Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Herkese tekrardan motorumla birlikte merhaba

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Mondial 150 Mr Vulture
    Arkadaşlar merhaba.Uzun süredir forumda sorular sordum herkes gibi 2 3 motor tercihinin arasında kaldım fakat sonunda isteğime ulaştım.İnanılmaz bir mutluluk hem böyle bir şeye sahip olmak hemde motor sürme keyfi.Apache baktım olmadı,kuba asya motorların muadillerine baktım olmadı.Bari scooter alayım param olunca japon alırım dedim olmadı.Sonunda Mondial 150 MR Vulture mi noterden satın almış bulunmaktayım.Süreçte desteğini esirgemeyen tüm forum üyelerine de teşekkür ederim.
    Motorla ilgili inceleme yapıp yazmak isterim fakat daha ben bilmiyorum neyin ne olduğunu
    Noter için 101 tl para ödedim ruhsatı alacağım onun için para yok sanırım.Birde sigorta için acenteler 385 tl fiyat çekti bir tanesi diğerinden telefon bekliyorum.istanbul plaka istanbul motor uygun bilen varsa yönlendirirse sevinirim.
    Onun dışında motor güzel motor resimlerini de en kısa sürede paylaşıp mr vulture ailesine katılabilirim sanırım
    Herkese kazasız belasız sürüşler ve iyi günler dilerim.
    smiles, tuna_tour ve Cuhara bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    tuna_tour - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MZ ETZ 301- YAMAHA YBR 125- YAMAHA XTZ 660 TENERE
    Alıntı mucahitaktas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar merhaba.Uzun süredir forumda sorular sordum herkes gibi 2 3 motor tercihinin arasında kaldım fakat sonunda isteğime ulaştım.İnanılmaz bir mutluluk hem böyle bir şeye sahip olmak hemde motor sürme keyfi.Apache baktım olmadı,kuba asya motorların muadillerine baktım olmadı.Bari scooter alayım param olunca japon alırım dedim olmadı.Sonunda Mondial 150 MR Vulture mi noterden satın almış bulunmaktayım.Süreçte desteğini esirgemeyen tüm forum üyelerine de teşekkür ederim.
    Motorla ilgili inceleme yapıp yazmak isterim fakat daha ben bilmiyorum neyin ne olduğunu
    Noter için 101 tl para ödedim ruhsatı alacağım onun için para yok sanırım.Birde sigorta için acenteler 385 tl fiyat çekti bir tanesi diğerinden telefon bekliyorum.istanbul plaka istanbul motor uygun bilen varsa yönlendirirse sevinirim.
    Onun dışında motor güzel motor resimlerini de en kısa sürede paylaşıp mr vulture ailesine katılabilirim sanırım
    Herkese kazasız belasız sürüşler ve iyi günler dilerim.
    hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız iyi günlerde kullan inşallah, mondialin bu modeli benim en çok hoşuma giden model, motorda klasik tasarımlar hoşuma gidiyor, sigorta için ben sompo japan diye bir firmaya yaptırdım, en uygun fiyatı o veriyor, sende bir soruştur tanıdığın yoksa benim sigortacıma yönlendiririm seni
    Fırtınanın şiddeti ne olursa olsun; Martı sevdiği denizden asla vazgeçmez

Motosikleti
    Mondial 150 Mr Vulture
    Sağol hepimiz için kazasız belasız sürüşler inşallah bende beğendim modeli.sigorta içn biryeri arayacağım.olmadı sizden telefon isterim

tuna_tour - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MZ ETZ 301- YAMAHA YBR 125- YAMAHA XTZ 660 TENERE
    Alıntı mucahitaktas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sağol hepimiz için kazasız belasız sürüşler inşallah bende beğendim modeli.sigorta içn biryeri arayacağım.olmadı sizden telefon isterim
    ok seve seve yardımcı olurum
    Fırtınanın şiddeti ne olursa olsun; Martı sevdiği denizden asla vazgeçmez

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    hayırlı olsun
    ergo sigortadan da fiyat almayı unutma

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)