Eldiven Ve Buğu Önleyicisi Önerisi
Reklamlar
-
Elidven için bütçe 100Tl dir buna göre eldiven tavsiyesi önerirmisiniz ?
Ve Kask için buğu önleyici ?
Kontrol edemediğin güç , güç değildir.
Reklamlar
-
99 tl 4riders aldim gyzrl basarili, bugu icinde 100 tl ye universal pinlock aldim 1080p full hd goruntu aldim
-
Bir videoda buğu yu önlemek için , vizörü çıkarıp tıraş köpüğünü güzelce sürüp , etrafına yayıp, hafif kurumasını bekleyip bir bezle yavaşça siliyordu. İsterseniz deneyin belki işe yarar. Özellikle iç kısmına sürün derim.
-
beko12345 adlı üyeden alıntı
Bir videoda buğu yu önlemek için , vizörü çıkarıp tıraş köpüğünü güzelce sürüp , etrafına yayıp, hafif kurumasını bekleyip bir bezle yavaşça siliyordu. İsterseniz deneyin belki işe yarar. Özellikle iç kısmına sürün derim.
bu teknıgı ılk defa duydum ama buğu önleyici vizörü cıkartıp denıcem yalan sölemıyım :D:D:D bu arada buğu vizörleri zaten 100 tl cıvarında var ise bütçen ve kaskın buna uygunsa ondan al hiç uğraşma...
-
berkcigdem adlı üyeden alıntı
bu teknıgı ılk defa duydum ama buğu önleyici vizörü cıkartıp denıcem yalan sölemıyım :D:D:D bu arada buğu vizörleri zaten 100 tl cıvarında var ise bütçen ve kaskın buna uygunsa ondan al hiç uğraşma...
Ben denemedim ama videoda gördüm, vizörü çıkarıp içine dışına güzelce yedirdi traş köpüğünü. Kurumasını bekleyip güzelce bezle sildi
Mecnun bir bilseydi motosiklet sevgisini , severmiydi hiç Leyla zillisini ?
-
beko12345 adlı üyeden alıntı
Ben denedim başarılı sonuç aldım,
Traş köpüğünü vizöre sürüyoruz kuruyor sonra kuru bezle siliyoruz,ama ıslak deymeyecek kesinlikle yapılan işlem kuru olacak.
Ben bu konuda çok araştırdım LS2 kaskları o yüzden hiç sevmem vizörleri eğer pinlock yoksa aşırı buhar yapar,
Şu anki kaskımda pinlock var (shark openline) oldukça memnunum.
Bu arada traş köpüğü uyguladığım kask şu anki kaskım değil bir önceki idi
-
mehmetenis adlı üyeden alıntı
Ben denedim başarılı sonuç aldım,
Traş köpüğünü vizöre sürüyoruz kuruyor sonra kuru bezle siliyoruz,ama ıslak deymeyecek kesinlikle yapılan işlem kuru olacak.
Ben bu konuda çok araştırdım LS2 kaskları o yüzden hiç sevmem vizörleri eğer pinlock yoksa aşırı buhar yapar,
Şu anki kaskımda pinlock var (shark openline) oldukça memnunum.
Bu arada traş köpüğü uyguladığım kask şu anki kaskım değil bir önceki idi
peki traş köpüğü kuruyor demıssınız nasıl yani baya katı bır hale mı gelıyor ?? birde anlamadıgım kuru bezle sıldıkten sonra iz kalmıyor mu vizörün içerisinde. valla çok merak ettım sımdı üşenmesem denicem :D
-
peki traş köpüğü kuruyor demıssınız nasıl yani baya katı bır hale mı gelıyor ?? birde anlamadıgım kuru bezle sıldıkten sonra iz kalmıyor mu vizörün içerisinde. valla çok merak ettım sımdı üşenmesem denicem :D
Tamamen katı değilde hani elinizle dokunduğunuzda hafif kuruduğunu görürsünüz zaten 2-3 dakika içinde.
Silincede iz kalmıyordu videoda.
Ama denildiği gibi kuru olacak tüm işlem.
Mecnun bir bilseydi motosiklet sevgisini , severmiydi hiç Leyla zillisini ?
-
yarın denıcem unutmazsam :D bakim nasıl olucak
-
Aynen doğru beko12345 dediği gibi tam katı da olur biraz cıvık kalsa da olur ben işlemi uyguladıktan sonra vizörü banyoda unuttum dışarıda işim vardı 2 saat sonra geldiğim de katı bir hal almıştı eski kuru bir havlu ile sildim köpükten iz kalmadı.
-
youtube'a "visor foam" (traş köpüğü)yazınca çıkanlardan biri.
-
Yorumlariniz için saolun
http://www.motomaxonlineshop.com/4riders-winter-kislik-deri-eldiven-pmu2207
Bu eldiven hakkında düsünceniz nedir ve önerebilceniz eldiven varmıdir
Kontrol edemediğin güç , güç değildir.
-
Yüzme gozluklerinde kullanılan antifog spreyler kasklarda is yapmıyor mu? Tabi aynı mantıkla tükürük de is görecektir
-
maktama adlı üyeden alıntı
deneyen var mı? işe yarıyor mu?
-
Bugün dışarı çıkmadan şu köpük olayını deneyeyim dedim sürdüm yarım saat bekledim yetmedi gözüme hala yaş gözüktü saç kurutma makinasıyla kurutup sildim ve çok pişman oldum normalden katkat daha fazla buğu yaptı normalde camı az aralık bırakınca buğu giderdi ama bu defa tüm camı kapladı ben pişman oldum açıkçası
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)