Motosiklete sonradan Navigasyon Takmak
Reklamlar
-
Öncelikle herkese selamlar evde boş boş duran babamın kullanmadığı bi navigasyon var bunu motosikletime takmak istiyorum bana kolaylık sağlaması amacıyla ancak bi kaç sorunum var bi şekilde monte ettim diyelim navigasyonu daha sonra bunun elektriğini nasıl sağlamam gerekir 12v
motosikletimin elektriği navigasyonun ise çakmaklığa yada usb çıkışından güç alcak şekilde yapmışlar kısaca motosikletime çakmaklık takabilir miyim böyle bişey mümkünse nasıl yapmam gerekir
Reklamlar
-
bunlarla ilgili başlıklar var dostum. incelemeni öneririm. çok detaylı ve güzel anlatımları var. ariyim bulursam link koyucam
-
Seç beğen E-bay'den getirt, Türkiye'de aynı ürünler 2-3 katına satılıyor.
ebay motor için usb/çakmak şarj aletleri
Ben BUNDAN ısmarladım, araya bir de şu su geçirmez muhafazasıyla birlikte sigortadan koyucam, onu da ısmarladım, gelicekler bi 2-3 haftaya artık. :D
-
su geçirmezlik olayı aklıma gelmemişti bakın gerçi sökülüp takılan aparat yaptım hemen cebe atarım küçük bişey zaten :D ebayden bişey almam en son aldığım 2 ay bekledim daha sonra gelmedi
-
erensipahi adlı üyeden alıntı
su geçirmezlik olayı aklıma gelmemişti bakın gerçi sökülüp takılan aparat yaptım hemen cebe atarım küçük bişey zaten :D ebayden bişey almam en son aldığım 2 ay bekledim daha sonra gelmedi
ebay den alışveriş yaparken onayı %98 ve üstü satıcıları tercih edin. aldığınız şeyin fiyatının 100 dolar veya 80 euroyu geçmemesine özen gösterin geçiyorsa da pay-pal faturası çıktısını götürüp vergisini verdikten sonra alabilirsiniz. bu arada elektronik aletlerin bir kısmı cep telefonu tablet vs. girmiyor ülkemize. bilginize.
Toprağı hatmeden asfalta hükmeder
Twitter/instagram @ywitcan
Yiğit Can
-
evde boş boş duran babayı yanınıza alın, o size yolu tarif etsin
-
telike adlı üyeden alıntı
ebay den alışveriş yaparken onayı %98 ve üstü satıcıları tercih edin. aldığınız şeyin fiyatının 100 dolar veya 80 euroyu geçmemesine özen gösterin geçiyorsa da pay-pal faturası çıktısını götürüp vergisini verdikten sonra alabilirsiniz. bu arada elektronik aletlerin bir kısmı cep telefonu tablet vs. girmiyor ülkemize. bilginize.
150 Euro..
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
kargo takip numarası verilir. ebay de tracking id kısmında görebilirsiniz bu numara ile ptt den telefon yoluyla bile sorgulatabilirsiniz. ptt bayisinden paypal ödeme çıktısını veya fatura çıktısı gösterrek gerekli gümrük ödemesini yapıyorsunuz ürününüzü alıyorsunuz. ben 4 kere alışveriş yaptım ama gümrük gerektirecek bir alışveriş yapmadım henüz. yakın bir arkadaşım alternatör kapağı getirtti ordan biliyorum. ödemesini yaparak ürünleri teslim aldı.
hatta eklemek isterim: türkiyeye girdiğinde nerde olduğunu ptt internet sitesinden adım adım (gecikmeli de olsa) takip edebiliyorsunuz. eğer gümrükten geçmeyecek bir alet falansa gümrükte öylece duruyor. geçmiyor.
saygılar
Toprağı hatmeden asfalta hükmeder
Twitter/instagram @ywitcan
Yiğit Can
-
arkadaşım ben kendi motoruma su geçirmez 2 usb (5v) ve 1 çakmaklık girişli (12v) aldım. Sanırım 80 TL'ye almıştım, montajını da kendim yaptım. Zaten çok basit. Sürekli akım çekmesin diye de üzerinde on/off düğmesi var. İstersen yarın fotosunu çekerim.
-
erensipahi adlı üyeden alıntı
Öncelikle herkese selamlar evde boş boş duran babamın kullanmadığı bi navigasyon var bunu motosikletime takmak istiyorum bana kolaylık sağlaması amacıyla ancak bi kaç sorunum var bi şekilde monte ettim diyelim navigasyonu daha sonra bunun elektriğini nasıl sağlamam gerekir 12v
motosikletimin elektriği navigasyonun ise çakmaklığa yada usb çıkışından güç alcak şekilde yapmışlar kısaca motosikletime çakmaklık takabilir miyim böyle bişey mümkünse nasıl yapmam gerekir
motora çakmaklık falan yapılıyor. ama tam teknıgını bılmıyorum .scooterlarda bagajın altına falan yapıyolar baya. ama bu arada dikkatini dagıtmasın ordan konusan arkadas dikkat et...
-
Navigasyonun şarjlı olduğunu öğrendim elektriğe gerek yok şimdilik zaten her zaman kullanacağım bişey değil navigasyonu şarj ettim açtım güncellemesini falan yaptım haritayıda yükledim fakat gps sinyalini cihazın bulamadığını fark ettim herşey tamam ama konumumu bulamıyor anlayan arkadaşlar varsa bi yardımcı olursa sevinirim navigon bu arada cihazın markası
-
-
Çok pahalıya almışın arkadaşım
bak 11 dolar yani 22 23 TL arası;
http://tr.aliexpress.com/item/New-Ar...783408921.html
-
ben aldığımda bu fiyatta değildi. bu şimdiki fiyatı
-
abi çok sağol valla profla çekmişsin heralde uğraşıp :D
-
Prof makinem var da bunu cepten çektim
-
ukiran35 adlı üyeden alıntı
150 Euro..
75 Avro...
"I'm not sure whether I'm an actor who races or a racer who acts." Steve McQueen
-
valla çok güzel faydalı biişey olmuş ama bunun montajını yapmak için az da olsa elektrik işinden anlamak gerekiyor sanırım tak kullan bir alet değil yani değil mi?
paylaşım için teşekkürler
-
Yo hayır, montajını ben kendim yaptım. Mondial'in servisleri bisikletçiden bozma olduğu için çok özensiz davranıyorlar. zaten 2 kablo var, birisi artı kutup diğeri eksi kutup. Benzin deposunu söküp kablo kilitleriyle diğer kablolara sabitledim, güzel oldu.
-
Herkes soket adaptör v.s. su geçirmez olsun demiş çok güzel. Navigasyon cihazı outdoor kullanıma uygun mu? Su geçirmez mi?
İki şey sonsuzdur insanoğlunun aptallığı ve evren. Albert EINSTEIN
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)