Motoru çaldırdım, yeni motor ne olmalı?
Reklamlar
-
Selamlar. Şimdi şöyle bi şey var.
5000 km cbr250r kullandım. Sonra çaldırdım motoru. Kaskodan parayı almama az kaldı. Diyorum ki yine aynı motoru mu alayım yoksa 2000 model yzf'lere mi bakayım 600'lük.r6 değil, 600r thundercatlerden bahsediyorum.
13-14 bin lira param olacak. Sizde 14 yıl öncesinin teknolojisiyle üretilmiş bir motor alınır mı 20-30 bin kilometrede. İlanlarda kazasız yazıyor ama imkansız gibi geliyor bana.
Reklamlar
-
eger copluklerle ugrasacaksan iclerinde en babasi suzuki srad 600 dur gayrisi basini derde sokabilir..
-
Birde sorunun yanına KM nin geri sarılma ihtimalini ekle.Cogu kişi tek sezonda 5.000 km+- yaparken 14 yılda 20-30 bin km de olan ilanlara inanamıyorum,(istisnalar hariç)
-
çöplüklerle uğraşacaksam en babası suzuki mi. anlamadım hocam?
-
fazer bak en azından oparaya 07 08 mod bulursun
-
cok eski ss ler basina cok dert acar, yil olmus 2015 dostum alacan bi motor sezonun basinda bir parca bekleyeceksin gitti iste sezon ... hayatinda yaklasik kac sezon motor kullanacaksin ve bunun nekadarinda sorunsuz alet sureceksin.... bosver eskileri alabildiginin enn yenisini ara..
-
Darkcity2000 adlı üyeden alıntı
cok eski ss ler basina cok dert acar, yil olmus 2015 dostum alacan bi motor sezonun basinda bir parca bekleyeceksin gitti iste sezon ... hayatinda yaklasik kac sezon motor kullanacaksin ve bunun nekadarinda sorunsuz alet sureceksin.... bosver eskileri alabildiginin enn yenisini ara..
Adam kısaca özetlemiş.Bana kalırsa daha kış ayına girmek üzereyiz kışın motor zor kullanılır.Bunun yerine 2015'i bekle derim ki muhtemel yamaha r25 diye bir motor getirecek ve piyasayı bayağı bir etkileyecek gibi...Yani kısacası Yeni bir yaz yeni bir Motosiklet
-
Genelde böyle konuşunca insanlar küçümsendiğini ve boş laf edildiğini düşünüyor ama ben yine de şansımı deneyim.
5bin km. bence çok az. Yanlış hatırlamıyorsam sizin ilk motosikletiniz ve küçük de bir kaza atlatmıştınız. Kasko sayesinde paranızı geri alabilmeniz güzel ama neden 15 yaşındaki motosiklete bağlıyorsunuz bu parayı. Tekrar CBR250 alın demiyorum ama fuarda Kawasaki yeni modeller getiriyor ve ben dahil bir çok kullanıcı 5 kuruş parası olmadığı halde takip ediyoruz Uzun lafın kısası biraz daha bu sınıfta takılmanızı öneririm. Geçmiş olsun.
-
ELque adlı üyeden alıntı
Adam kısaca özetlemiş.Bana kalırsa daha kış ayına girmek üzereyiz kışın motor zor kullanılır.Bunun yerine 2015'i bekle derim ki muhtemel yamaha r25 diye bir motor getirecek ve piyasayı bayağı bir etkileyecek gibi...Yani kısacası Yeni bir yaz yeni bir Motosiklet
r25'i biliyorum ama fiyatı benim istediğim rakamlarda olmayacaktır muhtemelen. honda'dan düşük olmayacağı kesin. çift silindir.
honda 13,500
r 25 muhtemelen ninja civarlarında olacaktır.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:25 ----------
Sokollu adlı üyeden alıntı
Genelde böyle konuşunca insanlar küçümsendiğini ve boş laf edildiğini düşünüyor ama ben yine de şansımı deneyim.
5bin km. bence çok az. Yanlış hatırlamıyorsam sizin ilk motosikletiniz ve küçük de bir kaza atlatmıştınız. Kasko sayesinde paranızı geri alabilmeniz güzel ama neden 15 yaşındaki motosiklete bağlıyorsunuz bu parayı. Tekrar CBR250 alın demiyorum ama fuarda Kawasaki yeni modeller getiriyor ve ben dahil bir çok kullanıcı 5 kuruş parası olmadığı halde takip ediyoruz
Uzun lafın kısası biraz daha bu sınıfta takılmanızı öneririm. Geçmiş olsun.
Estafurullah.
Zaten 5 bin km'nin yeterli olup olmadığı konusunda emin olmadığım için açtım konuyu. Sizce aynı motordan devam mı edeyim yoksa yükselteyim mi diye.
-
5000 km bana sorarsan yeterlidir, motoru degistirdigin vakit hemen adaptasyon egitimi alman gerekiyor, hem kapali alan hem uzun yol.. hircin makine alma ama yuksek cc olsun keyfini cikar...
-
sebzelicorba adlı üyeden alıntı
Selamlar. Şimdi şöyle bi şey var.
5000 km cbr250r kullandım. Sonra çaldırdım motoru. Kaskodan parayı almama az kaldı. Diyorum ki yine aynı motoru mu alayım yoksa 2000 model yzf'lere mi bakayım 600'lük.r6 değil, 600r thundercatlerden bahsediyorum.
13-14 bin lira param olacak. Sizde 14 yıl öncesinin teknolojisiyle üretilmiş bir motor alınır mı 20-30 bin kilometrede. İlanlarda kazasız yazıyor ama imkansız gibi geliyor bana.
valla en başta çok geçmiş olsun... ayrıca 14 yaşında 20-30 bınlerde motoru alma %99 o motorun km ıle oynanmıstır. yılda 2000 km yapmıs motordan bahsedıyoruz... ben senın yerınde olsam 2011-2014 arası model bır motor bakardım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)