Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

Mondial

REKLAM ALANI

Motosikleti
    mondial mg125, mondial 150 mc
    bende mc150 aldım 2.el 1600 tl mis gibi motor işimi fazlasıyla görüyor capon hastalığıda yok bende hiç de sıkıntı olmuyor beşiktaşda eminönünde gezerkende utanmıyorum yav şinndi motora biri çinli derde rezil olurum yanından adam ktm bmw hondayla geçiyor banane abi adamın parası varmış almış benim param buna yetiyor ve gidişide güzel iyide kaçıyor capon senelerdir aynı modeli boyayıp boyayıp satıyor fiyatıda eyi bir kerttiriyor kimseden çıt yok 125 cc 150 cc kıpraşım yok efenim max 100 km hız arkadan taksiler kamyonlar sıkıştırsın umrundamı caponun adam gibi 200 cc 250 cc uygun bir motor getirmiyor ben şu saatten sonra capona kuruş para vermem param olsa gider pulsar alırım bırak hafiften kıpraşsın motor gider altıma minder koyarım geri kalan parayıda çatır çatır yerim bakalım bidahaki sene fiyatlar nekadar pahalanacak artık motorlar çinde üretiliyor ucuzlaması lazım ama yok 2 reklam yapar yoooooşiimuroo ayaaakidoo kamikazee samurayyyoo fiyat 6000 tl kıpraşmaa sıfırr max 100 km hız süperrr siz Türkler çok sıcak insan bende olsam öyle derdim gider 4 tane çinli eskitirim hatta 4 tane alırım fakir fukaraya dağıtırım alın babam işiniz görülsün.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    dadaş-bb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    'ni Sattı. Arayışlarda
    C.kaan

Bunu 16 Eylül 2013'de Mondial 125 drift mi 150 Mcx Roadracer mı? diye konu açıp sonra 30 Ekim 2014'de gt250r vs mondial drift'mi ? diye konu açan birisi'mi söylüyor ? Hahahaha

Sen Mondial Drift almaya niyetlendiğinde motor 2.800 liraydı şimdi motoru alanlar sattı fiyatı 3.500 oldu sen hala ...

Duyurulur ...sonunda adam dediğini yaptı ve kaymak gibi tertemiz drift aldı. Hemde çok çok uygun fiyata ve full+full ekipmanlar dahil Ilerleyen günlerde bol bol gezilerde görürsünüz gökhan'ı hadi kalın sağlıcakla.

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)