Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
6. sayfa BirinciBirinci ... 45678 ... SonuncuSonuncu

büyük japon motorlar çok pahalı deniyor ama..

Motovento
    REKLAM ALANI
    celikat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hayabusa
    Alıntı YouSuffer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tüm yorumları okudum çok komiksiniz ya. Herkes durumuna göre alır size göre hayabuse almak mantıklı kral olmaktır ama bazısı ıcınde bı scooter bı linea almak kral olmaktır. Cunku hayabusa ile pikniğe gidemezsiniz. Bazısı 20 bine motor alır benim arabam 20 bin lira motora o parayı verirmiyim 15 belki ama 20 bin vermem gerekirse hayabusa kullanmam vermem. Kısaca herkesin tuttuğu kendine bu saçma tartışmaları bırakın hayat devam ediyor yahu (cbr 125r / ford fusiondan selamlar)
    cbr 125r karenajlı commuter yahu. birde super sport diye pazarlamıyorlar mı onu, deli oluyorum.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Pekbipicadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB 600 Hornet ( Geçmiş : Piaggio X9 250 ,)
    İstanbul koşullarında en ucuz motor en pahalı arabadan daha iyidir , kendine ayıra bildiğin zaman ne kadar fazlaysa o kadar zenginsin demektir , İstanbul da motosiklet = Fazla zaman ise , motoru olan insan arabası olan insandan daha zengindir, yani araba almaktansa motor almak daha iyidir , fazla parayla da iyi ekipman alırsın.Kışı bahane eden tatlı su motorcuları hariç , onlar sıcak arabaların beklesinler nasıl katlanıyorlar anlamıyorum ama

Not: Bu konu saçma olduğu için bende yukarı da saçmalamaktan çekinmeden yazdım ayrıca kullandığın araç aynı zamanda 2 kişiden fazla bir aileye hizmet edecekse bütün durumun baştan hesaplanması gerekir
    Ben,keyfim ve kahya, her gün birimiz kullanıyoruz.

initial-D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FJR 1300
    hayabusanın 100.000 km den sonra para yiyeceğini düşünenler varsa

piyasada gezen yada ilanlarda olanmotorları açılmamış +200.000 km de çok motor olduğunuda söyleyeyim.

heleki hayabusa,iyi yağ koy,filtreyi zamnında değiştir.kaliyeli hava filtresi kullan sadece egzantrik zincir gergi seti değişirsin,sonra devam..

Motosikleti
    Hayabusa
    Alıntı initial-D adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayabusanın 100.000 km den sonra para yiyeceğini düşünenler varsa

piyasada gezen yada ilanlarda olanmotorları açılmamış +200.000 km de çok motor olduğunuda söyleyeyim.

heleki hayabusa,iyi yağ koy,filtreyi zamnında değiştir.kaliyeli hava filtresi kullan sadece egzantrik zincir gergi seti değişirsin,sonra devam..
    gelde bunu anlat burada? birazdan üzerine çullanırlar, hazırlıklı ol.
    initial-D bunu beğendi.

soccer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki inazuma
    Alıntı celikat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    onlara verdiğin para ile araba almaya kalksan ancak linea veya sembol veriyorlar adama. ben linea parasına hayabusa aldım. linea mı, busa mı? tabiiki busa, kim öper sembol'ü, linea'yı?
    farklı amaçlar, farklı harcamalar. sana göre motosiklet zevk işidir, sana göre büyük paraya en kralını alırsın. kimine göre araba gereklidir, aynı paraya orta halli bi araba alır.

şimdi benim 2011 fiestam var, herhalde bi busa eder. motosiklet olarak (commuter diye dalga geçilebilir, varsın geçilsin) TVS apache var. bana göre mantıklı olan bu. Tabi hayaller daha farklı olabilir ama gerçek bu..

Anladığım kadarıyla sen yol katetmek için aynı paraya motosiklet grubundan kralını alabilecek iken araba grubundan sade bi araç alınabileceği gerçeğini ortaya koymaya çalışmışsın, doğrudur.. ama gördüğün üzere farklı gruplar.. nokta

xbuky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Lucas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Konunun saçma olup olmadığı hakkında başka bir konu açıp anket yapsak, daha sonra konunun saçma olup olmadığı hakkında açılan anket konusunun asıl konudan daha da saçma olup olmadığı hakkında anket yapmak için konu açılması ne kadar saçma ise, bu konu da o kadar saçma.
    Saçma olan konulara yorum yapmak da, en az "saçma ise yorum yapmazsın" mantığı kadar saçma.
    Mutluluk iki bacak arasındadır.

MotorKafa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 1000 FA
    Sadece ilk sayfayı okudum. Ne zaman aldın bilmiyorum. hayırlı olsun güle güle kullan. Ama hayabusam var diye de bu kadar hava atılmaz arkadaş
    y.akan, hkn34 ve imtarky bunu beğendiler.

Motosikleti
    Hayabusa
    Alıntı MotorKafa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sadece ilk sayfayı okudum. Ne zaman aldın bilmiyorum. hayırlı olsun güle güle kullan. Ama hayabusam var diye de bu kadar hava atılmaz arkadaş
    ne kullanıyorsan söyle de forumca bizde faydalanalım?

C.Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 MH Drift - 2015
    Meraklı ve en önemlisi Hayabusa aşığı birisi olarak yurt dışı forumlarında zamanında 300 - 350 bin kilometrelere gelmiş ( motor yarılmadan orjinal motor ile ) motorlar gördüm, tabi bunların kullanıcılarının bilinçli adamlar oldukları her hallerinden belliydi adamlar en kaliteli yağları - en kaliteli bujileri kullanıyorlardı ve tabiri caiz ise '' ulan acaba 350 km/h yapabilirmiyiz ? '' diye makineyide devamlı sıkıştırmadıklarından eminim.

Yani kısaca Türkiye şartları ( yollar vb. ) bir motorun ömrünün %25'ini götürür ve sözüm meclisten dışarı bizim heyecanlı - deh'ten çüş'ten anlamayan anlamayan - litresi 15 liralık yağ koyup devamlı sıkmak isteyen halkımızda motorun %50 ömrünü yer etti'mi size totalde %75 ? Geldi'mi motorun kilometresi 50 bine ? hadi bakalım 60 bine gelmeden motor yarın

Edit: Bu arada konu gerekli ve ilgi çekici bir konu olmasa 2 günde Cevaplar: 106 - Görüntü.: 2.058 gibi bir istatistik olmazdı
    tuna_tour bunu beğendi.

YouSuffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XJ6N
    Alıntı celikat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cbr 125r karenajlı commuter yahu. birde super sport diye pazarlamıyorlar mı onu, deli oluyorum.
    Commuter felan değil, hayabusaya biniyorsun ama teknik bilgin yok sanırım yada sadece kendi bindiğin motorun markasının fanatiğinisin. Cbr piyasadaki tek ss - sport touring başlangıç motorudur (yzf var ama açıkcası arasındaki fiyat farkı 2-3 bin tl) Bende kimsede karenajlı commuter a 3 bin yerine 7 bin vermez bu honda vfr 800 e karenajlı cbf 600 demek gibi bişey. Herkesin tuttuğu kendine insanların sahip oldukları mallara laf atanlarada ben deli oluyorum...
    imtarky bunu beğendi.

Commuter felan değil, hayabusaya biniyorsun ama teknik bilgin yok sanırım yada sadece kendi bindiğin motorun markasının fanatiğinisin. Cbr piyasadaki tek ss - sport touring başlangıç motorudur (yzf var ama açıkcası arasındaki fiyat farkı 2-3 bin tl) Bende kimsede karenajlı commuter a 3 bin yerine 7 bin vermez bu honda vfr 800 e karenajlı cbf 600 demek gibi bişey. Herkesin tuttuğu kendine insanların sahip oldukları mallara laf atanlarada ben deli oluyorum...

1600 TL fark var yahu yeter 2-3 bin TL fark demenizden bıktım :D :D :D

Motosikleti
    XJ6N
    Alıntı xbuky adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    1600 TL fark var yahu yeter 2-3 bin TL fark demenizden bıktım :D :D :D
    Ben yazın 6000 de 7000 e aldım ben bakarken aynı şekilde 8 9 bindi gene motorlar ondan bakmadım bilemem

Motosikleti
    Hayabusa
    kullandığın motoru çok iyi biliyorum. zamanında envanterimde 2005 model repsol'ü vardı. bildiğin commuter'in karenaj takılmışıdır cbr 125. oturuş pozisyonu, gidon tasarımına bakarsan durumu anlarsın. gidon SS segmentine göre çok yukarıdadır. dik oturarak kullanabileceğin bir motordur. üzerine yatamazsın, yatsanda gören güler zaten. diğer commuterlerden farkı su soğutmalı motorudur, ona da ne gerek varsa artık 125cc motorda? benim kullandığım dönemde bir kere fan açtı motor. ha birde arka fren disk. bunlar olunca ss olmuyor bir motor.

Ben yazın 6000 de 7000 e aldım ben bakarken aynı şekilde 8 9 bindi gene motorlar ondan bakmadım bilemem
    Sıfır fiyatında ki farkı bu. İkinci elde de km ve yıllarını aynı yapıp bakınca da arada 1000 1500 TL fark oluyor. He bazı yzf'ci arkadaşlar var, onlarda egzosu plakası falan ekledim diyip bindiriyor.

tuna_tour - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MZ ETZ 301- YAMAHA YBR 125- YAMAHA XTZ 660 TENERE
    senin cbr 125 e sahip olman o motorun commuter-sport-süper-touring olmasına engel mi sanıyosun, bariz gerçeği değiştirmez
    Fırtınanın şiddeti ne olursa olsun; Martı sevdiği denizden asla vazgeçmez

Motosikleti
    Hayabusa
    Alıntı tuna_tour adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    senin cbr 125 e sahip olman o motorun commuter-sport-süper-touring olmasına engel mi sanıyosun
    yahu dar zamanımda 4500 liraya sıfır km. almıştım ben bunu. 8500 km kullandım o zaman, nasıl satacağımı saşırdım. neyseki dar zaman kısa sürdüde kurtuldum bundan gittim dört baca aldım ötv %37 olmadan önce.

berbat ötesi bir motor yahu. hani markası honda olmasa mondial'mi lan bu diyebileceğin bir motor yani.

Motosikleti
    XJ6N
    BEnim sahip olmamla alakası yok. Honda gibi bir marka commuter olarak satmıyorsa, ben 1.81 boyla yatabılıyor yada dik duramıyorr yada 2014 kasasına oturmadıysanız bu bilgisizliktir. Büyük bir motor değil, hayabusacılara commuter belki ama BAŞKASININ MALINI KOTULEMEK VE BAŞKA SINIFA SOKMAK APAYRI BİŞEY. Daha açıktır umarım, birgün büyükçekmeceye beklerim 2014 kasası gayet oturaklı sağlam commuter havasında değil bu yazıları 2 kere düşünün yazarken o yüzden. Bir ss değil bir yarış karenajlı değil malesef ilerde busam olursa bende busa busa yazarım ama sınıfında tek ss-supersporttur.

Motosikleti
    Hayabusa
    BEnim sahip olmamla alakası yok. Honda gibi bir marka commuter olarak satmıyorsa, ben 1.81 boyla yatabılıyor yada dik duramıyorr yada 2014 kasasına oturmadıysanız bu bilgisizliktir. Büyük bir motor değil, hayabusacılara commuter belki ama BAŞKASININ MALINI KOTULEMEK VE BAŞKA SINIFA SOKMAK APAYRI BİŞEY. Daha açıktır umarım, birgün büyükçekmeceye beklerim 2014 kasası gayet oturaklı sağlam commuter havasında değil bu yazıları 2 kere düşünün yazarken o yüzden. Bir ss değil bir yarış karenajlı değil malesef ilerde busam olursa bende busa busa yazarım ama sınıfında tek ss-supersporttur.
    yahu honda tabiki SS diyecek ki satış olsun. oraya commuter yazsa gidip kim bir çuval para verip alır?

tuna_tour - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MZ ETZ 301- YAMAHA YBR 125- YAMAHA XTZ 660 TENERE
    süper olduğu kesinde sportu nerede onu bulamıyoruz
    Fırtınanın şiddeti ne olursa olsun; Martı sevdiği denizden asla vazgeçmez

Motosikleti
    XJ6N
    Herkes o kategoriye yazıya bakarak mı alıyor yahu?

Benım farklı bir motorum olsa ve bilgim olmasa burada yorum yapmam (he yukarıdaki gibi forumda hep kendi motoru övüyor ehehe diyecek var onlara sadece gülüyorum) Comuuter da kullandım (cbf ybr tvs ve bikaç çin malı denedim enazından, bu motor commuter felan değil bu işler o kadar basit değil karenaj koy yaz 8 bin millet o kategoride ohhoo alalım demiyor, bu motorda her ülkede çoook fazla satılıyor avrupada felan böyle desenir çok gülerler forumlarda çunku her motoru dogru şekilde kategorize etmek gereklidir.

Son olarak facebook ta cbr 125r sayfası var global, oraya böyle bir commuter yorumu yazın avrupadaki yabancılar çok komiklerine gider ve teknik/kullanım olarak çoook fazla bilgi verirler size neden bu motor commuter değil diye..
    imtarky bunu beğendi.

REKLAM ALANI
6. sayfa BirinciBirinci ... 45678 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)