Direksiyon Kilidini Kırması Gercekten Bu Kadar Basit mi ?
Direksiyon Kilidini Kırması Gercekten Bu Kadar Basit mi ?
Evet......
Bir tekmeye bakar en adi çinlisinden en kaliteli japonuna kadar
bunu hep düşünmüşümdür;sen motosiklet üreticisi!sin okadar paralar verilip mükemmel motorlar tasarlanıyor üretiliyor,güvenlik olarak sadece direksiyon kilidi ve bu 100 yıllık kilit sistemi...
çok mu zor,farklı ve sağlam bi kilit sistemi tasarlamak?
hayret bişey yaa..
adamlara baka ne kadar rahatlar.
haram helal bilinci gelişmemiş insan müsveddeleri bunlar
evet basit ama yinede kilitlememekten daha iyidir
Çaldıkları motosiklet rtr 150 değil mi?
ben 2 tekere de disk kilidi takıyordum en garantisi bu oluyordu
güzel sağlam bir bisiklet kilidini ön çataldan tekere kitle al sana mis gibi direksiyon kilidi
fakat tek teker gidebilecekse o ayrı mesele
2 tekere alarmli disk kilidi +zincir halat yine de gözüm arkada.
Anahtar cikarildiginda merkezi bir kilit devreye girse direk tekerlekler kitlense guzel bir cozum olabilir bu
aynen bu kadar basit çat diye kırarlar motor ne marka olursa olsun hıc farketmez... buna karsı alanıbılıcek önlemlerden bırı disk kilidi oluyor. ki oda cok bi çözüm değil malesef hırsızlara ama en aazından böle sokak ortasında onu kolay kolay kıramaz kaldırıp goturmelerı gerekıyor. motoru kilit takılıyken yurutmeye calısırsada fren dıskıne baglı oldugu ıcın motorun azına sıçar...
Aslinda guclendirilebilir arkasina ek ufak bir kaynakla demir kaynatirsak kirilmasi mumkun olmaz kanimca
bu neki forum da r 1200 gs in (80.000 tl fiyatı )direksiyon kilidini 5 saniyede kırıp götürdükleri video gördüm
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
Hep merak etmişim nasıl bu kilitleri kırıyorlar çok basitmiş
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)