büyük japon motorlar çok pahalı deniyor ama..
-
26 Kasım 2014, 12:47
celikat adlı üyeden alıntı
ya ben kimse ile aşık maşık atmam. bana cevap verene bende cevap veririm. nezaketen cevap verdiyse nezaketen cevap veririm, yok kaşınıyorsa da kaşırım.
Güzel kardeşim tamam hepimiz anladık senin için en ideal olan Hayabusa. Tamamda sana ideal olan herkese ideal olacak anlamına gelmiyor. Konuyu bu kadar dallandırıp budaklandırmaya gerek yok ki.
Yok kaşırım yok nezaketen cevap veririm... Birincisi bu dediğini herkese açık sahibi olmadığın bir forumda HAK olarak göremezsin. Görüyorsan zaten bir sıkıntın var demektir bence bunun üzerine biraz düşün. Sırf adam senin motorunun kendisine uymadığını söylediği için bu kadar tepki göstermen normal değil. Diyeceksin ki "adam hakaret vari konuşuyor" tamam da sen baştan linea alan akılsızdır demeye getirdin. Bak seninki de hakaret oldu....
Madem Hayabusa ile mutlusun sen dalgana bak, ben SUV ile mutlu olayım, öbürü ferrari ile mutlu olsun, beriki linea ile. Başkasının neye binmeyi tercih ettiği zaten esenin mevzun değil. dimi aslan parçası? yok herkes Hayabusa kullansın diğer markalara kimse bakmasın diyorsan ya herkese Hayabusa hediye edeceksin, ya hayabusa kampyası yapılması için ön ayak olacaksın firma ile konusup yada diğer markaların fabrikalarının kapanmasını sağlayacaksın yasaklatacaksın böylece herkes senin sevdiğini sevmek zorunda kalacak.
Bak arkadaşım ZEVKLER ve RENKLER TARTIŞILMAZ ! bu kadar basit...
ÖNEMLİ NOT: Bir konu açılıyorsa herkes gelir kendi fikrini beyan eder kimsede sen niye fikir beyan ediyorsun diyemez. ama hepinizin ki kötü benimki şahane bir fikir beyanı değildir
hadi Allah selamet versin
Reklamlar
-
26 Kasım 2014, 12:52
Murat.K. adlı üyeden alıntı
Güzel kardeşim tamam hepimiz anladık senin için en ideal olan Hayabusa. Tamamda sana ideal olan herkese ideal olacak anlamına gelmiyor. Konuyu bu kadar dallandırıp budaklandırmaya gerek yok ki.
yazdıklarımdan bunu mu anladın?
Yok kaşırım yok nezaketen cevap veririm... Birincisi bu dediğini herkese açık sahibi olmadığın bir forumda HAK olarak göremezsin. Görüyorsan zaten bir sıkıntın var demektir bence bunun üzerine biraz düşün. Sırf adam senin motorunun kendisine uymadığını söylediği için bu kadar tepki göstermen normal değil. Diyeceksin ki "adam hakaret vari konuşuyor" tamam da sen baştan linea alan akılsızdır demeye getirdin. Bak seninki de hakaret oldu....
linea alan akılsızdır diye nerede yazmışım allah aşkına ya? araba ile motor aynı şey mi? linea'mı busa'mı, tabiki busa dedim "KENDİ AÇIMDAN".
Madem Hayabusa ile mutlusun sen dalgana bak, ben SUV ile mutlu olayım, öbürü ferrari ile mutlu olsun, beriki linea ile. Başkasının neye binmeyi tercih ettiği zaten esenin mevzun değil. dimi aslan parçası? yok herkes Hayabusa kullansın diğer markalara kimse bakmasın diyorsan ya herkese Hayabusa hediye edeceksin, ya hayabusa kampyası yapılması için ön ayak olacaksın firma ile konusup yada diğer markaların fabrikalarının kapanmasını sağlayacaksın yasaklatacaksın böylece herkes senin sevdiğini sevmek zorunda kalacak.
aga sen yazdıklarımı bir baştan sona tekrar okusana, rica ediyorum. şu söylediklerinin hiç birisini bulamayacaksın söylediklerim içinde.
Bak arkadaşım ZEVKLER ve RENKLER TARTIŞILMAZ ! bu kadar basit...
aksini iddia eden mi olmuş? ettiyse kim etmiş?
-
26 Kasım 2014, 12:55
işte İDO yu alan grup bizim milleti çok iyi bildiği için dinamik fiyatlama sistemleri, yoğun saatlerde yüksek fiyat uygulamaları, öpüyo da öpüyo
-
26 Kasım 2014, 12:56
tuna_tour adlı üyeden alıntı
işte İDO yu alan grup bizim milleti çok iyi bildiği için dinamik fiyatlama sistemleri, yoğun saatlerde yüksek fiyat uygulamaları, öpüyo da öpüyo
müstehakız çünkü.
-
26 Kasım 2014, 13:01
aga sen yazdıklarımı bir baştan sona tekrar okusana, rica ediyorum. şu söylediklerinin hiç birisini bulamayacaksın söylediklerim içinde.
ya ben yanlış anlatmışım ya sen yanlış anlamışsın. ikimizinde canı sağ olsun.
demem o ki neyin daha ideal olduğu (ister araba, ister motor, isterse bisiklet) kişiden kişiye değişir. bunu tartışmak anlamsız...
Dip not: ideal den kasıt fiyat/fayda karşılaştırmasıdır.
-
26 Kasım 2014, 13:07
ya ben yanlış anlatmışım ya sen yanlış anlamışsın. ikimizinde canı sağ olsun.
demem o ki neyin daha ideal olduğu (ister araba, ister motor, isterse bisiklet) kişiden kişiye değişir. bunu tartışmak anlamsız...
Dip not: ideal den kasıt fiyat/fayda karşılaştırmasıdır.
aslına bakarsan bu başlığın açılış amacı fiyat/fayda filan değil.
50 bin lira japon motosiklet için aslında çokta fazla değil demek istedim ve buna güzel de bir örneği linea ile verdim. konu sonradan başkalarının konuyu isteyerek ya da istemeyerek çarpıtması ile senin söylediğin noktaya geldi.
-
26 Kasım 2014, 13:33
ona katılıyorum. bu kadar yüksek torklu bir hız canavarı için 50bin lira çok değil lakin bu kıyaslamaya girildiğinde ister istemez konu fiyat/fayda ilişkisine gelecek. bunun en temel sebebi de uygulanan vergiler. belki vergiler bu kadar yüksek olmasa idi 50 yerine 60bin verilip ikisi bir arada alınabilir noktasında olunacak idi böylece bu fiyat fayda ilişikisi tamamen konu dışı olacak idi.
-
26 Kasım 2014, 13:46
aslına bakarsan bu başlığın açılış amacı fiyat/fayda filan değil.
50 bin lira japon motosiklet için aslında çokta fazla değil demek istedim ve buna güzel de bir örneği linea ile verdim. konu sonradan başkalarının konuyu isteyerek ya da istemeyerek çarpıtması ile senin söylediğin noktaya geldi
yani, siz kendi seçiminizi meşrulaştırmak, en akıllıca kararı ben verdim demek istiyorsunuz. ayrıca fiyat/fayda değilse fiyatın fazla veya az olmasındaki kriteriniz nedir? insanların konuyu çarpıttıkları veya anlamadıları yok, dediklerinizden ne anlaşılabileceğini veya aslında kendi kafanızın arkasında ne olduğunu bilmek lazım. bence sizin asıl düşünüşünüz, "ben toplumda genel geçer kabul görmeyen bir karar verdim, seçimimin çok da mantıklı olduğunu düşünüyorum ancak tek başıma bu durumu kendime anlatamıyorum toplumun onayına ihtiyacım var" şeklinde. Bu tabi insan doğası gereği normal bir düşünüş, anormal olan insanların bu şekilde anlamasına rağmen sizin insanların yanlış anladığını savunmanız. Çözüm ise, eğer gerçekten kararınızın mantıklı olduğunu düşünüyorsanız kimseden bunu olumlamasını veya onaylamasını beklemeden kendi doğrunuzu uygulamanız. Siz kişisel durumunuzu ihtiyaçlarınızı ve bulduğunuz çözüm olarak hayabusa almak olduğunu anlatsanız ve arkadaşlar sizce mantıklı bir seçim mi deseniz, insanlar da kendi düşünceleriyle size destek olabilir ancak bu şekilde bir konu ve tavır haliyle tepki çeker.
evet 50.000 TL bence de motosiklete verilebilir, ama benim gelirime göre benim ihtiyaçlarıma göre. ayda 1.000 TL-2.000 TL'ye çalışıp ev geçindiren adam için misal çok fazla ve çok lüks. Haliyle, geliri ve ihtiyaçları farklı olan birine siz böyle deyince de onlara saçma geliyor. Yılda 1 milyon dolar kazansam misal şu anda bana motosiklete, arabaya veya eve verilmesi çok mantıksız gelen meblağlar (örneğin, o fiyata o ev o araba mı alınır, onu yapacağıma x yaparım) bir anda mantık kazanabilir. kişilerin farkı bütçeleri, buna göre farklı ihtiyaçları ve bu fiyatlara bu ihtiyaçları karşılamak için malların farklı fiyat segmentleri var. Misal öğrenciyken zor bela aldığım CBR 125 zamanlarında, ne gerek var o kadar param olsa ona vermem dediğim motosikletler şu anda çok mantıklı makul geliyor. Jay Leno olsan, roket motorlu motosiklet almak da çok makul olabilir ama dünyanın ezici çoğunluğu için sadece bir fantezi.
bence, ortak unsur olan iki tekere bakın, iki tekeri olup motosiklet süren herkesle ortak yönlerimiz var. O sürüşün zevkini çünkü bilmeyen anlayamaz ama hayabusa'ya binen de, çin scooter'a binen de, panigale'ye binen de paylaşır. Kimseyi, motosiklet seçimi, gelir durumu, motosiklet tarz seçimi nedeniyle dışlamamak, kendimize mantıklı gelen seçimlerin başkalarına uygun olmayabileceğini de unutmamak lazım.
Bu arada, "motosikletler çok pahalı hadi almayalım da görsünler bak bakalım fiyatlar nasıl iniyor" tezine ilişkin yazdıklarıma tekrar ve biraz araştırarak bakarsanız ne demek istediğim belki netlik kazanır. bakmanız gereken şey "tam rekabet/oligapol/monopson veya monopol durumlarında fiyat nasıl oluşur". verdiğiniz örnek tek bir markanın tek bir modeli üzerinden, bu şekilde analiz yapamazsınız.
-
26 Kasım 2014, 14:01
-
26 Kasım 2014, 14:05
mithrelios adlı üyeden alıntı
yani, siz kendi seçiminizi meşrulaştırmak, en akıllıca kararı ben verdim demek istiyorsunuz. ayrıca fiyat/fayda değilse fiyatın fazla veya az olmasındaki kriteriniz nedir?
el insaf be kardeşim. konuyu hiç mi okumadan söyledin bunları? kendi seçimim kendimden başkasını bağlamayacağına göre neyi niçin meşrulaştırmaya çalışayım? fiyat/fayda değil tabiki. 50 bine teknoloji harikası motoru alabilirken, aynı para kalitenin dibi linea veriyorlar, dolayısı ile 50 bin lira japon motoru için çok değildir diye en az on kere yazdım şurada. yazdığımı anlamamakta neden hala ayak sürüyorsunuz, onu da kusura bakmayın, ben anlamıyorum?
insanların konuyu çarpıttıkları veya anlamadıları yok, dediklerinizden ne anlaşılabileceğini veya aslında kendi kafanızın arkasında ne olduğunu bilmek lazım. bence sizin asıl düşünüşünüz, "ben toplumda genel geçer kabul görmeyen bir karar verdim, seçimimin çok da mantıklı olduğunu düşünüyorum ancak tek başıma bu durumu kendime anlatamıyorum toplumun onayına ihtiyacım var" şeklinde. Bu tabi insan doğası gereği normal bir düşünüş, anormal olan insanların bu şekilde anlamasına rağmen sizin insanların yanlış anladığını savunmanız.
toplum kim ki onların onayına ihtiyacım olsun? ben kararlarımı başkalarının düşüncelerine göre şekillendirenlerden değilim. aman toplum ne der, konu komşu ne der falan filan beni bozar, kepek yapar. konuya bir, komşuya iki derim inceden.
Çözüm ise, eğer gerçekten kararınızın mantıklı olduğunu düşünüyorsanız kimseden bunu olumlamasını veya onaylamasını beklemeden kendi doğrunuzu uygulamanız. Siz kişisel durumunuzu ihtiyaçlarınızı ve bulduğunuz çözüm olarak hayabusa almak olduğunu anlatsanız ve arkadaşlar sizce mantıklı bir seçim mi deseniz, insanlar da kendi düşünceleriyle size destek olabilir ancak bu şekilde bir konu ve tavır haliyle tepki çeker.
çözüme gerek yok, çünkü toplumu filan dikkate almıyorum. onlar kendi dalgalarına baksınlar, ben kendi dalgama.
evet 50.000 TL bence de motosiklete verilebilir, ama benim gelirime göre benim ihtiyaçlarıma göre. ayda 1.000 TL-2.000 TL'ye çalışıp ev geçindiren adam için misal çok fazla ve çok lüks. Haliyle, geliri ve ihtiyaçları farklı olan birine siz böyle deyince de onlara saçma geliyor.
böyle düşünenler akıl yoksunu maalesef. zira kimseye gidin 50 bin verin motor alın diye dikte eden yok ortalıkta. kendi kendilerine gelin güvey oluyorlar.
Bu arada, "motosikletler çok pahalı hadi almayalım da görsünler bak bakalım fiyatlar nasıl iniyor" tezine ilişkin yazdıklarıma tekrar ve biraz araştırarak bakarsanız ne demek istediğim belki netlik kazanır. bakmanız gereken şey "tam rekabet/oligapol/monopson veya monopol durumlarında fiyat nasıl oluşur". verdiğiniz örnek tek bir markanın tek bir modeli üzerinden, bu şekilde analiz yapamazsınız.
motosikletlerin ülkemizde çok pahalı olduğu doğrudur. ama verdiğim örneğe bakarsak teknoloji fakiri giriş seviyesi arabalar çok daha pahalı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:03 ----------
tuna_tour adlı üyeden alıntı
linea yada hayabusayada 50.000 TL vermem, linea o parayı hakeden bir araba değil, hayabusayı alsam ne benzinine ne kaskosuna ne sigortasına ne bakımına yetişemem
ama bana sorarsanız çok pahalı olsa dahi yemeden içmeden para verebileceğin uykularını kaçıran motor hangisi aha budur
http://i.hizliresim.com/Vyor1q.png
senin yoğurt kabı hayabusana 5 çakar tek sayar
buna motosiklet değil ama motorlu bisiklet niyetine binebilirim.
-
26 Kasım 2014, 14:10
valla ben bayıla bayıla biner yatağıma yatırı üstünü örter sarılır uyurum
-
26 Kasım 2014, 14:16
toplum, birlikte yaşadığımız, iş bölümü yaptığımız, benim karnımı doyurmam için yemek üreten, benim kullanmam için bin bir çeşit aletler üreten, benim de kendi uzmanlık alanımda çalışarak onlar için bişeyler yapmak istediğim, o ya da bu şekilde ilişkide olduğum tüm insanlardır. Ve evet eğer ergenlik geçtiyse toplumun ne düşündüğü ne yaptığı ne söylediği herkesi ilgilendirir. Ancak bazı durumlarda, "ben toplumu salamam onlar koyun ben muhteşemim" düşüncesi altında aslında alttan alta bir onay ihtiyacı devam eder.
ben sizin konunuz ve cevaplarınızdan bunu hissettim ve algıladım. Şimdi kendinizi ondan üstün gördüğünüz ve linea alma kararı vermiş bir bireyin yerine koyun ve dediklerinizin karşınızdakine ne hissettirebileceğini bir düşünün. Kendi ihtiyacını karşılayacak olanın linea olduğunu (veya başka bir araba) düşünmüş, kendisi veya ailesi rahat etsin diye borca harca girip zorla da olsa bunu almış biri bu başlığı ve yazdıklarınızı görse nasıl düşünür. daha az önce bana olan cevabınızda böyle düşünenlere "akıl yoksunu" demişsiniz. benim itirazım bunadır. eğer anlamlı bir tartışma yapmak, insanların fikirlerini almak istiyorsanız yanlış bir usluptasınız, haa eğer cevabınızda dediğniz gibi "çözüme gerek yok, çünkü toplumu filan dikkate almıyorum. onlar kendi dalgalarına baksınlar, ben kendi dalgama." derseniz bu forumda ne işim var neden konuyu açıyorum diye sormanız lazım kendinize.
-
26 Kasım 2014, 14:19
Yav tamam en çok para sende var. En kral motor senin.
En zengin sensin. Hayabusan çok güzel.
Hatta o kadar güzel ki, güzel kelimesi yetersiz kaldığı için utanıyorum şu an.
Nasıl tarif etsem, hani bazı motorlar böyle çok güzel çok kaliteli olur ya, onlar senin motorunun yanında kalitesiz.
Mesela şimdi bu hayabusa 50.000 lirayı hak ediyor ya, sen git bunu 100.000 liraya al ben gene hak ediyor derim. O derece hak ediyor yani.
Acayip çılgın kaliteli muhteşem teknolojik parasını hak eden bir motor.
Bu arada linea'nın anasını avradını... Öyle arabanın ben ta a...
-
26 Kasım 2014, 14:21
mithrelios adlı üyeden alıntı
toplum, birlikte yaşadığımız, iş bölümü yaptığımız, benim karnımı doyurmam için yemek üreten, benim kullanmam için bin bir çeşit aletler üreten, benim de kendi uzmanlık alanımda çalışarak onlar için bişeyler yapmak istediğim, o ya da bu şekilde ilişkide olduğum tüm insanlardır. Ve evet eğer ergenlik geçtiyse toplumun ne düşündüğü ne yaptığı ne söylediği herkesi ilgilendirir. Ancak bazı durumlarda, "ben toplumu salamam onlar koyun ben muhteşemim" düşüncesi altında aslında alttan alta bir onay ihtiyacı devam eder.
toplumu varlığından bile habersizim diyecek kadar hiç sallamadım bugüne kadar.
ben sizin konunuz ve cevaplarınızdan bunu hissettim ve algıladım. Şimdi kendinizi kendinizi ondan üstün gördüğünüz ve linea alma kararı vermiş bir bireyin yerine koyun ve dediklerinizin karşınızdakine ne hissettirebileceğini bir düşünün.
okuduklarımı adam gibi anladıysa hiç bir şey hissetmez, gider güle güle biner arabasına. ha belki biraz kazıklanmış hissedebilir kendisini.
Kendi ihtiyacını karşılayacak olanın linea olduğunu (veya başka bir araba) düşünmüş, kendisi veya ailesi rahat etsin diye borca harca girip zorla da olsa bunu almış biri bu başlığı ve yazdıklarınızı görse ne der. daha az önce bana olan cevabınızda böyle düşünenlere "akıl yoksunu" demişsiniz. benim itirazım bunadır. eğer anlamlı bir tartışma yapmak, insanların fikirlerini almak istiyorsanız yanlış bir usluptasınız, haa eğer cevabınızda dediğniz gibi "özüme gerek yok, çünkü toplumu filan dikkate almıyorum. onlar kendi dalgalarına baksınlar, ben kendi dalgama." derseniz bu forumda ne işim var neden konuyu açıyorum diye sormanız lazım kendinize.
linea hayabusa'nın karşısına fiyat dengi olduğu için konuldu.
-
26 Kasım 2014, 14:22
Fırtınanın şiddeti ne olursa olsun; Martı sevdiği denizden asla vazgeçmez
-
26 Kasım 2014, 14:25
MotorKafa adlı üyeden alıntı
Yav tamam en çok para sende var. En kral motor senin.
En zengin sensin. Hayabusan çok güzel.
Hatta o kadar güzel ki, güzel kelimesi yetersiz kaldığı için utanıyorum şu an.
Nasıl tarif etsem, hani bazı motorlar böyle çok güzel çok kaliteli olur ya, onlar senin motorunun yanında kalitesiz.
Mesela şimdi bu hayabusa 50.000 lirayı hak ediyor ya, sen git bunu 100.000 liraya al ben gene hak ediyor derim. O derece hak ediyor yani.
Acayip çılgın kaliteli muhteşem teknolojik parasını hak eden bir motor.
Bu arada linea'nın anasını avradını... Öyle arabanın ben ta a...
okuduğunu anlamayan bir vatandaş daha gelmiş, hoş gelmiş. arkadaşım konu sahibinin ne yazdığına, ne anlattığına bir bakın önce. konuyu başka yere çeken mesajları okuyup kendinizi gaza getirip gelip burada yazmayın, rica ediyorum.
-
26 Kasım 2014, 14:34
okuduğunu anlamayan bir vatandaş daha gelmiş, hoş gelmiş. arkadaşım konu sahibinin ne yazdığına, ne anlattığına bir bakın önce. konuyu başka yere çeken mesajları okuyup kendinizi gaza getirip gelip burada yazmayın, rica ediyorum.
dostum belki sen kendini yanlış veya eksik ifade etmiş olabilir misin? Niyetinin öyle olmadığını defalarca kez yazdın ancak bu ülkede forumculuk demek ilk sayfayı yarım yamalak okuyup son sayfadan devam ederek direk cevap yazmaktan ibarettir. Adamlar 200 sayfa motor hakkında her konuyu tartışıyorlar adam gelip en son sayfaya aynı soruyu tekrar tekrar soruyor...
hadi buradaki arkadaşların hepsi 8 sayfayı da okudu diyelim. ve halen aynı düşünce ile mesaj yazılıyor ise burada bir miktarda sende de hata var anlamına geliyor. demek ki kendini ya tam ifade edememişsin veya tamamen tersten anlatmışsın. burada 100 kişi toplansak aynı mesajı 100 farklı şekilde anlamayı beceririz. bu biraz bizlerin okuduğunu anlama ve yorumlama becerisinden kaynaklanır birazda anlatanın ifade becerisinden...
siyaset kısmında bir konu var Öğretmenlik ve Öğretmek Kutsal bir meslek midir diye. hah işte bu kapasite sıkıntısı yüzünden Öğretmek ve öğretmenlik kutsaldır. seninki de biraz bu şekilde olmuş bir tezin var ancak tezi anlatma şeklin senden veya okuyandan dolayı farklı anlaşılıyor. ben bile ilk başta diğer arkadaşlar gibi anladım ta ki sen benim niyetim öyle demek değildi diyene kadar...
-
26 Kasım 2014, 14:36
dostum belki sen kendini yanlış veya eksik ifade etmiş olabilir misin? Niyetinin öyle olmadığını defalarca kez yazdın ancak bu ülkede forumculuk demek ilk sayfayı yarım yamalak okuyup son sayfadan devam ederek direk cevap yazmaktan ibarettir. Adamlar 200 sayfa motor hakkında her konuyu tartışıyorlar adam gelip en son sayfaya aynı soruyu tekrar tekrar soruyor...
hadi buradaki arkadaşların hepsi 8 sayfayı da okudu diyelim. ve halen aynı düşünce ile mesaj yazılıyor ise burada bir miktarda sende de hata var anlamına geliyor. demek ki kendini ya tam ifade edememişsin veya tamamen tersten anlatmışsın. burada 100 kişi toplansak aynı mesajı 100 farklı şekilde anlamayı beceririz. bu biraz bizlerin okuduğunu anlama ve yorumlama becerisinden kaynaklanır birazda anlatanın ifade becerisinden...
siyaset kısmında bir konu var Öğretmenlik ve Öğretmek Kutsal bir meslek midir diye. hah işte bu kapasite sıkıntısı yüzünden Öğretmek ve öğretmenlik kutsaldır. seninki de biraz bu şekilde olmuş bir tezin var ancak tezi anlatma şeklin senden veya okuyandan dolayı farklı anlaşılıyor. ben bile ilk başta diğer arkadaşlar gibi anladım ta ki sen benim niyetim öyle demek değildi diyene kadar...
hocam konunun ikinci mesajına bakarsan anlayanın anladığını görürsün. çok uzağa bakmaya gerek yok hani. hatta sonra anlamayan, yanlış anlayanlar için en az on kerede ne demek istediğimi anlattım konu içinde. ee ben daha ne yapayım yani? milletin işi gücü yok goy goy peşinde heralde.
-
26 Kasım 2014, 14:40
hocam konunun ikinci mesajına bakarsan anlayanın anladığını görürsün. çok uzağa bakmaya gerek yok hani. hatta sonra anlamayan, yanlış anlayanlar için en az on kerede ne demek istediğimi anlattım konu içinde. ee ben daha ne yapayım yani? milletin işi gücü yok goy goy peşinde heralde.
sen yinede acaba "bende de eksik anlatım var mı" kısmını bir düşün zarar gelmez
-
26 Kasım 2014, 14:46
sen yinede acaba "bende de eksik anlatım var mı" kısmını bir düşün zarar gelmez
düşünüyorum ama yok be kardeşim. dediğim gibi en az on kere ayrıntılı, açıklayıcı şekilde izah ettim. daha ne yapayım? hani ilkokul çocuğuna anlatır gibi de anlatılmaz ki kazık kadar adamlara?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)