dequel35 adlı üyeden alıntı
Selamun Aleykum İlk motor kazamı bu sabah 8 gibi işe giderken yaptım. Sag elde bas parmakta kücük bir yara bide sağ ayagım diz altında çatlak var önceki gün polis cevirme yaptı kask yoktu evraklar tamdı bir daha kasksız görürsem ceza yazarım deyince bu sabah kaskla gideyim dedim ve iykide giymişim ama çarpısma aninda 10 metre kadar uçmuş . herneyse olay şöle ;
Sabah 7 .30 da işe gitmek için yola cıktım bizim burda pazar yeri var çarsamba günleri kuruluo hep o yoldan cıkarım herneyse yol dum duz hızım sabit 30 35 belki daha az 15 metre kadar ilerde soldan modifiyeli şahin cıktı yolda saglı sollu arka arkaya tırlar vardı soldan şahinin ilk burnu gördüm durcak gibi oldu bnde gaz kesmeden geçeyim dedim keske kesseydim olan oldu şahin birden yola fırlayıp karşı gecmeye calısırken ön lastigine girdim kac ma fırsatı yoktu herneyse ambulans beni hastaneye götürdü ehliyet sigorta ruhsat kask tam sade aynalar yoktu sanırım o suc oranini etkilemz motoran torro lx 100 cup tarzi bi motordu ön kafa granajı sakal konsol gitii sanırsam fazla bakma şansm olmadı motoru çekmişler zaten basında kimse durmadıgu için herneyse vurda suçlu kim olur . Ve sigorta işi nasıl olucak ilk kz basıma böle birşey geldi. Yardımlanızı bekliyorum .
Konu yanlıs yere ise lütfen kusura bakmasın.
BURDAN MOTORA GÖNÜL VERMİŞ TUM GENÇLERE SESLENİYORUM ABİLERİMİZ DAHA DIKKATLİ VE SAKİN OLDUKLARI İÇİN ONLAR DAHİL DEGİL .
MOTORA BU SENE BASLAMISTIM İLK MOTORUMDU KAZA YAPANA KADAR MOTORUN NE OLDUGUNU BİLMİYODUM HERŞEY ÇALIŞTIR GİT MAKAS AT ARALARDARDAN GEÇ DEİL BUNU KAZADAN SONRA ŞİMDİ ANLADIM O YÜZDEN 10 DK GİDECEGİNE 20 DK GİTMEYİ KAVSAKLARDA VE TALİ YOL CIKISLARINDA GAZ KESMEYİ YAVASLAMAYI VE MAGLUM GENCLİGİN VERDİGİ HIZ TUTKUSU BU SAATTEN SONRA BİR DAHA BİNERMİYİM BİLMM AMA MOTORA BİNMEDEN BİRKEZ DAHA DÜSÜNÜN BEN 2 3 YARA İLE KEFENİ YIRRTIM ŞÜKÜRLER OLSUN . SİZLERİN BASINA DAHA KÖTÜSÜ GELEBİLİR MOTOR ZATEN MOTORA BİNMEK %50 İNTİHARDIR. BU BİR ÖĞÜT DEİL SADECE İLK KAZASINI YAPMIŞ Bİ KARDESİNİZDEN HİC KAZA YAPMAMISLARA BİR TAVSİYE NE DEMİŞLER GÜLÜ SEVEN DİKENİNE KATLANIRMUŞ SORUMA CEVAP VERİRSENİZ SEVİNİRİM . KAZASIZ BELASZ İNŞALLAH TEKERİNİZ DÜZ BASSIN