Tek + yönü enjeksıyonlu olması emsallerine göre
Tek + yönü enjeksıyonlu olması emsallerine göre
hem devir saati var hem vites göstergesi.
yok türkiye kaldıramaz bu kadar teknolojiyi, getirmez honda bunu
Benim asıl merak ettiğim, Hero'nun modelleri. Bu motor gelmeyecekmiş. Keşke gelse...
Kampananı da al git honda..
HRP Motor Oktay abiye sordum Türkiye'ye gelmeyeceğini söyledi...
Konuyu hortlatcam ama busene cbf 150 nerdeyse tüm yaz kampanyada kaldı, acaba stok eritmeye çalışıp bu yeni modellerden birini getirme planları olabilirmi? Cbf150 2017 de sizce satılmaya devam edermi? Birde cbf150 satılan başka ülke bulamadım ben? Varmı bilgisi olan
CBF 150 Çinde Sandiro fabrikasında üretiliyor. Honda Sandiro diye aratabilirsiniz. Belki gene ordan Euro4 uyumlu bir motor gelir. Uyumlu yok ise acaba ne getirecekler buraya? Çünkü bu CB 125F'ler Avrupa'da 2.500 küsür EURO. Burda bu fiyata gitmez.
Gençler sizce Euro4 kapsamında Honda bunu getirir mi seneye? Ne dersiniz?
2018 de geliyor 4 sene sonra fiyat 7000 den aşağıda olmaz herhalde
11.500 civarı bir fiyatı olacak. CB 250 F ise 25.000 civarı.
Her yeni model çıkışında bu forumda "abi XXX fiyat yapsın piyasanın tozunu atar efsane olur" mesajları oluyor. Fiyat XXX + 3-4 bin olarak açıklanınca "napıyor bu firma bu fiyata motor satamazlar" deniyor. Anlayın artık bu ülkede motor pahalı. Daha %20 ek vergi tam olarak uygulanmıyor bile. Zaten 2017 satışlarında 2016 ya göre %40 2017 ye göre %50-60 gerileme bekleniyor.
Motor bayilerde ve mart-nisan ayları için 9.990 tl'lik kampayna yapmşlar .
Sizece başlangıç motoru olarak alınır mı?
Vaybe konu açılalı 3.5 sene olmuş motor yeni gelecekmiş..
Honda bu, CBF satmaya doyamadı bir türlü. Anca..
2014 den beri CB250F'i bile getirmedi, kaynadı gitti arada.
sarısını çok beğendim ama parasının motoru değil
şimdi şartlar bunlar ben de gidip ybr ye 10 vereceğime hondaya 10 vereyim diyorum..sizce ilk motorum olacağını göz önünde bulundurursak mantıklı bir seçim olur mu?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)