büyük japon motorlar çok pahalı deniyor ama..
Reklamlar
-
Moderatör
Konunun saçma olup olmadığı hakkında başka bir konu açıp anket yapsak, daha sonra konunun saçma olup olmadığı hakkında açılan anket konusunun asıl konudan daha da saçma olup olmadığı hakkında anket yapmak için konu açılması ne kadar saçma ise, bu konu da o kadar saçma.
Saçma olan konulara yorum yapmak da, en az "saçma ise yorum yapmazsın" mantığı kadar saçma.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Reklamlar
-
Lucas'cim, şimdi senin açtığın başlıklara ya da verdiğin cevaplara baksak acaba kacindan motosikletle ilgili bilimsel yazılar çıkar acaba, hı?
-
Moderatör
celikat adlı üyeden alıntı
Lucas'cim, şimdi senin açtığın başlıklara ya da verdiğin cevaplara baksak acaba kacindan motosikletle ilgili bilimsel yazılar çıkar acaba, hı?
Cımlı cimli konuşacak kadar samimiyetimiz olmasa da celikatcığım,
Bir konunun saçma olması, olmaması bilimsellik ile ölçülebilmek gereksiniminde olsaydı da, keşke her birimiz türkçe okunuşuyla aynştayn olabilseydik.
Açtığım hiç bir konu bilimsellik içermemekle birlikte, aralarında çok saçma konular olduğunu da peşinen kabul ettiğimi bildirerek, esenlikler dilerim.
-
Lucas adlı üyeden alıntı
Cımlı cimli konuşacak kadar samimiyetimiz olmasa da celikatcığım,
Bir konunun saçma olması, olmaması bilimsellik ile ölçülebilmek gereksiniminde olsaydı da, keşke her birimiz türkçe okunuşuyla aynştayn olabilseydik.
Açtığım hiç bir konu bilimsellik içermemekle birlikte, aralarında çok saçma konular olduğunu da peşinen kabul ettiğimi bildirerek, esenlikler dilerim.
gol olmus ya la bu
-
Kendi açtığın konular içersinde saçma konular olduğuna göre başkasının "saçma" konularına gelip ahkam kesmekte neyin nesi?
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:52 ----------
hkn34 adlı üyeden alıntı
gol olmus ya la bu
Hee, kendi kakesine, hemde doksandan.
-
Moderatör
Kendi açtığın konular içersinde saçma konular olduğuna göre başkasının "saçma" konularına gelip ahkam kesmekte neyin nesi?
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:52 ----------
Hee, kendi kakesine, hemde doksandan.
Konu açmak için bilimsel verilere dayandırılması şartı yok.
Konunun saçma olup olmadığı hakkında görüş bildirmek içinde saçma konu açmamış olma gerekliliği yok.
Neden bu kadar alıngan ve saldırgansınız bilemiyorum, konunuzun saçma olduğu fikrini kabul etmenizi de beklemiyorum lakin, fikir beyan etmek dışında, ahkam kestiğim de yok.
-
Onkarakter mesaj silinebilir, cevap vermekten vazgeçtim
-
Moderatör
BatuhanK adlı üyeden alıntı
Onkarakter mesaj silinebilir, cevap vermekten vazgeçtim
Mesela bu düşünceyi bilimsel verilere dayandırabiliriz. Bilimsel olarak arkadaşın doğru yada yanlış söylediğini araştırıp öğrenebiliriz.
Ama bu konu başlığından isveçli bilim adamlarına iş çıkmaz, bilmem anlatabildim mi?
-
pek kendı kalesıne gıbı durmuyo celıkat .kabul et actıgın konu sacma konuya gırıp cevap verenlerede atarlanmak dahada sacma. sen actıgın konuda fıkrını dıkte ettırmek ıcın mı actın yoksa tatlı tartısmak ve farklı fıkırlerden bılgı acmak ıcınmı.
-
Moderatör
-
Ben golü attım, siz çıkarmaya çalışın şimdi. Ha gayret. Hahaha.
-
Ben golü attım, siz çıkarmaya çalışın şimdi. Ha gayret. Hahaha.
üst üste gol yıyosun kalene basın dondu herhalde caresızce gulmeye basladın hadı hayırlısı.
-
Verecek cevabı olmayınca insan sürekli aynı şeyleri tekrar edermiş.
-
Moderatör
Bilimsel olarak konuyu ele alırsak, büyük Japon motorları da, stil tarz sahibi İtalyan motorlarıda, hazır golden bahsetmişken kale gibi sağlam Alman otomobilleri de, kaliteli Kore'li aile otomobilleri de aslında hiç de pahalı değiller. Devletin yanlış KDV ve ÖTV politikaları ve ülkemizin gelir düzeyinden dolayı tüketicilere pahalı gelmektedirler.
Bu da mı gol değil hakim bey?
-
Lucas adlı üyeden alıntı
Bilimsel olarak konuyu ele alırsak, büyük Japon motorları da, stil tarz sahibi İtalyan motorlarıda, hazır golden bahsetmişken kale gibi sağlam Alman otomobilleri de, kaliteli Kore'li aile otomobilleri de aslında hiç de pahalı değiller. Devletin yanlış KDV ve ÖTV politikaları ve ülkemizin gelir düzeyinden dolayı tüketicilere pahalı gelmektedirler.
Iyi'de bu gol kime?
"Tecrube, limitlerini bilmektir"
-
onlara verdiğin para ile araba almaya kalksan ancak linea veya sembol veriyorlar adama. ben linea parasına hayabusa aldım. linea mı, busa mı? tabiiki busa, kim öper sembol'ü, linea'yı?
Japonlar herzaman pahali... ama kime gore neye gore... bence japonlari japonlarla kiyaslamalisin mitsubishi evo subaru impreza nissan gtr honda nsx gibi mesela bide italyanlar var tabi bi yanda ducatiler dier yanda ferrariler lamborgini ler...
-
Lucas adlı üyeden alıntı
gol hemde 90 a lucas attı 3 oldu . celıkat kardesımızın tavrı bıraz boyle sayın moderatör aynı fıkırde olmayınca atarlanıyo bıraz
-
Konu aynen şudur;
50 bin verince motorun en iyilerinden birisini alabiliyorken, arabanın en dandigini alabiliyorsun.
Anlaşıldı umarım.
-
Konu aynen şudur;
50 bin verince motorun en iyilerinden birisini alabiliyorken, arabanın en dandigini alabiliyorsun.
Anlaşıldı umarım.
bizde diyoruz kı celıkat elma ile armutu karıstırıyosun boyle bır kıyas hıcbır platformda ne ıhtıyac anlamında nede zevk ve kullanıslık anlamında aynı kefeye konulamaz cunku tek ortak noktası tasıt olmaktan oteye gıdemeyen bu aracları karsılastırmak sacma oluyor mesela 70 bın tl ye bısıklette var onu nereye koyacagız mesela .
-
Bisiklet motorlu araç değil, dersini iyi calismamissin. Otur sıfır.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)