmasına neden olabilir çünkü.
-
celikat adlı üyeden alıntı
alkışlanacak bir düşünce ama yanlış. yol tutmadığı için çıkarıp bir kenara konulan lastiği başkasına vermek onun kaza yapmasına neden olabilir çünkü.
Irc'ler yolu tutuyor ancak rosso2 nin verdiği performansı vermiyor
"Tecrube, limitlerini bilmektir"
-
ilk mesajda konu sahibinin de değdiği gibi, maddi durumu olmayan, öğrenci olan adam gidip prelli almayacal hiçbir zaman. yine irc ve ya daha ucuzunu bulursa onu alacak. şu maddi empati konusunu bir aşamadık seninle
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
-
Daha kötü lastiğe sahip ya da lastiği tükenmiş / kötü durumda olanların kaza yapmasını da engelleyebilir.
Bu konuyu açmamın sebebi de zaten bu kişilere yardımcı olabilmek.
-
Karalı adlı üyeden alıntı
Irc'ler yolu tutuyor ancak rosso2 nin verdiği performansı vermiyor
aga benim emanet scooter'da irc lastik var, henüz yolu tuttuğuna şahit olmadım. o yüzden söyledim zaten yukarıdakileri.
-
Tebrikler arkadaşım. Bravo.
-
aga benim emanet scooter'da irc lastik var, henüz yolu tuttuğuna şahit olmadım. o yüzden söyledim zaten yukarıdakileri.
Arkadaşımın ninja 300üvar okadar viraj yapıyor (son nokta) daha düştüğünü göremedim inş gormemde;)
"Tecrube, limitlerini bilmektir"
-
ibooo adlı üyeden alıntı
Merhabalar,
Süper hareket ibo.
-
-
ibooo adlı üyeden alıntı
Merhabalar,
adamın hammaddesisin
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)