motosiklete 30 yaşından sonra başlayanlar var mı aramızda? ben 33 yaşındayım mesela. ağaç yaşken eğilir diyerek çok zorlukla karşılaşır mıyım diye merak etmiyor da değilim hani.
motosiklete 30 yaşından sonra başlayanlar var mı aramızda? ben 33 yaşındayım mesela. ağaç yaşken eğilir diyerek çok zorlukla karşılaşır mıyım diye merak etmiyor da değilim hani.
Yıllar geçmiş ve ben 36 ya gelmişim yeni başladım sayılır henüz 750km tecrübe yaptım ve çok pişmanım daha önce başlamadığım için. Zorluklar konusunda tamamen yeteneğine ve psikolojine bağlı ben defansif sürüyorum çok sinirlenmemeye çalışıyorum kendimce yeteneğim vardır çok zorluk çekmedim.ilk günlerimde kaskın içinde kendi kendime konuşurken olum manyakmısın sıcacık yatak bırakılırda bu çile çelirmi diye kızarken şimdi fırsatını bulsamda motora binsem diyorum:D
ben de baslayali 1 yil oldu. yas 40.
ehliyetim 18 yasindan beri
para ...zaman... saglik...
ucunu birden bulamadim hic.
bir abi var tanidik.
motorumu onun garajina birakiyorum.
motora 62de baslamis 65de birakmis...
yazın yazın bunları duydukça içim açılıyor ))
6 ay once saglik raporu almaya gittim orta yasli bir beyfendi doktor, yaw dedim bu yastan sonra motora basliyoruz onun icin geldim dedim, guldu arkasinda duvara asili kaski gostermezmi bu merete 40 yasindan sonra baslanir dedi
ben kinetix zamanında başladım ama hala aynı siklette kaldık.demekki neymiş yaşın önemli değil ne kadar yol gidebildiğin önemli bu hayatta
https://ciplakayakla.wordpress.com/2...n-baslasinlar/
Bu blogda da 10 kişiyle hepsi de birbirinden ilginç röportajlar var. Bir bakın derim
aynı yaşdayız. 7 ay önce başladım. daha erken baslasaydım diye hiç düşünmedim. otomobil daha keyifli geliyordu. şimdi garajda yatıyor arabam. arabayla bır yerden bır yere gitmek resmen zulum geliyor artık. ne kadar sıkıcı ne kadar dar, kafes gibi şeklinde düşünceler geliyor şimdilerde. bence motosiklet 30 dan sonra başlanması gereken bir vasıta. daha az risk daha az agresyon daha olgun bir kafa ile ideal bir araç motosiklet.
Yaş 42 geçen yıl başladım. Geç başlamak veya pişmanlık yok herşey zamanında güzel. Belki 18 inde başlasam bu kadar sevmezdim.bence motora başlama yaşı 35-40 tır daha genç yaşlarda bu keyfi anlayamazsınız.
32 yasında başlayınca hızımı alamayip 2 senede dag tepe,kar,yagmur 40binden fazla yol yaptım.soru sormaktan tamircileri düşman ettim kendime,milletin motorlarını indirip parçalamaya başladım.ne biriktirmisiz arkadas sonum iyi degil
33 Yaşımda başladım,11 yıl olmuş.
31 yaşında başladım 5 aylık sürücüyüm. ne erken ne de geç benim için tam zamanı :D
yaş 34, tecrübe 4 ay, 2100 km... geç olsun güç olmasın
yaş 35 ehliyetimi yeni aldım ve başladım.
Ben motorumu aldıktan sonra babamı da motor tutkunu yaptım. Benim yaş 23, babamın ki 57. Honda activa ile başlamıştı şimdi her gün cbf 150 lere bakıyor. Yakın zamanda onlardan alacak gibi
mart ayında başladım. yaş 32
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)