Üstadlar merhaba Kanuni S170t hakkinda ne dusunuyosunuz 0 almayi dusunuyorum guzelmidir alinirmi fikir verebilirseniz cok iyi olur simdiden cok tesekkurler
Üstadlar merhaba Kanuni S170t hakkinda ne dusunuyosunuz 0 almayi dusunuyorum guzelmidir alinirmi fikir verebilirseniz cok iyi olur simdiden cok tesekkurler
kanuni'den günah bile alınmaz. yılların kanuni kullanıcısıyım. diğer çinlilere yönel. mal kaliteli olabilir ama satış sonrası servis, yedek parça tedariği ve yedek parça fiyatında ben daha kötüsünü görmedim.
tipi falan guzel duruyo bu modelini kullanan varmi acaba
şekli güzel ama sıfır 125 cc honda 3300 iken ben olsam bir daha düşünürdüm
3300 liralık honda alınmaz, sadece adı honda diye o para verilmez motor bildiğin cg gibi bir şey hatta cg'den beter 4 vites ön fren kampana motor'mu var ya artık sene 2015 ! Baktı honda, ulan bu Türk insanı ne salak üzerine honda etiketi bastığımız ne varsa alıyorlar çaktı bunları memlekete, Bajaj Boxer o dediğiniz honda'ya 10 basar. Neymiş honda 125 ace'ymiş bırakın Allah aşkına insan ülkesinde böyle bir motor satıldığı için utanır yahu, içecek su - yiyecek ekmek bulunmayan ülkelerde satılıyor böyle modeller.
Hocam bırak bence Kanuni'yi felan çinli motor alınacaksa sadece Mondial Drift - Salcano Wolf alınır, başkada çinli alınmaz bence Drift'e yönel.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)