Lüks jipinde trafikte hapsolmuş, çareyi elindeki akıllı telefonunda oyun oynamakta bulan plaza çocuğunu görünce ;
"Senin infinitin benim Kayımço'nun önünde diz çöküp tövbe eder " diyordum ben de. Motosiklet neresinden bakarsanız bakın büyük nimet.
Hocam fiyat bakımından kıyaslayalım demişsin de işin içine sıkışık trafik, yüksek cc motoru haklı çıkarmaya çalışmak filan girmiş. İstanbul trafiğinde herhangi bir iki teker diyelim, bitirelim bu mevzuyu.
Evet bi motora 10bin verilir mi ya deyip, borca harca krediye girip 30bine 4 teker alıp, evinin önünde "lazım olursa kullanırız" diyen kişiler çok.Ama hiç bir etkenin olmadığı bir ortam düşünelim, trafik,yakıt derdi, işletme maliyeti, mtv vergisi olmasın. Motor mu araba mı diye sorsak burda sadece kişisel zevklere göre yanıt alırız.
Dört teker bedenimi, iki teker ruhumu taşır deyip susuyorum
yeni konular beklıyoruz celıkat hehehe..
o parayla birtane araba 1 tanede 250 cc motor alırdım keyfime bakardım 300 km hıza çıkacak kadar bencil değilim hiç biryerede acelem yok arabayla gidilecek yere arabayla motorla gidecek yere motorla giderdim 2 aracada ihtiyaç yönünden bakıyorum hobi olarak bakmıyorum hobi olarak kıyaskarsak kimiside derki kumandali helikopter eniyisi kimisi pul koleksiyonunu söyleyebilir kimisi küçük oyuncak araba koleksiyonu nu gösterebilir hangi tekerlekliyle işinizi görüyorsanız o sizin için bir nimettir sakat bir adam nasılki tekerlekli samdalyeye ihtiyacı var insanında taşıta ihtitacı var gereksiz muhabbet görüyorum bu mevzuları
Toprağı hatmeden asfalta hükmeder
Twitter/instagram @ywitcan
Yiğit Can
arkadaşım karbon kadrolu, elektronik vites sistemli,karbon jantlı bisiklet müsadenle pahalı olsun yani. adam bisiklette uzay teknolojisi kullanmış, gelmiş burada bisiklette 70 bin diyorsun. aynı uzay ve havacılık teknolojilerinin yer aldığın bugatti veyron kaç para? o da çok pahalı değil mi?
sen hiç linea'da, hayabusa'da uzay teknolojisi gördün mü? o yüzden de son kullanıcıları alabileceği seviyede fiyatları.
örnek verirken daha dikkatli olalım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:19 ----------
en sıkışık trafikte hayabusa veya cbf 150 arasında gideceğin noktaya beş dakika ya farkeder ya farketmez. ha dersen ki, peki ya goldwing olsa, o da iki tekerli? o maalesef bekler arabaların arkasında. ama bende derim ki istisnalar kaideyi bozmaz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:21 ----------
bende senden yeni örnekler bekliyorum. mesela bisikletten sonra uzay mekiği örneği filan bekliyorum. sonra da el arabası örneği verirsin. güzel oluyor böyle, eğleniyoruz forumca.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:24 ----------
doğru hayabusa otomobil değil.
ortada 50 bin lira var.
motosiklet almak istersen sana efsane veriyorlar.
araba almak istersen a veya b segmentinin dibini veriyorlar.
dolayısı ile 50 bin lira motor için çokta para olmuyor baktığın zaman.
onu anlatmaya çalıştım ama anlayana.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:28 ----------
olay 300 e çıkmak filan değil ki? motosikletin efsanesine binebilmek. kaldi ki 125cc motorumda var.
öyle bir hareket yaparsan motoru kucağına alma şansın çok yüksek. o yüzden 3. viteste yapıyoruz o hareketi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:32 ----------
tercih meselesi. ben istanbul'da arabayı hiç bir zaman tercih etmem.
şimdi konuyla alakalı hemde alakasız olacak ama ben yine dökiim içimi size arkadaşlar ... bu havada binecek çalışan bi arabam yok maalesef, arabam bozuk yaptırıp aç gezeceğime, motora binip yarı aç geziyorum , fakirim yani :D hayabusa da linea da çok uzak mevzular :D işle ev arası 10 km ofise geldiğimde denize düştüğümü sandı arkadaşlar :D eğer ki binecek arabam olsaydı bu havada kesinlikle motor keyifli değil bunu belirtmek isterim, bu YDS nin uzun motor çizmesini aldım hayvanca bi para ama hakkaten zerre kadar su geçirmiyor tavsiye ederim gençler ben memnun kaldım, eksi yanlarıda var tabanı çok kalın olduğundan arka fren hissiyetı biraz zayıf ve bileği aşağı yukarı oynatmak zor oluyor
Düğün pahalı diye eşcinsel olmak ne kadar mantıklı ise, linea pahalı diye hayabusa almakta o kadar akıl karıdır.
Not: Çok pahalı bir capon motoruna binen doktorun, soğuk havalarda döküntü bir arabaya bindiğini gördü bu gözler. Araba dediğimiz zamazingo her zaman gereklidir.
kız yatak odası dahil olmak üzere herşeyi alsın, gitsin kendi kendine otursun, bana bulaşmasın, ben evlenmem bir daha türk kızı/kadını ile.
Tüm yorumları okudum çok komiksiniz ya. Herkes durumuna göre alır size göre hayabuse almak mantıklı kral olmaktır ama bazısı ıcınde bı scooter bı linea almak kral olmaktır. Cunku hayabusa ile pikniğe gidemezsiniz. Bazısı 20 bine motor alır benim arabam 20 bin lira motora o parayı verirmiyim 15 belki ama 20 bin vermem gerekirse hayabusa kullanmam vermem. Kısaca herkesin tuttuğu kendine bu saçma tartışmaları bırakın hayat devam ediyor yahu (cbr 125r / ford fusiondan selamlar)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)